Gość: nefil IP: 212.76.37.* 29.07.02, 21:50 Slyszal ktos? Jakie opinie, bo zastanawiam sie czy warto kupic?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 22:15 Gość portalu: nefil napisał(a): > Slyszal ktos? Jakie opinie, bo zastanawiam sie czy warto kupic?! Kupuj. Bardzo dobra płyta, w ich stylu. I do tańca i do medytowania, a "Timekiller" to żelazny punkt wszystkich "gothic parties" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: 212.76.37.* 30.07.02, 18:09 Dzieki, Greg, dzisiaj sobie zamowie. Wpadlo mi troche kasy i nadrabiam teraz zaleglosci plytowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: *.pu.sulzer.com 31.07.02, 16:17 jak dla mnie troche za bardzo elektroniczna (przez co meczy troche przy dluzszym sluchaniu) ale warto kupic. a tak na koniec czy ktos z Was byl w Bolkowie?? chcialbym wymienic sie wrazeniami... czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: 212.76.37.* 31.07.02, 18:05 Gość portalu: lolo napisał(a): > jak dla mnie troche za bardzo elektroniczna (przez co meczy troche przy > dluzszym sluchaniu) ale warto kupic. a tak na koniec czy ktos z Was byl w > Bolkowie?? chcialbym wymienic sie wrazeniami... czekam na odzew. Mi sie, niestety nie udalo dotrzec z przyczyn obiektywnych Odpowiedz Link Zgłoś
shivo Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' 14.08.02, 19:53 Plyta slaba, taka mdla elektronika, duzo lepsze sa albumy z lat 90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampfbereit Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 10:14 Daimonion jest najlżejszą z płyt Pitchforku jaką słyszałem.Bardziej klimaty electro pop niż electro industrialne jak na wczesniejszych nagraniach. Całosć jest całkiem niezła i przez kilkanaście dni słuchałem jej na okrągło Mimo to wolę starsze płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' 16.08.02, 20:40 projecty to przede wszystkim 3 płyty: IO, Alpha Omega i ChakraRed. kanon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 21:17 greyrat napisał: > projecty to przede wszystkim 3 płyty: IO, Alpha Omega i ChakraRed. kanon. Ja dodałbym jeszcze "Lam'bras". Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' 19.08.02, 17:51 Gość portalu: greg napisał(a): > greyrat napisał: > > > projecty to przede wszystkim 3 płyty: IO, Alpha Omega i ChakraRed. kanon. > > Ja dodałbym jeszcze "Lam'bras". a to już zależy kto co lubi. w sumie twórczość PP można podzielić na 3 oddzielne okresy 1)od początku do IO,najbardziej surowy 2)wymienione wyżej płyty, bardziej melodyjny 3)po AO, niestety najsłabszy z negatywnym wskazaniem na Eon.Eon (dla mnie z tego albumu solidne są tylko Carnival i Steelrose, reszta przeciętna) Daimonion oceniam tak pół na pół, trochę świetnych piosenek i trochę słabszych. poza tym jest chyba trochę za długi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viruz Re: Project Pitchfork- 'Daimonion' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 13:04 A moim faworytem jest "Lam- bras" z 1992 roku, czad i energia! Odpowiedz Link Zgłoś