Dodaj do ulubionych

GOV'T MULE W EUROPIE!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:44
NARESZCIE!!!smile)))
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.future-net.pl 13.02.05, 20:18
      gdzieś blisko - Praga, Berlin?
      • Gość: znany gosc Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 20:21
        i ch..
        • Gość: biała plama Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.netis.net.pl 13.02.05, 20:31
          a co to jest wogóle?
          do czego mo0żna porównać?
          z czym to się je?
      • Gość: mule Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:46
        Hiszpania, Holandia, Francja, Niemcy (Hamburg).
        Szczegóły na stronie zespołusmile)
        Cieszę się, ze chociaż jedna osoba, która wie, o czym mówie tongue_out
        • grimsrund Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! 14.02.05, 18:54
          Spokojnie, na szczęście trochę więcej jest takich...
        • Gość: Jacek Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 19:02
          Gość portalu: mule napisał(a):

> Cieszę się, ze chociaż jedna osoba, która wie, o czym mówie tongue_out<

Witam,
          znajdzie się jeszcze parę smile - niestety koncerty tylko w małych klubach,
          salach, bilety raczej poza dostępem.
          Pzdr.
          • Gość: kosiak Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:07
            A moze beda w Polsce......
            • Gość: mule Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:31
              Tak, w Hamburgu np.koncert w klubie dla 500 osób, zarezerwowany dla studentówuncertain
              Ale ja mam 2 bilecikismile)))) Życie jest jednak piękne.
              Polska? Znam dziennikarza, który ma kontakt z zespołem, więc kto wie, może
              wszystko jeszcze przed namismile
              Pozdrowienia
              • Gość: kosiak do Mule'a IP: *.autocom.pl 14.02.05, 23:28
                A po ile sa bileciki w Hamburgu?
                • t.o.m.e.k Re: do kosiaka 15.02.05, 08:34
                  Panie Piotrze - to Pan coś "knuje" na boku z tym Gov't Mule? Czy mamy
                  wstrzymywać oddech?...
                  • Gość: kosiak Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:58
                    Wstrzymujcie oddech i trzymajcie mocno kciukismile
                    • Gość: mule Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:21
                      Bilety po 25 Euro. NIEDROGO!!1
                      • jimmo Re: do kosiaka 16.02.05, 00:09
                        Wykonawca raczej elitarny, co powierdzają choćby niektóre wpisy. Ale myślę, że
                        na klubowy występ, to by się nas raczej spokojnie uzbierało (Kraków byłby w sam
                        raz...). Mocno ściskam kciuki i wstrzymuję oddech!!!!
                        • Gość: Leatherface Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:48
                          Ale myślę, że
                          > na klubowy występ, to by się nas raczej spokojnie uzbierało (Kraków byłby w
                          sam
                          > raz...).

Z cała pewnością. A jakby Allman Brothers jakimś cudem przyjechało, sam na
                          pewno bym sobie nie odmówił...
                    • t.o.m.e.k Re: do kosiaka 16.02.05, 09:30
                      Gość portalu: kosiak napisał(a):

> Wstrzymujcie oddech i trzymajcie mocno kciukismile

Łojezu jezu co to będzie... - no więc trzymam (choć jak tu pracować z
                      zaciśniętymi kciukami i na bezdechu wink?). Ale żeby to nie był taki niewypał
                      jak z Camelem...
                      Bo jak to się uda, to następni w kolejności, jak rozumiem będą Allmani...
                      • Gość: mule Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:15
                        Taak, ABB w Polsce to by było rzeczywiście wydarzenie, no ale spójrzmy na to z
                        tej strony, że Gov't Mule to takie prawie Allman Brothers Band...tongue_out
                        Jeśli chodzi o koncert Muła w Polsce, to raczej mowa była o Warszawie. I
                        rzeczywiście klub byłby za mały, myślę, że uzbierałaby się SPORA grupa fanów w
                        Polsce.
                        W ogóle ta europejska trasa Muła jest tak właściwie przy okazji promowania
                        przez Warrena gitar, pokazy z jego udziałem będą bodajże w Holandii. Pomysł z
                        klubami jest dobry z tego względu, że w takim miescu tworzy się szczególna
                        atmosfera, ta więź między muzykami a publicznością, ale uważam, że na takie coś
                        mogą pozwolić sobie w Stanach, które i tak zjeżdżają wzdłuż i wszerz, ale w
                        Europie przydałoby się jakieś większe tournee dla szerszej publiczności...Ale
                        myślę, że wszystko przed nami. W końcu to dopiero pierwszy raz i jestem pewna,
                        że nie ostatnismile)
                        Pozdrowienia
    • Gość: bassman Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 20:32
      Mam nadzieję, że zobaczyć będzie można przynajmniej 95 procent stanu osobowego
      płyty The Deep End smile
      Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na koncercie!
      • Gość: mule Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:53
        Tak, kilka pierwszych dźwięków Banks of Deep End i wymiękam. Ajjjjj już nie
        mogę się doczekać.
        A właśnie się dowiedziałam, że koncert w Hamburgu został przeniesiony do
        większego obiektu na 1500 osóbsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka