Dodaj do ulubionych

JULIE ROBERTS

13.02.05, 19:21
Totalnie jestem zabity tą płytą. Po pół roku mogę spokojnie stwierdzić, że
jest to ścisła czołówka moich ulubionych płyt wszechczasów. A może nawet
miejsce 1...
Obserwuj wątek
    • agnes_xxx Re: JULIE ROBERTS 15.02.05, 14:25
      to może coś szerzej?? wink
      czy gdzieś jej można posłuchać (czy tylko kawalki w interentowych sklepach
      muzycznych)
      Jakieś szególne utowry?
      Może jakiś tekst z próbką w mp3 wink)
      Chętnie sie też zachwycimy wink))
      • ihopeyouwilllikeme Re: JULIE ROBERTS 17.02.05, 13:39
        www.julieroberts.com/
        Tu można posłuchać kilku utworów, i obejrzeć teledyski.

> Jakieś szególne utowry?

Moje ulubione to " Break Down Here ", " Rain On A Tin Roof " i " The Chance ".
        • willga1 Re: JULIE ROBERTS 04.05.05, 23:32
          Mogę się założyć o główkę tegorocznej kapusty , że forumowicz "come to me"
          poplątał co nieco i zamiast Juli"a" wyszło ... Juli"e" . Chociaż zdzwiko mnie
          nie chwyciło ... jakbym była mężczyzną pewnie sama nie wygrałabym z widokiem ust
          Pani Roberts i jej odstającymi "ponętnymi" elfickimi uszkami . Ale , żeby z
          country wystartować? Chyba koncert dała pod prysznicem przygotowując się
          psychicznie do życiowej roli "Pritty Woman" i nucąc pod nosem ... „The Chance" .
          Strzałka smile
          ---
          Żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć -> przynajmniej nie było NudnO!
          • ihopeyouwilllikeme Re: JULIE ROBERTS 11.05.05, 14:21
            > Mogę się założyć o główkę tegorocznej kapusty , że forumowicz "come to me"
            > poplątał co nieco i zamiast Juli"a" wyszło ... Juli"e" . Chociaż zdzwiko mnie
            > nie chwyciło ... jakbym była mężczyzną pewnie sama nie wygrałabym z widokiem
            us
            > t
            > Pani Roberts i jej odstającymi "ponętnymi" elfickimi uszkami . Ale , żeby z
            > country wystartować? Chyba koncert dała pod prysznicem przygotowując się
            > psychicznie do życiowej roli "Pritty Woman" i nucąc pod nosem ... „The Ch
            > ance" .
            > Strzałka smile

No to przegrałaś tą główkę smile Skontaktuję się niebawem w celu odbioru
            wygranej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka