koronkaa 19.12.02, 18:35 Obojętnie czy kobiecy czy też męski. I dlaczego akurat ten wybrany Wa się spodobał? Mam nadzieję, że mój też ktos weźmie pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 18:45 Niewatpliwie najładniejszy nick tutaj to "cze67". W nicku tym jest zawarte tak wiele myśli że czasem sam żałowałem ze nie ja go wymysliłem. "Cze" czyli przywitanie, oddaje na samym początku wielka siłe witalną autora tego nicku. Widac ze ma on wielu znajomych i jest otwarty na kolejne. Grono bliższych znajomych wie jednak równiez że "cze" to cześć imienia własciciela tego nicka(u)! Czyli niejako autor schronił sie za swoim prawdziwym imieniem z którego musi byc dumny. Tak moi drodzy! A jeśli jeszcze dodam że w cyfrach "67" jest ukryty wiek osobnika (są dwie szkoły- jedna twierdzi ze to data urodzin, druga ze to faktyczny wiek) to wiemy o nim prawie wszystko. Naprawde genialnie to obmysliłeś cze67. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 20:21 bez cienia ironii i sarkazmu - ihoppeyouwillikeme - oryginalny i wpadający do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 19.12.02, 20:37 rodak napisał: > bez cienia ironii i sarkazmu - ihoppeyouwillikeme - oryginalny i wpadający do > głowy Taa, ale właściciel tego nicka często pisze w taki sposób że cięzko zastosować sie do jego nickowej "prośby". Chociaż ostatnio nieco się uspokił - święta czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.12.02, 21:00 miecio4 napisał: > Niewatpliwie najładniejszy nick tutaj to "cze67". > W nicku tym jest zawarte tak wiele myśli że czasem sam żałowałem ze nie ja go > wymysliłem. > "Cze" czyli przywitanie, oddaje na samym początku wielka siłe witalną autora > tego nicku. Widac ze ma on wielu znajomych i jest otwarty na kolejne. > Grono bliższych znajomych wie jednak równiez że "cze" to cześć imienia > własciciela tego nicka(u)! Czyli niejako autor schronił sie za swoim prawdziwym > > imieniem z którego musi byc dumny. Tak moi drodzy! A jeśli jeszcze dodam że w > cyfrach "67" jest ukryty wiek osobnika (są dwie szkoły- jedna twierdzi ze to > data urodzin, druga ze to faktyczny wiek) to wiemy o nim prawie wszystko. > Naprawde genialnie to obmysliłeś cze67. ponadto jakoś się tak dziwnie składa, że '67 to rok śmierci Ernesto "Che" Guevary Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 21:22 bez wątpienia ihopeyouwilllikeu2 Bardzo fajny i w ogóle, ciekawe jakie będzie od tego zdrobnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 12:29 miecio4 napisa?: > Niewatpliwie naj?adniejszy nick tutaj to "cze67". > W nicku tym jest zawarte tak wiele mys´li z˙e czasem sam z˙a?owa?em ze nie ja go wymysli?em. "Cze" czyli przywitanie, oddaje na samym pocza˛tku wielka si?e witalna˛ autora tego nicku. Widac ze ma on wielu znajomych i jest otwarty na kolejne. Grono bliz˙szych znajomych wie jednak równiez z˙e "cze" to czes´c´ imienia w?asciciela tego nicka(u)! Czyli niejako autor schroni? sie za swoim prawdziwym imieniem z którego musi byc dumny. Tak moi drodzy! Mieciu, przyjacielu, podziekuje Ci staroforumowym: Guru zaplac! A jes´li jeszcze dodam z˙e w cyfrach "67" jest ukryty wiek osobnika (sa˛ dwie szko?y- jedna twierdzi ze to data urodzin, druga ze to faktyczny wiek) to wiemy o nim prawie wszystko. Ja juz sam nie pamietam, co to znaczy... A mnie najbardziej podoba sie nick okruszek, martolka i... mieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 04.01.03, 23:33 cze67 napisał: > A mnie najbardziej podoba sie nick okruszek, martolka i... mieciu! dziekuję, cze - jaki ładny prezent po-świąteczny! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 21:27 a ja bym postawił na yennzfiolkowymioczami )) M. nie będzie zadowolona ..)) Loveletter Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 09:18 loveletter napisał: > > > a ja bym postawił na yennzfiolkowymioczami )) > > M. nie będzie zadowolona ..)) > ach, a niby czemu? !@#$%^&^*!@!@#!@#!@#!%^$%&%^*&^!!@@#?>!@ )))) ps. i tak wszyscy wiemy, że mój jest najładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 21:33 Moim zdaniem mój jest najładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 21:41 ilhan napisał: > Moim zdaniem mój jest najładniejszy. Wg mnie Twój jest przedostatni! Tuż przed kutaszem. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 21:48 te z cyferkami są mylące, bo nie wiadomo, czy tu o wiek chodzi, czy o rok urodzenia... czy co tam Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 13:12 vulture napisa?: > te z cyferkami sa˛ myla˛ce, bo nie wiadomo, czy tu o wiek chodzi, czy o rok > urodzenia... czy co tam Wiec mieciu i teddy maja albo 4 latka albo 98? A jasiek? Strach pomyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 19.12.02, 21:51 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > Moim zdaniem mój jest najładniejszy. > > Wg mnie Twój jest przedostatni! > Tuż przed kutaszem. Co jak co, ale na nickach to Ty się, Mieciu, znasz słabo. Mój nick jest cool, zaj***sty i w ogóle full-wypas )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 09:06 ilhan napisał: > miecio4 napisał: > > > ilhan napisał: > > > > > Moim zdaniem mój jest najładniejszy. > > > > Wg mnie Twój jest przedostatni! > > Tuż przed kutaszem. > > Co jak co, ale na nickach to Ty się, Mieciu, znasz słabo. > Mój nick jest cool, zaj***sty i w ogóle full-wypas )))))))))) Nie mów "wypas" - tak rzężą dresiary. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 13:18 sloggi napisał: > ilhan napisał: > > Co jak co, ale na nickach to Ty się, Mieciu, znasz słabo. > > Mój nick jest cool, zaj***sty i w ogóle full-wypas )))))))))) > Nie mów "wypas" - tak rzężą dresiary. Dresiary są cool, zaj***iste i wypas ))))))) Poza tym to się nie znasz na żartach, a jeszcze Ci powiem, tak w ogóle poza wszystkim, że mogę sobie mówić co mi się tylko podoba - od tego jest właśnie to wypasione forum... ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Choga^_^ Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: 80.48.252.* 19.12.02, 22:12 independent-girl , za to ze girl a nie woman Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 13:04 Rozumiem, ze bylo to pierwsze wyrazenie, ktore przyszlo Ci do glowy? A to jakis cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 13:14 Wiedzialam, ze nikt sobie nie przypomni o moim - zarabistym pseudonimie - nawet brat rodzony zapomnial, plawiac sie w pochwalach miecia. A przeciez PIZMAK to takie piekne przezwisko. Dziekuje, kochani.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 13:18 A mi się najbardziej podoba homohedonistus, już nawet nauczyłem się to wymawiać bez zająknięcia.....No i ugugunana znany też jako Armagedon..... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: NAJ?ADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 20.12.02, 13:19 pizmak31 napisa?a: > Wiedzialam, ze nikt sobie nie przypomni o moim - zarabistym pseudonimie - nawet brat rodzony zapomnial, plawiac sie w pochwalach miecia. A przeciez PIZMAK to takie piekne przezwisko. Dziekuje, kochani.... O kurcze, ale bede mial w domu kipisz na swieta. Ciebie nie wymienialem, bo by nas posadzili o jakies uklady albo prywate. Wiesz, ze mi sie najbardziej podoba Twoj... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 21.12.02, 14:37 Ja nawet nie wiem, co to jest ironia i sarkazm Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 03.01.03, 21:11 za najladniejszy uwazam oczywiscie swoj! a najbardziej zaskakujacy (niewiem jakiego innego slowa uzyc) to Zsolarowana Odpowiedz Link Zgłoś
lp.atezag.atzcop Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 04.01.03, 14:05 wszystkie są ładne, tylko ten mój jakiś brzydki Odpowiedz Link Zgłoś
jovan_a Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM 04.01.03, 14:34 lp.atezag.atzcop napisała: > wszystkie są ładne, tylko ten mój jakiś brzydki brzydki??? jaka forma, ileż treści, jaka siła zmysłowego oddziaływania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 16:20 Tym forum rzadzi Jasiek666. Pozdrawiam Cie. Ciekawe kiedy napijemy sie znowu piwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO I CHUJ Spójrz w prawo ---> IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:25 ... prosty, za to z jajem (nawet dwoma!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Spójrz w prawo ---> IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:27 Gość portalu: NO I CHUJ napisał(a): > ... prosty, za to z jajem (nawet dwoma!) Odrażające! Wulgarne! Takie prymitywy jak ty nie powinny w ogóle wchodzić na publiczne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listmiłosny Re: Spójrz w prawo ---> IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:29 Taaa... to znów ten idiota i przygłup Coal Chamber. Znowu tu przylazłeś kretynie. napisałbym ci coś więcej ale szkoda na ciebie czasu. Przykry jesteś wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciel Asa Re: Spójrz w prawo ---> IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:32 Chyba już ci pisałem kolego, że miałes tu nie wchodzić więcej! Pamiętaj co sam na samym początku napisałeś, że więcej już tu nie wejdziesz i co, znowu tu wszedłeś. To nieładnie jest kłamać, bo w ten sposób można zawieść ludzi, którzy komuś uwierzyli, a potem ich okłamali i tym ludziom (tym okłamanym) jest później przykro, wiesz? Nieładnie jest robić komuś przykro wiesz, jak nie wiesz to teraz już wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koronkowa Re: Spójrz w prawo ---> IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:53 Brawo! Udało wam się zniszczyć taki fajny wątek. Mam nadzieję że jesteście z siebie dumni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO I CHUJ [...] IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia [...] IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
crahan [...] 04.01.03, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_w_gebie [...] 04.01.03, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
crahan [...] 04.01.03, 16:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mocny_w_gebie [...] 04.01.03, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: do zdziry z Hubala 04.01.03, 16:54 mocny_w_gebie napisał: > jesteśmy za 10 minut ty świńska mendo. zerżniemy was wszystkich ..i karuzela kręci się coraz szybciej.. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: bez irytacji 04.01.03, 16:45 ależ dajecie mu się podpuszczać! przecież wszystkie wasze posty w których dajecie się ponieśc emocjom to woda na jego młym i czysta, fizyczna radocha manipuluje pięknie - podziwiam ale że wy się tak dajecie? ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 16:57 Hmm... ciekawa wymiana zdań... Ale wracjąc do tematu, chciałbym zaproponować swój nick. Nie jest on może zbyt oryginalny, ale jest mój i bardzo mi się podoba. Na dodatek sporo mówi na mój temat, ponieważ naprawdę mam na imię Witek i uważam że to bardzo ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Witku, dzięki.... 04.01.03, 17:00 za piękny nick i za wyrównanie temperatury w tym pomieszczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssęp Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 17:01 Gość portalu: Witek napisał(a): > Hmm... ciekawa wymiana zdań... > > Ale wracjąc do tematu, chciałbym zaproponować swój nick. > Nie jest on może zbyt oryginalny, ale jest mój i bardzo mi się podoba. Na > dodatek sporo mówi na mój temat, ponieważ naprawdę mam na imię Witek i uważam > że to bardzo ładne imię. Mam kolegę , który również ma na imię Witek i często się spotykamy porozmawiać i wypić przysłowiową lampkę wina. Co jest najśmieszniejsze obydwaj jesteśmy kawalerami i obydwaj nie lubimy Phila Collinsa. A czego ty słuchasz Witku? pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 17:06 Gość portalu: ssssęp napisał(a): > Mam kolegę , który również ma na imię Witek i często się spotykamy porozmawiać > i wypić przysłowiową lampkę wina. Co jest najśmieszniejsze obydwaj jesteśmy > kawalerami i obydwaj nie lubimy Phila Collinsa. A czego ty słuchasz Witku? > > pozdrow. Najbardziej lubię słuchać starego, klasycznego rocka w wykonaniu The Beatles, The Rolling Stones, Cream, itp. (troche Led Zeppelin, Deep Purple). PS: Ja też jestem kawalerem, ale nie mam nic do Phila Collinsa (poza, sam zresztą wiesz czym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssęp Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 17:09 Gość portalu: Witek napisał(a): > Najbardziej lubię słuchać starego, klasycznego rocka w wykonaniu The Beatles, > The Rolling Stones, Cream, itp. (troche Led Zeppelin, Deep Purple). > > PS: Ja też jestem kawalerem, ale nie mam nic do Phila Collinsa (poza, sam > zresztą wiesz czym A co powiesz na lampkę wina? Daj znać na mojego maila vulture@NOSPAM.gazeta.pl pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny!!! Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.retsat1.com.pl 04.01.03, 17:12 Gość portalu: ssssęp napisał(a): > Gość portalu: Witek napisał(a): > > > Najbardziej lubię słuchać starego, klasycznego rocka w wykonaniu The Beatl > es, > > The Rolling Stones, Cream, itp. (troche Led Zeppelin, Deep Purple). > > > > PS: Ja też jestem kawalerem, ale nie mam nic do Phila Collinsa (poza, sam > > zresztą wiesz czym > > A co powiesz na lampkę wina? Daj znać na mojego maila vulture@NOSPAM.gazeta.pl > > pozdrow. To już chyba lekka przesada, podszywać się pod innego forumowicza. Dzisiaj vulture, jutro ktoś następny... Człowieku, opamiętaj się. Forum to nie miejsce dla nienormalnych, z problemami emocjonalnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziawóLka Co się czepiasz rozsądny! IP: *.dialog.net.pl / localhost 04.01.03, 18:14 Dlaczego się czepiasz? Każdy może być tu kim tylko chce. Zmieniać swą osobowość (poprostu być aktorem i grać) ale też to prywatna sprawa jeżeli ktoś odpisuje na listy dwoma różnymi nickami. Ty też tak możesz i nikt ci tego nie zabroni. A moim zdaniem lepie jest używać 2 nicków niż naprzykład rozpoczynać watki nie mające sensu albo ciągle pisać: qrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: NAJŁADNIEJSZY NICK NA TYM FORUM IP: *.ds.uj.edu.pl 04.01.03, 20:51 Mój jest ładny...krótki, miły, bezpretensjonalny A tak naprawdę to podoba i się nick Lovelettera, Homohedonistusa i ihopeyouwillikeme. Odpowiedz Link Zgłoś