merkantyl 11.12.02, 16:28 co myślicie? Dla mnie rewelacja, po za jednym utworem w którym tempo muzyki nie idzie w parze z tempem słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rumek Re: perfect symfonicznie IP: proxy / 217.96.43.* 11.12.02, 17:43 moim zdaniem też rewelacja. A co do tempa. To nie czepiajmy się za bardzo. Perfectwoi można wszystko wybaczyć. Oni naprawdę na to zasługują. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: perfect symfonicznie 11.12.02, 21:32 Gratuluję Wam dobrego słuchu, wrażliwości muzycznej, znajomości wielu zespołów rockowych i niepowtarzalnego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
merkantyl Re: perfect symfonicznie 11.12.02, 23:56 czy mi się wydaje czy wyczuwam ironie? Dla ciebie dobra muzyka to taka którą można sie snobować, że jest się oryginał i słucha się nie tego co masy. Dla mnie dobra muzyka to taka która mi osobiście odpowiada, a to co sądzą o niej inni to mi szczerze mówiąc zwisa i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 00:47 Chciałem tylko napisać w mairę kulturalny sposób napisać, że ta płyta to straszna kicha. BTW - nie jestem snobem. Po prostu znam się na muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: perfect symfonicznie IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 12.12.02, 01:10 teddy4 napisał: > Chciałem tylko napisać w mairę kulturalny sposób napisać, że ta płyta to > straszna kicha. > BTW - nie jestem snobem. Po prostu znam się na muzyce. Ech Teddy ... może by tak skromniej i mniej bufonowato? Takimi tekstami odrzucasz "nowych" a później inni się dziwią że tu jakieś zamknięte grono. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 09:24 teddy4 napisał: > Chciałem tylko napisać w mairę kulturalny sposób napisać, że ta płyta to > straszna kicha. > BTW - nie jestem snobem. Po prostu znam się na muzyce. i tu się teddy niestety muszę zgodzić z Asem. Nie słyszałem tej płyty, nie lubię Perfectu i bardzo możliwe, że moje zdanie na jej temat byłoby podobne do Twojego. Tyle, że jedno to krytykować płytę, a kompletnie co innego krytykować kogoś komu się ona podoba - a ironizując na temat dobrego słuchu, wrażliwości muzycznej, znajomości zespołów rockowy i niepowtarzalnego gustu merkatnyla i rumka - tak właśnie zrobiłeś. Napisałeś, że chciałeś tylko w miarę kulturalny sposób wskazać, że ta płyta to kicha - ja bym tego sposobu nawet po kilku głębszych jako kulturalny nie określił(. No i jeszcze zbywanie ich argumentem - bo ja się znam na muzyce ... Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 10:53 Przesadziłem za co wszystkich przepraszam. Więcej już nie będę. Płyta jest moim zdaniem słaba ale nie powinienem w ten sposób krytykować gustów innych. Proszę o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 10:55 Wszyscy jestesmy poddenerwowani tymi negocjacjami z Unia Europejska... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 10:57 cze67 napisał: > Wszyscy jestesmy poddenerwowani tymi negocjacjami z Unia Europejska... no fakt))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 17:36 Wlasnie w radio leci "Chcemy byc soba". Nie, no dramat kompletny. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 17:39 Ale to znaczy, że "Chcemy byc soba" jest napisane na skrzypce i wiolonczelę? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 17:40 gregkor napisa?: > Ale to znaczy, z˙e "Chcemy byc soba" jest napisane na skrzypce i wiolonczele˛? I na trabki. Zespol swoje a orkiestra swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: perfect symfonicznie 12.12.02, 17:41 wyłącz lepiej to radioooo.................. Odpowiedz Link Zgłoś
merkantyl tu się zgadzam 12.12.02, 19:35 i o tym właśnie mówiłe, pisząc o niedostosowaniu tempa w jednym w utworów. Odpowiedz Link Zgłoś
merkantyl a gdzie konkrety? 12.12.02, 19:37 może by tak jaśniej? Stawiasz zarzut to mógłbyś go dalej rozwinąć o jakieś konkrety. Bo tak to jest pierdolenie kotka młotkiem)))) Odpowiedz Link Zgłoś