Gość: mule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:44 NARESZCIE!!!))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.future-net.pl 13.02.05, 20:18 gdzieś blisko - Praga, Berlin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany gosc Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.76.classcom.pl 13.02.05, 20:21 i ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała plama Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.netis.net.pl 13.02.05, 20:31 a co to jest wogóle? do czego mo0żna porównać? z czym to się je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mule Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 18:46 Hiszpania, Holandia, Francja, Niemcy (Hamburg). Szczegóły na stronie zespołu) Cieszę się, ze chociaż jedna osoba, która wie, o czym mówie Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! 14.02.05, 18:54 Spokojnie, na szczęście trochę więcej jest takich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 19:02 Gość portalu: mule napisał(a): > Cieszę się, ze chociaż jedna osoba, która wie, o czym mówie < Witam, znajdzie się jeszcze parę - niestety koncerty tylko w małych klubach, salach, bilety raczej poza dostępem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:07 A moze beda w Polsce...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mule Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:31 Tak, w Hamburgu np.koncert w klubie dla 500 osób, zarezerwowany dla studentów Ale ja mam 2 bileciki)))) Życie jest jednak piękne. Polska? Znam dziennikarza, który ma kontakt z zespołem, więc kto wie, może wszystko jeszcze przed nami Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak do Mule'a IP: *.autocom.pl 14.02.05, 23:28 A po ile sa bileciki w Hamburgu? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: do kosiaka 15.02.05, 08:34 Panie Piotrze - to Pan coś "knuje" na boku z tym Gov't Mule? Czy mamy wstrzymywać oddech?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiak Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 15:58 Wstrzymujcie oddech i trzymajcie mocno kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mule Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:21 Bilety po 25 Euro. NIEDROGO!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
jimmo Re: do kosiaka 16.02.05, 00:09 Wykonawca raczej elitarny, co powierdzają choćby niektóre wpisy. Ale myślę, że na klubowy występ, to by się nas raczej spokojnie uzbierało (Kraków byłby w sam raz...). Mocno ściskam kciuki i wstrzymuję oddech!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leatherface Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:48 Ale myślę, że > na klubowy występ, to by się nas raczej spokojnie uzbierało (Kraków byłby w sam > raz...). Z cała pewnością. A jakby Allman Brothers jakimś cudem przyjechało, sam na pewno bym sobie nie odmówił... Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: do kosiaka 16.02.05, 09:30 Gość portalu: kosiak napisał(a): > Wstrzymujcie oddech i trzymajcie mocno kciuki Łojezu jezu co to będzie... - no więc trzymam (choć jak tu pracować z zaciśniętymi kciukami i na bezdechu ?). Ale żeby to nie był taki niewypał jak z Camelem... Bo jak to się uda, to następni w kolejności, jak rozumiem będą Allmani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mule Re: do kosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:15 Taak, ABB w Polsce to by było rzeczywiście wydarzenie, no ale spójrzmy na to z tej strony, że Gov't Mule to takie prawie Allman Brothers Band... Jeśli chodzi o koncert Muła w Polsce, to raczej mowa była o Warszawie. I rzeczywiście klub byłby za mały, myślę, że uzbierałaby się SPORA grupa fanów w Polsce. W ogóle ta europejska trasa Muła jest tak właściwie przy okazji promowania przez Warrena gitar, pokazy z jego udziałem będą bodajże w Holandii. Pomysł z klubami jest dobry z tego względu, że w takim miescu tworzy się szczególna atmosfera, ta więź między muzykami a publicznością, ale uważam, że na takie coś mogą pozwolić sobie w Stanach, które i tak zjeżdżają wzdłuż i wszerz, ale w Europie przydałoby się jakieś większe tournee dla szerszej publiczności...Ale myślę, że wszystko przed nami. W końcu to dopiero pierwszy raz i jestem pewna, że nie ostatni) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bassman Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.05, 20:32 Mam nadzieję, że zobaczyć będzie można przynajmniej 95 procent stanu osobowego płyty The Deep End Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia na koncercie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mule Re: GOV'T MULE W EUROPIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:53 Tak, kilka pierwszych dźwięków Banks of Deep End i wymiękam. Ajjjjj już nie mogę się doczekać. A właśnie się dowiedziałam, że koncert w Hamburgu został przeniesiony do większego obiektu na 1500 osób Odpowiedz Link Zgłoś