ihopeyouwilllikeme 13.02.05, 19:21 Totalnie jestem zabity tą płytą. Po pół roku mogę spokojnie stwierdzić, że jest to ścisła czołówka moich ulubionych płyt wszechczasów. A może nawet miejsce 1... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_xxx Re: JULIE ROBERTS 15.02.05, 14:25 to może coś szerzej?? czy gdzieś jej można posłuchać (czy tylko kawalki w interentowych sklepach muzycznych) Jakieś szególne utowry? Może jakiś tekst z próbką w mp3 ) Chętnie sie też zachwycimy )) Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: JULIE ROBERTS 17.02.05, 13:39 www.julieroberts.com/ Tu można posłuchać kilku utworów, i obejrzeć teledyski. > Jakieś szególne utowry? Moje ulubione to " Break Down Here ", " Rain On A Tin Roof " i " The Chance ". Odpowiedz Link Zgłoś
willga1 Re: JULIE ROBERTS 04.05.05, 23:32 Mogę się założyć o główkę tegorocznej kapusty , że forumowicz "come to me" poplątał co nieco i zamiast Juli"a" wyszło ... Juli"e" . Chociaż zdzwiko mnie nie chwyciło ... jakbym była mężczyzną pewnie sama nie wygrałabym z widokiem ust Pani Roberts i jej odstającymi "ponętnymi" elfickimi uszkami . Ale , żeby z country wystartować? Chyba koncert dała pod prysznicem przygotowując się psychicznie do życiowej roli "Pritty Woman" i nucąc pod nosem ... „The Chance" . Strzałka --- Żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć -> przynajmniej nie było NudnO! Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: JULIE ROBERTS 11.05.05, 14:21 > Mogę się założyć o główkę tegorocznej kapusty , że forumowicz "come to me" > poplątał co nieco i zamiast Juli"a" wyszło ... Juli"e" . Chociaż zdzwiko mnie > nie chwyciło ... jakbym była mężczyzną pewnie sama nie wygrałabym z widokiem us > t > Pani Roberts i jej odstającymi "ponętnymi" elfickimi uszkami . Ale , żeby z > country wystartować? Chyba koncert dała pod prysznicem przygotowując się > psychicznie do życiowej roli "Pritty Woman" i nucąc pod nosem ... „The Ch > ance" . > Strzałka No to przegrałaś tą główkę Skontaktuję się niebawem w celu odbioru wygranej Odpowiedz Link Zgłoś