Gość: balanescu IP: *.media4.pl 03.11.02, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: balanescu Spacemen 3 - miało być IP: *.media4.pl 03.11.02, 09:57 Chciałbym Wam polecić ten rewelacyjny zespół - ściąnąłem sobie kilkanaście piosenek - rzucają na kolana. Transowa psychodelia, mocno zabarwiona Velvetami i Suicide, monotonne hipnotyczne riffy gitary, huk bebnów i beznamiętny głos śpiewaka układają się w intrygującą post-punkową całość! Dobre, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
saluto Re: Spacemen 3 - miało być 03.11.02, 18:04 Właściwie to J.Spacemen a właściwie to Jason Pierce. Spacmen 3 to chyba jego pierwsza grupa o ile pamiętam ,później oczywiście Spiritualized z znakomitą płytą Ladies and genetelmen we are foalting in space BP -rewelacja-chyba najlepsza jak dotąd, a poźniej już niestety dużo słabiej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Spacemen 3 - miało być IP: *.media4.pl 03.11.02, 20:50 jak dla mnie Spacemen 3 biją Spiritualized na głowę. Bardziej mi odpowiada velvetowo-minimalistyczny ton niż ten pompatyczny, psychodeliczny show. Odpowiedz Link Zgłoś