m-csf 07.07.09, 21:21 Znalazłam bardzo fajną stronkę z taką muzyką i nawet ściągnęłam, ale bardzo bym chciała to słuchać w radiu. Wie ktoś, który to kanał? Będę bardzo wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Radio - muzyka klasyczna 07.07.09, 21:56 Ja z mlodym slucham holenderskiej czworki, znajomosc jezyka sie przydaje, bo fajne rzeczy gadaja czesto, ale posluchac warto. www.radio4.nl/ Wystarcvzy w kolumnie po lewej kliknac na radio 4 live. Na stronce jest mozliwosc sluchania kilku ich osobnych programow, z muzyka filmowa, tylko barokowa, najwiekszymi hitami, muzyka non-stop bez prezentatorow, ale gdzies sie pogubilam. Wczoraj probowalam cos wlaczyc, ale nie przekopalam sie przez instalacje i jakiegos programu mi brakuje;-/ No, ale samo radio i tak mi pasi Odpowiedz Link
m-csf Re: Radio - muzyka klasyczna 07.07.09, 22:08 Mi też się nie chce odtworzyć. Przyjdzie mąż, może coś zrobi Ale to tylko za pomocą internetu można słuchać czy można normalnie w radiu? Jeśli tak, jaki będzie to kanał? Odpowiedz Link