Dodaj do ulubionych

Gwen Stefani (No Doubt)

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 21:56
Ogladaliscie ? Bardzo podoba mi sie i teledysk i piosenka. A co Wy o tym
myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tegosław Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.10.04, 23:13
      Tak
      Mi też się podoba, ale cycki ma jakieś takie małe.
    • ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 19.10.04, 12:00
      >A co Wy o tym myslicie?

O tym wątku ? Nie przejmuj się, były już debilniejsze ( mało bo mało, ale były )
    • dekris Re: Gwen Stefani (No Doubt) 19.10.04, 18:37
      Nawet niezły song

KS
    • abranova Re: Gwen Stefani (No Doubt) 19.10.04, 20:55
      Widziałam i słyszałam dziś 1 raz. Teledysk odjechany a przecież już sam
      oryginał "Alicji" jest pokręcony a co dopiero ta wariacja na jego temat smile
      Piosenka mocno...niebanalna, hehe. Ale chyba zbyt dziwna, aby zdobyć masowe
      gusta i zbyt mało alternatywna aby spodobać się "znawcom"

PS. Ihope, właściwie co debilnego widzisz w pytaniu Kamili??? Jeżeli tak
      reagujesz na niewinny wątek to potem nie dziw się, że ktoś zarzuca temu forum
      chorą atmosferę...uncertain
      • Gość: Ramelov Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: 195.114.189.* 19.10.04, 22:57
        Kawałek rzeczywiście mocno "odjechany" chwilami. Podejrzewam, że mimo tego w
        Stanach płyta się dobrze sprzeda, bo No Doubt cieszy się tam wielką i stałą
        popularnością. Piewotnie kawałki na tą płyte miała pisać częściowo Linda Perry
        (niegdyś z 4NonBlondes - autorka hitów Pink i Christiny Aguilery) więc
        spodziewałem się czegoś podobnego do wcześniejszych produkcji Perry. A ttaj
        spore zaskoczenie.
        • Gość: Taxi Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: 82.160.12.* 21.10.04, 15:24
          Baaaarrrrrdzo mi sie podoba i piosenka i teledysk. I po n-tym razie sluchania
          stwierdzam ze moze byc przeboj. Na poczatku wydawalo mi sie ze jest tak dziwna
          (piosenka) ze nie dla szerszej publicznosci.
          • asia.majka Re: Gwen Stefani (No Doubt) 21.10.04, 22:07
            kawalek ok, ale nie powala- myslalam, ze zrobi cos ambitniejszego. klip sredni,
            fajna ma zolta bluzke, schudla znowu, no i w koncy ktos jej zrobil odpowiednia
            fryzure! wyglada przeslicznie, niewinnie, prosto.
      • ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 31.10.04, 22:11
        > PS. Ihope, właściwie co debilnego widzisz w pytaniu Kamili??? Jeżeli tak
        > reagujesz na niewinny wątek to potem nie dziw się, że ktoś zarzuca temu forum
        > chorą atmosferę...uncertain

Ktoś się dziwi ?
    • piotrek_63 Re: Gwen Stefani (No Doubt) 31.10.04, 11:29
      Wlasnie nawinelo mi sie to na jakiejs stacji... nedza. Zero pomyslu muzycznego,
      a ten niby artystyczny teledysk z motywami z "Alicji w krainie czarow" ma
      pewnie sprawic wrazenie ze to wielka sztuka. Eee...
    • Gość: mmm Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:30
      mi sie nawet podobaja zwrotki, bo refren to juz jest zbyt banalny. a teledysk
      dosyc glupawy. ale i tak jest dobrze, bo spodziewalam sie czegos gorszego po
      tym jak gwen stwierdzila, ze chetnie nagralaby cos z britney. chociaz w sumie
      to chyba nie jest dobrze, bo tylko dwa razy usluszalam przypadkiem w tv i jakos
      nie mam specjalnej ochoty sluchac na razie tej piosenki wiecej razy.
      p.s. co niby jest debilnego w tym watku. jakas dyskryminacja tlenionych
      blondynek czy co? po to jest to forum, zeby poznac opinie innych. chyba nie ma
      tu zakazu dyskutowania o no doubt, skoro nawet sa watki o jakiejs mandarynie i
      dodzie elektrodzie.
    • Gość: Oystein Aarseth Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:15
      >Nie przejmuj się, były już debilniejsze ( mało bo mało, ale były )

taak, np twoje 666 watkow o U2
      • ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 31.10.04, 22:11
        > taak, np twoje 666 watkow o U2

Kolejny debil. Proszę mi pokazać te 666 wątków.
        • Gość: lalique Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:00
          A Gwen Stefani ma moim zdaniem najlepszą stonę intenetową. Żadnej sztampy,
          wystko jest takie nowe i świeże. Bardzo mi się podobają te motywy zaczerpnięte
          z bajek, no nie wiem Andersena? Jest magicznie, ale na pewno znajdą się
          przeciwnicy mojej tezy. Ale zapraszam
          www.gwenstefani.com
          Największą niespodzianką jest przeróbka skrzypka na dachu - piosenka Rich
          Girl. W ogóle to uważam, że Gwen jest super. Śledzę jej poczynania od kilku
          lat, w wywiadach jest naturalna, nie napina się. A muzyka, którą gra to żaden
          rock tylko ska.
          Love. Angel. Music. Baby is absolute Gwen. It's rhythmic, rebellious,
          confessional, sexy, fierce, playful, funky, ballsy, emotional and oh yeah, very
          f'in cool.
          • Gość: tuxedomoon Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:57
            O tym wątku ? Nie przejmuj się, były już debilniejsze ( mało bo mało, ale były )

Debilne to są twoje uwagi bucu.
            • ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 27.11.04, 13:13
              > Debilne to są twoje uwagi bucu.

I następny debil do kolekcji.
          • mon.dan Re: Gwen Stefani (No Doubt) 27.11.04, 13:23
            Piosenka jest jak dla mnie bardzo ok, zreszta Gwen jest interesujaca
            osobowoscia. Zawsze podobal mi sie jej styl ubierania, ponoc sama projektuje,
            wyczuwam w tym zapatrzenie w latach 30tych.
            • Gość: tik tak tik tak... Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:40
              What an amazing time. What a family. How did the years go by? Now it’s only me.
              (tick tock) Like a cat in heat stuck in a moving car. A scary conversation shut
              my eyes can’t find the brake. What if they say that you’re a climber? Naturally
              I’m worried if I do it alone. Who really cares cause it’s your life you never
              know it could be great. Take a chance cause you might grow. WHAT YOU WAITING
              FOR? (tick tock) (Take a chance you stupid ho)

Like an echo pedal you’re repeating yourself. You know it all by heart, why are
              you standing in one place? Born to blossom, bloom to perish. Your moment will
              run out cause of your sex chromosome. I know it’s so messed up how our society
              all thinks. Life is short, you’re capable. Look at your watch now. You’re still
              a super hot female. You got your million-dollar contract. And they’re all
              waiting for your hot track. WHAT YOU WAITING FOR? I can’t wait to go back and
              do Japan. Get me lots of brand new fans. Osaka, Tokyo. You Harajuku girls, damn
              you’ve got some wicked style. Look at your watch now. You’re still a super hot
              female. You got your million-dollar contract. And they’re all waiting for your
              hot track. WHAT YOU WAITING FOR? (Take a chance you stupid ho)
              • Gość: tik tak tik tak... Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:45
                www.rollingstone.com/videos?pageid=rs.ReviewsAlbumDisplay&pageregion=nav
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka