kacjaryna 30.11.04, 21:16 Czy ktoś wybiera się na koncert Interpolu, który odbędzie się w Berlinie 7. grudnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morfisz Re: INTERPOL IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 01.12.04, 12:51 ja też się wybieram; a teraz słucham "silent alarm" bloc party, i zastanawiam się poważnie czy aby support nie przebije dania głównego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
koszatniczka Re: INTERPOL 01.12.04, 21:10 super, tez sie ciesze, ze ktos z forum jedzie! jade z Wawy z Shortcutem, udalo mi sie wykupic pakiet bilet + przejazd w obie strony...pierwszy raz z nimi jade, ale slyszalam pozytywne opinie, wiec mysle, ze wszystko bedzie ok. a Wy jak jedziecie? I skad? Odpowiedz Link Zgłoś
kacjaryna Re: INTERPOL 01.12.04, 22:35 My z siostrą też zdecydowałaśmy się na podróż z Shortcutem. Co oznacza: do zobaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
koszatniczka Re: INTERPOL - TO JUZ TYLKO 6 DNI !!! 01.12.04, 23:22 ) jak samopoczucie przed wyjazdem? ja juz mysle co bede robic w czasie ''wolnym''i nie moge sie zdecydowac czy powloczyc sie po miescie, czy moze zajrzec do jakiegos muzeum, albo poprostu pojsc do parku i upajac sie odmiennym stanem...chocby ze slyszy sie inny jezyk wciaz jedziecie z Wawy? see you! Odpowiedz Link Zgłoś
kacjaryna Re: INTERPOL - TO JUZ TYLKO 6 DNI !!! 02.12.04, 21:15 Tak. Z Warszawy. Kusi nas Klub Polskich Nieudaczników. Chciałybym tam zajrzeć. A co do samopoczucia... W poniedziałek o 20 wybieramy się do Fabryki Trzcin na Myslovitz. Mały maraton koncertów) Odpowiedz Link Zgłoś