mallina 20.11.02, 14:48 czy tylko ja mam wrazenie ze to dosyc sztywno prowadzony program? taki "luzik" na sile, kto wiecej razy sobie przerwie rozpoczete zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elentarii Re: MTV Select IP: *.toya.net.pl 20.11.02, 22:41 Nie jesteś sama... To jest straszne. Ja już wole reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: MTV Select IP: proxy / 198.208.26.* 21.11.02, 08:09 Ale i tak rekordy we wchodzeniu sobie w slowo pobijaja prezenterzy z wloskich kanalow np z Hit Channel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elentarii Re: MTV Select IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 11:15 Mallina, mam propozycje Tak jak są przyznawane Złote Maliny dla najgorszych filmów, aktorów itede, tak może i Ty zaczniesz przyznawać nagrodę swojego imienia dla najgorszych prezenterów i prezenterek stacji, kanałów, programów muzycznych Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: MTV Select 21.11.02, 11:56 a ja uważam, że ten program jest strasznie sympatyczny, profesjonalnie prowadzony, wręcz można powiedzieć o wielu nieoczekiwanych zwrotach, z wartka akcją, inteligentnymi rozmowami na poziomie... jak to mówią widzowie programu MTV jest cool a najsympatyczniejszy jest ten kolega który w tym programie się wyświetla, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia i jest dowcipny... pozdrawiam całą redakcje MTV Select Odpowiedz Link Zgłoś