folkment 05.06.02, 17:17 wyobrażacie sobie świat bez taakiego łaskotu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 19:28 tera odpalam evol.... taki sonikowy maraton ..... za godzinę washin' .....za 2 death v.( skromny poczet sztandarowy , polański przecie palmę ma..) potem.....1000......allen g."hits of sunshine" potem noc...... day dream nation.... rano zmiana warty...PAVEMENT....zaczniemy od.....cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.acn.waw.pl 06.06.02, 00:09 Pavement to wg. ciebie łoskot?? Może mówimy o dwóch różnych zespołach, ale ja sobie wlaczam pavement dla uspokojenia i wyciszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.de.deuba.com 06.06.02, 09:37 Gość portalu: Pradera napisał(a): > Pavement to wg. ciebie łoskot?? > Może mówimy o dwóch różnych zespołach, ale ja sobie wlaczam pavement dla > uspokojenia i wyciszenia... Poważnie? Łoskot to zbyt dużo powiedziane, ale wyciszać się przy Pavement to sprawa dziwna. Nie mówię tutaj o tempie czy hałasie, ale raczej nadmiernej ilości fałszu...)) Żeby nie było wątpliwości..nigdy nie widziałem tak świetnie grającej kapeli nie potrafiącej ani grać ani śpiewać...)) Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa 06.06.02, 17:27 Gość portalu: moler napisał(a): > > Żeby nie było wątpliwości..nigdy nie widziałem tak świetnie grającej kapeli nie > potrafiącej ani grać ani > śpiewać...)) Trafniej bym tego nie ujął) pozdro MKD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:03 Gość portalu: moler napisał(a): > Gość portalu: Pradera napisał(a): Pavement to wg. ciebie łoskot?? ~~~~~~~~~~łOOskot??.... ~~~~~~~~łAAskot... gilgotki,.łaskotki,łaskotać,łechtać.....~to dla mnie plusz....taki cierpki trochę..... > > Żeby nie było wątpliwości..nigdy nie widziałem tak świetnie grającej kapeli nie > potrafiącej ani grać ani > śpiewać...)) ~~~~~~Stefek M . to taki karaoke-star ,który uwierzył w swoją bezkarność....ZBRODNIA DOSKONAŁA.....))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.acn.waw.pl 06.06.02, 20:53 Gość portalu: folkment napisał(a): > Gość portalu: moler napisał(a): > > > Gość portalu: Pradera napisał(a): > Pavement to wg. ciebie łoskot?? > > ~~~~~~~~~~łOOskot??.... > ~~~~~~~~łAAskot... gilgotki,.łaskotki,łaskotać,łechtać.....~to dla mnie > plusz....taki cierpki trochę..... > A, sorry, nie doczytałem się no i teraz przynajmniej nie mam wątpliwości że mówimy o tym samym zespole A te ich teledyski... mistrzostwo świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 23:52 Gość portalu: Pradera napisał(a): > nie mam wątpliwości że > mówimy o tym samym zespole > A te ich teledyski... mistrzostwo świata... taaaa a ten chomicK? bóbr? ze "STEREO" ....chcielibyśmy go zaadoptować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOLKMENT Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 14:30 UUUPSS soniCCCC ,wybaczcie to k...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.mega / 192.168.1.* 17.06.02, 09:51 no to ja zinnej beczki mam winyla Sonic Youth wydanego w Rosji jest to płyta Day dream nation, z tym że smaczu owemu winylowi nadaje że tytuł płyty jest przetłumaczony na ruski jak i każdy utwór i napisany cyrylicą, sam tytuł brzmi "naczia miecztiatelnej )) dałem za płytę 10 zł 7 lat temu...a poz tym co siędzieje obecnie z kapelką zginęła mi z pola widzenia po "experimaneta jet set trash and no star" chyba tak ta płytka się nazywała.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa93 Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa 06.06.02, 03:55 Taaa. Sonic Youth. Łaaaał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.toya.net.pl 13.06.02, 18:55 ja sobie nie wyobrazam. dodam do tego, ze nie wyobrazam sobie tez swiata bez Yo La Tengo, Cat Power, Calexico i Chrisa Isaaka. no i to juz moze nie w ten desen, ale i bez mouse on mars i riczarda djamesa, tez sobie tego wszystkiego nie wyobrazam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.06.02, 20:23 Gość portalu: dOjcze napisał(a): > ja sobie nie wyobrazam. dodam do tego, ze nie wyobrazam sobie tez swiata bez Yo > > La Tengo, Cat Power, Calexico i Chrisa Isaaka. > no i to juz moze nie w ten desen, ale i bez mouse on mars i riczarda djamesa, > tez sobie tego wszystkiego nie wyobrazam. dOjcze, ojcze... siadaj mleko! jak Włodek zrobi karierę na estradzie i będzie łykał bimberek z Ryśkiem Rynkowskim, to wymiękniesz i yo la tengo (Jola Tęga) pójdzie za szafę, czyli w odstawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.toya.net.pl 18.06.02, 14:36 Gość portalu: Sasza napisał(a): > > dOjcze, ojcze... siadaj mleko! > jak Włodek zrobi karierę na estradzie i będzie łykał bimberek z Ryśkiem > Rynkowskim, to wymiękniesz i yo la tengo (Jola Tęga) pójdzie za szafę, czyli w > odstawkę. moze tak byc. ale wlodek cos ostatnio przyklapl i nie chce spiewac, moze jakas wakacyjna impreza go ozywi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.06.02, 23:50 Gość portalu: dOjcze napisał(a): > Gość portalu: Sasza napisał(a): > > > > > dOjcze, ojcze... siadaj mleko! > > jak Włodek zrobi karierę na estradzie i będzie łykał bimberek z Ryśkiem > > Rynkowskim, to wymiękniesz i yo la tengo (Jola Tęga) pójdzie za szafę, czy > li w > > odstawkę. > > moze tak byc. ale wlodek cos ostatnio przyklapl i nie chce spiewac, moze jakas > wakacyjna impreza go ozywi. Wakacje z duchami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 16:16 Gość portalu: dOjcze napisał(a): > ja sobie nie wyobrazam. dodam do tego, ze nie wyobrazam sobie tez swiata bez Yo > > La Tengo, Cat Power, Calexico i Chrisa Isaaka. > no i to juz moze nie w ten desen, ale i bez mouse on mars i riczarda djamesa, > tez sobie tego wszystkiego nie wyobrazam. folkment szrajbneła:ta ....myszki ,jola na tripe w calMexico .....miodzio a ten issac to jakies jazdy na wicked game ,???? ya polecam folk implosion ,podgrzewa nawet chłodząc, to jest dopiero symbioza .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.ce3.pl 19.06.02, 13:12 Sonic gra 8 lipca w Dreznie i 9 lipca w Berlinie. Czy ktoś wie, czy jest szansa kupienia biletów na zagraniczne koncerty w Polsce? Wiem ze można przez internet, ale moze da sie u nas bez kombinowania. pozdro mm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.06.02, 00:06 wszystkie ww. młodzieżowe zespoły podobają mi się (co prawda pavement miał teledyski w porywach średnie)!!! jednakże błagam aby nie folgować sobie z wyluzowaną pisownią bo to pretensjonalne, że aż zęby bolą (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOjcze Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.toya.net.pl 22.06.02, 10:18 Gość portalu: szelak napisał(a): > wszystkie ww. młodzieżowe zespoły podobają mi się (co prawda pavement miał > teledyski w porywach średnie)!!! jednakże błagam aby nie folgować sobie z > wyluzowaną pisownią bo to pretensjonalne, że aż zęby bolą (( mysle ze przesadzasz, a jak cie bola zeby to idz do lekarza... od zebow Odpowiedz Link Zgłoś