Gość: Kamila IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.10.04, 21:56 Ogladaliscie ? Bardzo podoba mi sie i teledysk i piosenka. A co Wy o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tegosław Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 17.10.04, 23:13 Tak Mi też się podoba, ale cycki ma jakieś takie małe. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 19.10.04, 12:00 >A co Wy o tym myslicie? O tym wątku ? Nie przejmuj się, były już debilniejsze ( mało bo mało, ale były ) Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Gwen Stefani (No Doubt) 19.10.04, 20:55 Widziałam i słyszałam dziś 1 raz. Teledysk odjechany a przecież już sam oryginał "Alicji" jest pokręcony a co dopiero ta wariacja na jego temat Piosenka mocno...niebanalna, hehe. Ale chyba zbyt dziwna, aby zdobyć masowe gusta i zbyt mało alternatywna aby spodobać się "znawcom" PS. Ihope, właściwie co debilnego widzisz w pytaniu Kamili??? Jeżeli tak reagujesz na niewinny wątek to potem nie dziw się, że ktoś zarzuca temu forum chorą atmosferę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: 195.114.189.* 19.10.04, 22:57 Kawałek rzeczywiście mocno "odjechany" chwilami. Podejrzewam, że mimo tego w Stanach płyta się dobrze sprzeda, bo No Doubt cieszy się tam wielką i stałą popularnością. Piewotnie kawałki na tą płyte miała pisać częściowo Linda Perry (niegdyś z 4NonBlondes - autorka hitów Pink i Christiny Aguilery) więc spodziewałem się czegoś podobnego do wcześniejszych produkcji Perry. A ttaj spore zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taxi Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: 82.160.12.* 21.10.04, 15:24 Baaaarrrrrdzo mi sie podoba i piosenka i teledysk. I po n-tym razie sluchania stwierdzam ze moze byc przeboj. Na poczatku wydawalo mi sie ze jest tak dziwna (piosenka) ze nie dla szerszej publicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.majka Re: Gwen Stefani (No Doubt) 21.10.04, 22:07 kawalek ok, ale nie powala- myslalam, ze zrobi cos ambitniejszego. klip sredni, fajna ma zolta bluzke, schudla znowu, no i w koncy ktos jej zrobil odpowiednia fryzure! wyglada przeslicznie, niewinnie, prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 31.10.04, 22:11 > PS. Ihope, właściwie co debilnego widzisz w pytaniu Kamili??? Jeżeli tak > reagujesz na niewinny wątek to potem nie dziw się, że ktoś zarzuca temu forum > chorą atmosferę... Ktoś się dziwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_63 Re: Gwen Stefani (No Doubt) 31.10.04, 11:29 Wlasnie nawinelo mi sie to na jakiejs stacji... nedza. Zero pomyslu muzycznego, a ten niby artystyczny teledysk z motywami z "Alicji w krainie czarow" ma pewnie sprawic wrazenie ze to wielka sztuka. Eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.gazeta.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:30 mi sie nawet podobaja zwrotki, bo refren to juz jest zbyt banalny. a teledysk dosyc glupawy. ale i tak jest dobrze, bo spodziewalam sie czegos gorszego po tym jak gwen stwierdzila, ze chetnie nagralaby cos z britney. chociaz w sumie to chyba nie jest dobrze, bo tylko dwa razy usluszalam przypadkiem w tv i jakos nie mam specjalnej ochoty sluchac na razie tej piosenki wiecej razy. p.s. co niby jest debilnego w tym watku. jakas dyskryminacja tlenionych blondynek czy co? po to jest to forum, zeby poznac opinie innych. chyba nie ma tu zakazu dyskutowania o no doubt, skoro nawet sa watki o jakiejs mandarynie i dodzie elektrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oystein Aarseth Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:15 >Nie przejmuj się, były już debilniejsze ( mało bo mało, ale były ) taak, np twoje 666 watkow o U2 Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 31.10.04, 22:11 > taak, np twoje 666 watkow o U2 Kolejny debil. Proszę mi pokazać te 666 wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 23:00 A Gwen Stefani ma moim zdaniem najlepszą stonę intenetową. Żadnej sztampy, wystko jest takie nowe i świeże. Bardzo mi się podobają te motywy zaczerpnięte z bajek, no nie wiem Andersena? Jest magicznie, ale na pewno znajdą się przeciwnicy mojej tezy. Ale zapraszam www.gwenstefani.com Największą niespodzianką jest przeróbka skrzypka na dachu - piosenka Rich Girl. W ogóle to uważam, że Gwen jest super. Śledzę jej poczynania od kilku lat, w wywiadach jest naturalna, nie napina się. A muzyka, którą gra to żaden rock tylko ska. Love. Angel. Music. Baby is absolute Gwen. It's rhythmic, rebellious, confessional, sexy, fierce, playful, funky, ballsy, emotional and oh yeah, very f'in cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuxedomoon Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:57 O tym wątku ? Nie przejmuj się, były już debilniejsze ( mało bo mało, ale były ) Debilne to są twoje uwagi bucu. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Gwen Stefani (No Doubt) 27.11.04, 13:13 > Debilne to są twoje uwagi bucu. I następny debil do kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: Gwen Stefani (No Doubt) 27.11.04, 13:23 Piosenka jest jak dla mnie bardzo ok, zreszta Gwen jest interesujaca osobowoscia. Zawsze podobal mi sie jej styl ubierania, ponoc sama projektuje, wyczuwam w tym zapatrzenie w latach 30tych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik tak tik tak... Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:40 What an amazing time. What a family. How did the years go by? Now it’s only me. (tick tock) Like a cat in heat stuck in a moving car. A scary conversation shut my eyes can’t find the brake. What if they say that you’re a climber? Naturally I’m worried if I do it alone. Who really cares cause it’s your life you never know it could be great. Take a chance cause you might grow. WHAT YOU WAITING FOR? (tick tock) (Take a chance you stupid ho) Like an echo pedal you’re repeating yourself. You know it all by heart, why are you standing in one place? Born to blossom, bloom to perish. Your moment will run out cause of your sex chromosome. I know it’s so messed up how our society all thinks. Life is short, you’re capable. Look at your watch now. You’re still a super hot female. You got your million-dollar contract. And they’re all waiting for your hot track. WHAT YOU WAITING FOR? I can’t wait to go back and do Japan. Get me lots of brand new fans. Osaka, Tokyo. You Harajuku girls, damn you’ve got some wicked style. Look at your watch now. You’re still a super hot female. You got your million-dollar contract. And they’re all waiting for your hot track. WHAT YOU WAITING FOR? (Take a chance you stupid ho) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik tak tik tak... Re: Gwen Stefani (No Doubt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:45 www.rollingstone.com/videos?pageid=rs.ReviewsAlbumDisplay&pageregion=nav Odpowiedz Link Zgłoś