niochnioch 23.10.06, 01:49 Osobiście polecam Nat King Cole'a i Barry White'a. A co Wy byście zaproponowali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niochnioch No poradźcie, proszę. Bo randka się zbliża, a mnie 23.10.06, 15:40 brak inwencji w w/w temacie. Chciałbym, żeby dziewczyna poczuła się dobrze, bezpiecznie i miło. A nie chcę się powtarzać z Nat King Colem. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: No poradźcie, proszę. Bo randka się zbliża, a 23.10.06, 15:52 bjork na mnie podziałała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karka Re: No poradźcie, proszę. Bo randka się zbliża, a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:24 Portishead, Massive Attack, Cocteau Twins albo Katie Melua..)To zalezy jakie dziewczyna lubi klimaty..Pozdrawiam i udanej randki zycze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kizia Mizia Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:55 Sepultura, Dimmu Borgir, Strawiński, Chyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? IP: *.mtm-info.pl 23.10.06, 16:50 Norah Jones, Sade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? IP: *.chello.pl 23.10.06, 18:56 WASP kill your pretty faxe, Slayer- South of heaven Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? 23.10.06, 20:40 Nat King Cole, Frank Sinatra... tak to dobry pomysł. ja bym jeszcze zaproponowała np. Air, Telepopmusik czy Koop. Piękne chill-outowe brzmienia w sam raz na romantyczny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? 23.10.06, 20:56 www.youtube.com/watch?v=r7oCDbDebDA Odpowiedz Link Zgłoś
freerock Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? 23.10.06, 21:49 Peter Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Romantyczny wieczór we dwoje. Jaka muza? 23.10.06, 23:24 Van Morrison, John Frusciante, Marillion/Fish, The Doors, Morrissey, Kate Bush ... Odpowiedz Link Zgłoś
niochnioch Dzięki! 24.10.06, 03:36 Wielkie dzięki za pomoc - wszystkim i każdemu z osobna. I szczęścia w miłości! Odpowiedz Link Zgłoś