Dodaj do ulubionych

PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa

05.06.02, 17:17
wyobrażacie sobie świat bez taakiego łaskotu??
Obserwuj wątek
    • Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 19:28
      tera odpalam evol....
      taki sonikowy maraton .....
      za godzinę washin'
      .....za 2 death v.( skromny poczet sztandarowy , polański przecie palmę ma..)
      potem.....1000......allen g."hits of sunshine"
      potem noc...... day dream nation....
      rano zmiana warty...PAVEMENT....zaczniemy od.....cdn
      • Gość: Pradera Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.acn.waw.pl 06.06.02, 00:09
        Pavement to wg. ciebie łoskot??
        Może mówimy o dwóch różnych zespołach, ale ja sobie wlaczam pavement dla
        uspokojenia i wyciszenia...
        • Gość: moler Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.de.deuba.com 06.06.02, 09:37
          Gość portalu: Pradera napisał(a):

> Pavement to wg. ciebie łoskot??
          > Może mówimy o dwóch różnych zespołach, ale ja sobie wlaczam pavement dla
          > uspokojenia i wyciszenia...

Poważnie? Łoskot to zbyt dużo powiedziane, ale wyciszać się przy Pavement to sprawa dziwna. Nie
          mówię tutaj o tempie czy hałasie, ale raczej nadmiernej ilości fałszu...smile))
          Żeby nie było wątpliwości..nigdy nie widziałem tak świetnie grającej kapeli nie potrafiącej ani grać ani
          śpiewać...smile))

• kugel Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa 06.06.02, 17:27
            Gość portalu: moler napisał(a):

> > Żeby nie było wątpliwości..nigdy nie widziałem tak świetnie grającej kapeli
            nie
            > potrafiącej ani grać ani
            > śpiewać...smile)) Trafniej bym tego nie ująłsmile) pozdro MKD

• Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 19:03
            Gość portalu: moler napisał(a):

> Gość portalu: Pradera napisał(a):
            Pavement to wg. ciebie łoskot??

~~~~~~~~~~łOOskot??....
            ~~~~~~~~łAAskot... gilgotki,.łaskotki,łaskotać,łechtać.....~to dla mnie
            plusz....taki cierpki trochę.....
            >
            > Żeby nie było wątpliwości..nigdy nie widziałem tak świetnie grającej kapeli nie
            > potrafiącej ani grać ani
            > śpiewać...smile))

~~~~~~Stefek M . to taki karaoke-star ,który uwierzył w swoją
            bezkarność....ZBRODNIA DOSKONAŁA.....wink)))

• Gość: Pradera Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.acn.waw.pl 06.06.02, 20:53
              Gość portalu: folkment napisał(a):

> Gość portalu: moler napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Pradera napisał(a):
              > Pavement to wg. ciebie łoskot??
              >
              > ~~~~~~~~~~łOOskot??....
              > ~~~~~~~~łAAskot... gilgotki,.łaskotki,łaskotać,łechtać.....~to dla mnie
              > plusz....taki cierpki trochę.....
              >
              A, sorry, nie doczytałem się smile no i teraz przynajmniej nie mam wątpliwości że
              mówimy o tym samym zespole smile
              A te ich teledyski... mistrzostwo świata...
              • Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 23:52
                Gość portalu: Pradera napisał(a):

> nie mam wątpliwości że
                > mówimy o tym samym zespole smile
                > A te ich teledyski... mistrzostwo świata...
                taaaa a
                ten chomicK? bóbr? ze "STEREO" ....chcielibyśmy go zaadoptować

• Gość: FOLKMENT Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 14:30
        UUUPSS soniCCCC ,wybaczcie to k......
      • Gość: daniel Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.mega / 192.168.1.* 17.06.02, 09:51
        no to ja zinnej beczki mam winyla Sonic Youth wydanego w Rosji jest to płyta
        Day dream nation, z tym że smaczu owemu winylowi nadaje że tytuł płyty jest
        przetłumaczony na ruski jak i każdy utwór i napisany cyrylicą, sam tytuł
        brzmi "naczia miecztiatelnej smile)) dałem za płytę 10 zł 7 lat temu...a poz tym
        co siędzieje obecnie z kapelką zginęła mi z pola widzenia po "experimaneta jet
        set trash and no star" chyba tak ta płytka się nazywała..
    • ewa93 Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa 06.06.02, 03:55
      Taaa. Sonic Youth. Łaaaał!!!
    • Gość: dOjcze Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.toya.net.pl 13.06.02, 18:55
      ja sobie nie wyobrazam. dodam do tego, ze nie wyobrazam sobie tez swiata bez Yo
      La Tengo, Cat Power, Calexico i Chrisa Isaaka.
      no i to juz moze nie w ten desen, ale i bez mouse on mars i riczarda djamesa,
      tez sobie tego wszystkiego nie wyobrazam.
      • Gość: Sasza Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.06.02, 20:23
        Gość portalu: dOjcze napisał(a):

> ja sobie nie wyobrazam. dodam do tego, ze nie wyobrazam sobie tez swiata bez Yo
        >
        > La Tengo, Cat Power, Calexico i Chrisa Isaaka.
        > no i to juz moze nie w ten desen, ale i bez mouse on mars i riczarda djamesa,
        > tez sobie tego wszystkiego nie wyobrazam.

dOjcze, ojcze... siadaj mleko!
        jak Włodek zrobi karierę na estradzie i będzie łykał bimberek z Ryśkiem
        Rynkowskim, to wymiękniesz i yo la tengo (Jola Tęga) pójdzie za szafę, czyli w
        odstawkę. big_grin

• Gość: dOjcze Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.toya.net.pl 18.06.02, 14:36
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

>
          > dOjcze, ojcze... siadaj mleko!
          > jak Włodek zrobi karierę na estradzie i będzie łykał bimberek z Ryśkiem
          > Rynkowskim, to wymiękniesz i yo la tengo (Jola Tęga) pójdzie za szafę, czyli w
          > odstawkę. big_grin

moze tak byc. ale wlodek cos ostatnio przyklapl i nie chce spiewac, moze jakas
          wakacyjna impreza go ozywi.
          • Gość: Sasza Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.06.02, 23:50

> Gość portalu: Sasza napisał(a):
            >
            > >
            > > dOjcze, ojcze... siadaj mleko!
            > > jak Włodek zrobi karierę na estradzie i będzie łykał bimberek z Ryśkiem
            > > Rynkowskim, to wymiękniesz i yo la tengo (Jola Tęga) pójdzie za szafę, czy
            > li w
            > > odstawkę. big_grin
            >
            > moze tak byc. ale wlodek cos ostatnio przyklapl i nie chce spiewac, moze jakas
            > wakacyjna impreza go ozywi.

Wakacje z duchami?

• Gość: folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: 2.3.STABLE* / 127.0.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 16:16

> ja sobie nie wyobrazam. dodam do tego, ze nie wyobrazam sobie tez swiata bez Yo
        >
        > La Tengo, Cat Power, Calexico i Chrisa Isaaka.
        > no i to juz moze nie w ten desen, ale i bez mouse on mars i riczarda djamesa,
        > tez sobie tego wszystkiego nie wyobrazam.

folkment szrajbneła:ta ....myszki ,jola na tripe w calMexico .....miodzio

a ten issac to jakies jazdy na wicked game ,????
        ya polecam folk implosion ,podgrzewa nawet chłodząc, to jest dopiero symbioza ....

• folkment Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa 18.06.02, 14:19
      ss
    • Gość: marek Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.ce3.pl 19.06.02, 13:12
      Sonic gra 8 lipca w Dreznie i 9 lipca w Berlinie.
      Czy ktoś wie, czy jest szansa kupienia biletów na zagraniczne koncerty w Polsce?
      Wiem ze można przez internet, ale moze da sie u nas bez kombinowania.

pozdro
      mm
      • Gość: szelak Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.06.02, 00:06
        wszystkie ww. młodzieżowe zespoły podobają mi się (co prawda pavement miał
        teledyski w porywach średnie)!!! jednakże błagam aby nie folgować sobie z
        wyluzowaną pisownią bo to pretensjonalne, że aż zęby bolą crying((
        • Gość: dOjcze Re: PAVEMENT/SONICKYOUTH-taaa IP: *.toya.net.pl 22.06.02, 10:18
          Gość portalu: szelak napisał(a):

> wszystkie ww. młodzieżowe zespoły podobają mi się (co prawda pavement miał
          > teledyski w porywach średnie)!!! jednakże błagam aby nie folgować sobie z
          > wyluzowaną pisownią bo to pretensjonalne, że aż zęby bolą crying((

mysle ze przesadzasz, a jak cie bola zeby to idz do lekarza... od zebowwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka