dziewczyna_mickiewicza Re: dzien dobry 13.02.05, 10:12 hehehe... dzien dobry. wlasnie wstalam i spac na razie nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No widzisz 13.02.05, 12:08 A ja wykonałem pobudkę. Oczy na zapałki ale też nie zamierzam spać. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dzień dobry. 13.02.05, 15:29 Nie bądź bezczelny! Z takimi informacajmi na forum... phy! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red wszystkiego mało drażliwego :))) 14.02.05, 08:21 To dla tych co dostają szału od nadmiaru Walentynków i Walentynek )) A bardziej serio to miłego dnia ludzia. Ja, dla przykładu, żeby dobrze rozpocząć dzień wybieram się zaraz do dziekanatu, żeby załatwić jedną sprawę z jakże miłymi paniami. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: wszystkiego mało drażliwego :))) 14.02.05, 08:52 ja chyba tez nawiedze biurwy za kilkadziesiat minut zeby dowiedziec sie czy cos musze robic w zwiazku z rzuceniem kierunku, czy tylko mnie wykresla i szlus pewnie to pierwsze, jakies obiegowki i inne cholerstwa gdzie jest slonce??? wiosna miala byc do cholery!!! to milego dnia i Walentynkow kto chce, a kto nie chce to niech nie zauwaza wszechobecnego czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien dobry 15.02.05, 08:14 Cosik ta wiosna się leni )) Miłego dnia ludziska z daleka i bliska )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Helojoł! 15.02.05, 09:54 Jaka wiosna? Roztopy stanęły w mniejscu. Gupio tak. Mogłoby jeszcze trochę bowybielać niebiańskim Ace Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien śnieżny 16.02.05, 08:34 Szkoda tylko, że temperatura na plusie i się zaraz plucha zrobi. Anyway, have a nice day )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dobrze, że nie musze donikąd wychodzić 16.02.05, 10:25 kompletnie straciłam węch, ale z dnia na dzień lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dziwny 17.02.05, 06:54 pewnie ze dziwny jak o tej porze jestem na nogach, a oczy na zapalkach. niech bedzie dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 18.02.05, 07:08 spac chce mi sie cholernie... wstawac!!! nie chce byc sam niewyspany dobry dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Chcesz i masz 18.02.05, 08:14 jak zwykle zaspany mameluch napisał: > wstawac!!! nie chce byc sam niewyspany Ja nie śpię od 6 i żyję )) > dobry dzien! Ano, dobry )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota dzień dobry 18.02.05, 11:51 o, wreszcie wróciłam do mojego ulubionego trybu: zasypamy o 3.00, wstajemy o 11.00 Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien dobry 20.02.05, 08:43 Niedziela, kurza twarz )) Cieszmy sie nią do końca )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien dobry 21.02.05, 08:24 Kolejny tydzień przed nami. Dla mnie niestety bardziej naznaczony pracą będzie (( Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry 21.02.05, 09:06 a dla mnie mam n******e mniej ale za to nastepny bedzie nieciekawy, wiec moze juz w tym zaczne sie przygotowywac. katar mam! a zaraz spadam na wuef. zapisalem sie, wyrobie limit w tym semestrze (jak zalicze trzymac kciuki zebym zywy wrocil, bo rok temu na pierwszych zajeciach prawie zszedlem przez wyplucie pluc Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien dobry 25.02.05, 06:34 Oraz jakże zmienny w wydarzenia dziś będzie. Oj mam do pobiegania dziś, mam. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a niezły, niezły 25.02.05, 13:27 co prawda głowa boli od wczorajszego liczenia ogłoszeń, ale ostatnio jakoś jest dla kogo wstawać Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: a niezły, niezły 25.02.05, 13:33 szprota napisała: > co prawda głowa boli od wczorajszego liczenia ogłoszeń, ale ostatnio jakoś jest > dla kogo wstawać No to gratki )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Helojoł 25.02.05, 10:58 nie jest źle, poza jednym faktem. Nie poszedłem dziś na wykład... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No w końcu!!! 25.02.05, 12:41 porządny student humbak napisał: > Nie poszedłem dziś na wykład... szkoda. Jaka szkoda??? Dumy jestem z Ciebie!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: No w końcu!!! 25.02.05, 13:45 Idź ty się zajmij swoim doktoratem i drzewem Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Bo wiesz 25.02.05, 13:49 pracowity student humbak napisał: > Idź ty się zajmij swoim doktoratem i drzewem Ja ciągle szukam tego drzewa )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota bez przesady 26.02.05, 17:18 monitor jest chłodny, więc zawsze to jakaś ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: kto zamawiał mróz? 27.02.05, 13:54 ja. i słońce i śnieg i możliwość korzystania z tego wszystkiego pełnymi garściami. tylko tego ostatniego nie dowieźli. dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: kto zamawiał mróz? 27.02.05, 14:16 huann napisała: > ja. i słońce i śnieg > i możliwość korzystania z tego wszystkiego pełnymi garściami. > tylko tego ostatniego nie dowieźli. To znaczy pełnej garści? > > dzień dobry. no. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 06.03.05, 08:32 dzien dobry i ide z powrotem zasypiac udajac ze czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
rocal Re: dzien dobry! 06.03.05, 14:20 Dzień Dobry! Oto wpis 391 stał sie wpisem mojego autorstwa, do czterechsetnego wpisu pozostało jeszcze tylko wpisów dziewięć, niech te wpisy staną się wpisami dziewiatki wspaniałych, więc wpisywav sie wpisywać !! Podszepne tylko, że kto pierwszy ten lepszy... Oficjalnie, witam sie z wszytskimi na forum ) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzień kurde dobry 08.03.05, 10:51 heloł)) i juz nie dezerterowac prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: ja piórkuję! 08.03.05, 14:09 Czasmi trzeba, bo powoli zaczynałem zapominać jak się posty pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
rocal Re: dzień kurde dobry 08.03.05, 15:25 ekhem... witam i dziekuję za życzonka z okazji dnia Kobiet... mam nadzieję, ze nie tylko przeze mnie zostały one przyjęte- sądząc po ilosci wpisów pod rzeczonymi życzonkiami mam wątpliwości...że więcej pań nie zechce się zjawić... jeśli można, to pragnełabym przywitać takze arica , szkoda, ze juz bez tej fajowej sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: dzień kurde dobry 08.03.05, 15:51 A o której sygnaturce mówisz, bo ja juz nawet zapomniałem jakie posiadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
rocal Re: dzień kurde dobry 08.03.05, 17:47 a miałeś taka jedną, o zwierzątkach kolczastych , bardzo fajna była Odpowiedz Link Zgłoś
szprota 10032005 10.03.05, 12:27 co tutaj tak nic się nie dzieje? dochodzę do wniosku, że pomimo ustyskiwań Malliny Hejt był siłą napędową tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
rocal 10Marzec2005 10.03.05, 15:46 ale przed h8 było jeszcze kilka innych nakręcaczy forum, szkoda, że powybywało, ale trzymam kciuki, właśnie przekroczyliśmy czterechsetny trzeci wpis , jak trzeba będzie, to ja też mogę ponarzekac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: 10Marzec2005 10.03.05, 16:44 zawsze się znajdzie coś do ponarzekania, niestety. ja to jak nie mam się czym martwić, to siadam, pszę pana, siedzę, siedzę i zawsze coś wymyślę (chociaż czasem nagotuję na trzy dni, to już nie muszę myśleć) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Żeby tak tydzień nikt nikogo nie witał... wstyd. 18.03.05, 15:03 No dzieńdobry ludziska kochane! Co prawda nieco sam zawalam, ale szkoda żeby się forum zmarnowało i poleciało gdzieś za forum o Adamie Greenie (matko kto to??, Allmusic ratuj!!) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red dzien dobry 19.03.05, 10:46 Witając się chciałbym jednocześnie podziękować koledze Humbakowi za "deszczowe" spotkanie )) Za kilka piw, kupę gadania o muzie i innych rzeczach. Mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy i może do tego czasu będę znał więcej niż 2 nazwiska muzyków na 100 wymienianych przez Humbaczysko )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry 19.03.05, 11:10 no w koncu zes wrocil!!! i dzien dobry, ide myc podlogi Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Yellow!! 19.03.05, 11:29 Witam jevribodi. Kolego H8, chciałbym się tym razem ja do Uodzi wybrać, choć niewykluczone że szybko to nie nastąpi Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Yellow!! 19.03.05, 11:54 Jeszcze przed południem, więc powiem: "Dzień dobry" Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Yellow!! 19.03.05, 12:00 Śpioch!!! Ja wpół żywa od rana zasuwam, żeby dom na święta jakoś wyglądał, a tu inwektywy jakieś od razu! Już nie powiem, ktoś miał podłogi myć, a skoki ogląda... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Yellow!! 19.03.05, 12:02 wypraszam sobie! prawie w pokoju swoim posprzatalem! skoki sie skonczyly, wiec juz nie bede tego piania sluchac i zaraz pomyje Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Yellow!! 19.03.05, 12:39 oczywiscie ze nie ale przed Swietami bede musial to niestety uczynic, bo wysypuja sie zza lozka i leza jeszcze w paru innych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Yellow!! 19.03.05, 12:41 Juw gat meil, że się tak z angielska wyrażę. Wszystkich przepraszam za prywatę Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Yellow!! 19.03.05, 12:46 odebralem wczesniej niz napisalas dankeszyn! jeszcze zostal przedpokoj do zmycia i chyba koniec. a ja nie przepraszam za prywate;P Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No problemo 19.03.05, 12:47 rozochocony humbak napisał: > Kolego H8, chciałbym się tym razem ja do Uodzi wybrać, choć > niewykluczone że szybko to nie nastąpi Stałeś się posiadaczem zaproszenia )) Jeno się ogłoś odpowiednio wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: No problemo 19.03.05, 12:55 to cos jak czeki hotelowe? ja tez chce! nie bylem nigdy w Uci, jeno przechodzilem obok, nawet byla tabliczka ze to chyba Uc Zachodnia, czy cos takiego, powiat jakis czy cos, ale zadnego miasta zem tam nie widzial niestety. ale w Twoich rejonach i tak Elektrownia Belchatow rulezzz cos pieknego kiedys zamieszkam w Kleszczowie Odpowiedz Link Zgłoś
huann No problemo i Dzień Dobry. 19.03.05, 13:18 oprócz elektrowni, która produkuje prąd do urządzeń wydobywających węgiel brunatny do spalenia w elektrowni z dziury jest jeszcze dziura, z której urządzenia wydobywają węgiel brunatny do spalenia w elektrowni, która produkuje prąd do urządzeń wydobywających węgiel brunatny do spalenia w elektrowni z dziury. dzierżprabór wydobyty na światło (dzienne)!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: No problemo i Dzień Dobry. 19.03.05, 13:23 dziure tez widzialem, fajowa nieopodal lezala przy drodze przejechana sarenka, to juz bylo mniej fajowe. ale i tak tam jest piknie, nie to co tu, same jeziora i lasy, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: No problemo i Dzień Dobry. 19.03.05, 13:46 ja, jak jechałem rowerem w Polskę, to widziałem rozjechanego lisa. więcej tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10748&w=6245526&a=19448722 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dzien dobry! 21.03.05, 01:12 Pierwsza jest... mamy jusz nazdębny dzień. A WIĘC DZIEŃDOBRY Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: dzien dobry! 21.03.05, 01:55 Ależ w supełności akurat właśnie! I nikt mi nie powie że nie, bo nie. A tak na marginesie to dlaczego tego? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: dzien dobry! 21.03.05, 02:30 a, nie wiem, od chwili <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28076">śpie wam</a> Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: dzien dobry! 27.03.05, 11:03 witom w ten swiateczny sliczny, acz zimny poranek i dziekuje Zajacowi forumowemu za prezenta, chyba ze to jakis bug swiateczny sie wkradl Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: oraz szczęśliwego 27.03.05, 16:52 Zza bólu głowy i grypnego nastroju, dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Szszszszszszszszzsszwubrz! 28.03.05, 15:24 Wolę większe wodne masy, a co?! Odpowiedz Link Zgłoś