Gość: Gocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:00 Jak słucha się płyt tego zespołu to poprostu chce się krzyczeć, że jest to najgenialniejszy zespół na świecie !!!!! Kocham MUSE !!!!! A ostatnio szczególnie "Sing For Absolution" A Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easier_to_fly Re: KOCHAM "MUSE" !!! 11.05.05, 23:20 Ja znam tylko Hysterię...no i widziałam jeden klip...zachwycona to nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio1 Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 07:42 nie cierpie Muse! Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: KOCHAM "MUSE" !!! 12.05.05, 11:32 A ja uwielbiam Muse - bardzo fajny i swieży zespół. No i rzeczywiście Gosiu - chce się krzyczeć, słuchając tej muzyki - ma w sobie tyle energii...Bellamy śpiewa genialnie. Polecam Ci muzę Jeff`a Buckley`a - wydaje mi się, że to właśnie od niego Muse najwięcej zaczerpnął...przede wszystkim emocje rozdzierające duszę... Pozdrowionka serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: KOCHAM "MUSE" !!! 12.05.05, 13:25 Muse dla mnie jest dokładnie tym,czego oczekuję od muzyki rockowej.Nienawidzę pseudopunkowych amerykańskich kapel,więc dobrze,że chociaż w Europie znalazł się zespół na poziomie jak Muse.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:12 "emocje rozdzierające duszę" - świetnie to ująłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 23:57 Jak dla mnie to Muse i Buckley maja jedną wadę-okropny wokal, który po pewnym czasie wręcz denerwuje..takie piszczenie. Gdyby nie wokale-b. dobra muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
lemur101 Re: KOCHAM "MUSE" !!! 12.05.05, 18:28 co prawda to prawda. ciekawe, kiedy bedzie nowa plyta, bo wiekszosc utworow z absolution juz mi sie przejadlo. na szczescie origin nigdy mi sie nie przeje Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: KOCHAM "MUSE" !!! 13.05.05, 15:37 hehe. Muse nmie parę razy miło zaskoczyło, podoba mi się, ale żeby zaraz kochać... nie rozdaję miłości na lewo i prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.icpnet.pl 20.05.05, 16:05 szczerze z Muse zetknelem sie dopiero kilka dni temu, z przejedzenia ,,starymi" kawalkami z winapa, pozyczylem cos od kumpla... no i wymiotla mnie ta muza. Zajebista Moze to nie ,,milosc" ale od teraz napewno nazwe tego zespolu bede wymawiac z respektem. Teraz wlasnie szukam jakis info na temat zespolu, tak tez oto tutaj trafilem ;P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 16:10 musezone.w.interia.pl/ramki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:04 TAAK! MUSE TO GENIALNY ZESPÓŁ! KTÓRA PŁYTA JEST NAJLEPSZA WASZYM ZDANIEM: 1. SHOWBIZ 2. ORIGIN OF SYMETRY CZY MOŻE 3. ABSOLUTION ? MOIM ZDANIEM NR. 3 ALE 1 I 2 TEŻ ŚWIETNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.chello.pl 31.05.05, 14:01 najbardziej lubię absolution. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:47 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.76.classcom.pl 31.05.05, 18:57 Ch..owe jak barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: KOCHAM "MUSE" !!! 31.05.05, 21:18 martwi mnie, że masz coś przeciwko barszczykowi. barszczyk jest w pytę. na pohybel przesladowcom barszczyku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 06.06.05, 11:15 Gość portalu: As napisał(a): > Ch..owe jak barszcz. To nie ja pisałem - inny numer IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: who am I Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:03 a który teledysk Muse podoba się Wam najbardziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.05, 23:16 Dla mnie najlepszy teledysk HYSTERIA Odpowiedz Link Zgłoś
lemur101 Re: KOCHAM "MUSE" !!! 03.06.05, 17:52 NEW BORN (!) BLISS TIME IS RUNNING OUT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musehead :) UNINTENDED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:09 Teledysk do Unintended jest świetny najlepszy!!! genialny!!! cudowny!!! etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I L M Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:09 JA TEZ KOCHAM MUSE :] NAJLEPSZA PLYTA - ABSOLUTION NAJLEPSZY TELEDYSK - HYSTERIA :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minm Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 10:45 muse rules Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:50 mi się bardzo podoba utwór: Time is running out z Absolution Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.udn.pl 11.06.05, 21:54 Najlepsza płyta Origin of Symmetry Najlepszy teledysk Time is running out, Dead Star, Bliss, Unintended, Hyper Music, Feeling good...oj wszystkie są fajniusie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.lublin.mm.pl 12.06.05, 12:28 Tak,Muse jest rewelacyjny.Energia która dodaje skrzydeł.Uwielbiam "Butterflies&Hurricanes".Mają fantastyczne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:10 MUSE TO FANTASTYCZNY ZESPÓŁ. WNOSI DO ŚWIATA MUZYKI NIEZWYKŁY CZAR. GENIALNE BRZMIENIA I ŚWIETNE TEKSTY TO PRZEPIS NA DOBRĄ MUZYKĘ, KTÓRĄ TWORZY MUSE. NO I TEN NIEPOWTARZALNY KLIMAT...AAACH Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: KOCHAM "MUSE" !!! 19.06.05, 18:11 ja tezich uwielbiam,dobrze ze ktos oprocz mnie ich zna i lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM "MUSE" !!! IP: *.chello.pl 23.06.05, 11:00 znacie jakieś zespoły grające podobnie do muse? Odpowiedz Link Zgłoś