Dodaj do ulubionych

Debbie Harry

23.08.02, 23:41
czesto teraz mtv classic puszcza rozne kawalki blondie jak i samej d.harry..
hmm jak bylam mala to ona wydawala mi sie piekna i chcialam tak
wygladac..dzis uwazam ze w sumie ok, a na swoje lata calkiem dobrze sie
trzymasmile)
ale kiedys nie przypuszczalam ze Blondie gra taka nierowna muzyke!!!!
niektore utwory to mnie zaskoczyly..(oczywiscie in minus)
Obserwuj wątek
    • Gość: Miecio Re: Debbie Harry IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 23:57
      mallina napisała:

> hmm jak bylam mala to ona wydawala mi sie piekna i chcialam tak
      > wygladac..

I co? udało Ci sie???
      • mallina Re: Debbie Harry 24.08.02, 00:12
        jak bede miala 50tke to ci mieciu powiem czy cos z tego wyszlosmile)
    • vulture Re: Debbie Harry 24.08.02, 00:00
      Blondie zawsze balansowali na granicy dobrego smaku - obok fajnych kawałków
      typu :Atomic" czy "Union City Blue" było sporo kaszany. Ostatnio "The Tide Is
      High" nagrały Atomic Kitten. Nie lubię tego utworu, ale uważam, że na takie
      potraktowanie sobie nie zasłużył.
      Jeśli chodzi o "równość" materiału, to płyty solowe Harry są spójniejsze, ale
      nie zawsze kompozycje na nich są na tyle ciekawe, żeby chciało ich się słuchać
      po raz drugi.
      • Gość: k Re: Debbie Harry IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 11:34
        Myślę, że kaszany nie było tak duzo, natomiast na płytach znajdzie się dwa
        tuziny duzo lepszych utworów niz wspomniane hiciory .
        Co do solówek Debbie, to zgadzam sie z v. przy czym uważam, ze naprawdę
        najciekawszą z nich jest "Deaf , Dumb And Blonde", której niestety nigdzie nie
        można dostać - ani w Polsce, ani zagranicą.
        Co do wygladu, to po takich przejsciach jakie miała Deborah uważam, że wyglada
        dobrze. Gdyby mniej jadła, na pewno byłaby równie atrakcyjna jak np. Tina w tym
        wieku.
        • mallina Re: Debbie Harry 24.08.02, 11:55
          Gość portalu: k napisał(a):

> Co do wygladu, to po takich przejsciach jakie miała Deborah uważam, że
          wyglada
          > dobrze. Gdyby mniej jadła, na pewno byłaby równie atrakcyjna jak np. Tina w
          tym
          >
          > wieku.

sad(((((((( mniej jadla powiadasz..

• Gość: k. Re: Debbie Harry IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 16:24
            Nie wiem co sugerujesz, ale zbytnio swym wygladem nie straszy, a koncert, który
            swego czasu na okrągło pokazywała stacja VH1 przy okazji pojawienia się
            (promocji) "No Exit" udowodnił, że ma wielu fanów, a mozliwości wokalne kilka
            razy lepsze, niż wiele "wybitnych gwiazd" z najwyższych półek.
            • mallina Re: Debbie Harry 24.08.02, 16:27
              no co Ty..ja myslalam ze Ty cos sugerujeszsmile)))
              napisalam przeciez na wstepie ze to moja idolka z mlodych lat!!
              pozdr.
        • vulture Re: Debbie Harry 24.08.02, 14:53
          Gość portalu: k napisał(a):

> Myślę, że kaszany nie było tak duzo, natomiast na płytach znajdzie się dwa
          > tuziny duzo lepszych utworów niz wspomniane hiciory .

Ależ jasne- nie napisałem że to jedyne dwie przyzwoite utwory Blondie.

> Co do solówek Debbie, to zgadzam sie z v. przy czym uważam, ze naprawdę
          > najciekawszą z nich jest "Deaf , Dumb And Blonde", której niestety nigdzie
          nie
          > można dostać - ani w Polsce, ani zagranicą.

Racja, pamiętam, że ją puszczało radio, jak wyszła w 1988. Ale lubię też
          późniejszą "Debravation" z 1993 roku. Może cała nie jest genialna, ale -
          wyciąwszy dwie czy trzy zapchajdziury - słucha się raczej przyjemnie.
          > wieku.
          • Gość: soso Re: Debbie Harry IP: *.siemens.de / 129.103.169.* 27.08.02, 10:40

A ja tam lubie Blondie. To jest typ muzyki, ktory mi lezy. Fakt, ze nie
            wszystko jest w klasie ale niektore kawalki absolutnie z najwyzszej polki. I
            zgodze sie takze z tym kims, kto napisal, ze nie wszystko znane z Blondie jest
            tak dobra jak nieznane kawalki. To jest swieta prawda. Jak kiedys kupilem caly
            LP dla jednej piosenki to zaskoczylo mnie, ze reszta jest tak dobra, moze nawet
            lepsza niz sztandarowy hit.
            A kobieta jest seksowna swoja droga smile

pzdrw

soso
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka