Dodaj do ulubionych

Koncert Red Hotow na Slaskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:51
byl ktos juz kiedys na jakims koncercie w chorzowie? jesli tak to jaka jest
widocznosc z trybun i jaki jest dzwiek, lepiej byc na plycie czy doplacic i
wygodnie siedziec smile? taki maly dylemacik smile
Obserwuj wątek
    • theagata Re: Koncert Red Hotow na Slaskim 08.02.07, 23:27
      Gość portalu: Jamie Alamo napisał(a):

> wygodnie siedziec

nie wyobrażam sobie żebym mogła siedzieć na koncercie RHCP, zawsze wybieram
      miejsce na płycie bo tam jest najlepszy odbiór i najlepsza atmosfera

btw.
      wygodne siedzenie i oglądanie to mi się z kinem kojarzy a nie z koncertem
      rockowym
      • Gość: lb jak kto woli ja bede z moim 4 znajomymi...... IP: *.betanet.pl 09.02.07, 01:29
        bede w sektorze VIP o widocznosc nie musze sie martiwc no i pozniej spotkanie
        ze zespolem po koncercie smile
        • Gość: zizi Re: jak kto woli ja bede z moim 4 znajomymi...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:18
          Jak znajdę na ulicy 5 stówek, albo wygram w totolotka to też będę tongue_outtongue_outtongue_out wink
          A na płycie zdecydowanie lepiej niż na trybunach... Jeśli chodzi o widoczność...
          to na pewno najlepsza będzie na płycie DVD... tongue_outtongue_outsmile I w każdej chwili włączysz
          STOP i PLAY... Ale zabawy tak szalonej jak na płycie nigdzie indziej nie będzie!
    • ataxia Re: Koncert Red Hotow na Slaskim 09.02.07, 09:44
      Zdecydowanie płyta. Trybuny są za daleko od sceny, poza tym atmosfera na płycie
      jest zawsze gorąca. Ciekawe kto wystąpi jako support ? Przed Pearl Jam będzie
      grać Linking Park...do czego to doszło ?smile
      • Gość: lb Widze zizi ze jestes niedowiarkiem, ale ...... IP: *.betanet.pl 09.02.07, 11:36
        wszystko to co napisalem to prawda smile Wiesz ja poprostu jestem biznesmanem,
        ktory potrafi zarabiac kase i dlatego mam na bilety smile
        • mana_mana Re: Widze zizi ze jestes niedowiarkiem, ale ..... 09.02.07, 13:12
          Wiesz ja poprostu jestem biznesmanem,
          > ktory potrafi zarabiac kase i dlatego mam na bilety smile

Boszszsz!!! Dawno nie widziałam tak przykrego postu. Wiesz ja po prostu jestem
          biznesmanem... Od kiedy to trzeba być Wielkim B, żeby móc zabawić się na
          koncercie? <postoję 2-3 razy na promocjach i na koncert będzie> Zresztą obecnie
          wielu ludzi mówi o sobie BIZNESMEN/ŁÓMEN, tak więc na koncercie Red Hotów
          spodziewam się tłumów.. yuppie w garniakach tongue_out
    • Gość: bywalec... Koncert Red Hotów na Śląskim... IP: *.crowley.pl 09.02.07, 15:05
      Za nieco ponad 500 PLN bedziesz miał zagwarantowane najwyżej "bezkolizyjne" miejsce w odseparowanej zagrodzie dla świpów... Za taką kasę zapomnij o afterparty z udziałem zespołu. Poza tym z tego co wiem najprawdopodobniej szybko zwiną manatki i polecą dalej.
    • gdytyjeszczenamucheptapta Re: Koncert Red Hotow na Slaskim 09.02.07, 16:07
      Wielbię ich od dawna, więc jak tu nie jechać (ale coś dużo tych koncertów się
      szykuje, trzeba będzie zacząć oszczędzać). Ostatnio dość często natykam się na
      nich w tv, skacząc bezmyślnie po kanałach. Co za ulga w zalewie tej sieczki,
      tych mdlących bredni politycznych, jak bym spotkał starych znajomych. W
      Chorzowie nie byłem, ale akustyka na stadionach jest generalnie marna,
      najlepiej stanąć gdzieś na środku boiska. Bywa bardzo głośno. Osobiście nie
      przepadam za stadionami, mam traumę z dzieciństwa - chcąc nie chcąc chodziłem
      regularnie na mecze Śląska z Ojcem, który po każdej zdobytej przez "naszych"
      bramce podrzucał mnie jak piłkę do góry (muszę dodać, że Śląsk był wtedy
      przeważnie mistrzem Polski, niestety).
    • braineater Re: Koncert Red Hotow na Slaskim 09.02.07, 21:30
      Płyta, ale nauczonymi bolesnymi doświadczeniami po AC/DC czy Stonesach, mocno
      polecam jakieś ubocze, bo inaczej wpada się w klimat słuchania muzy z mp3
      plejera w tramwaju w godzinach szczytusmile
      Z sektora Vipów za to jest fajny widok na rdewiejąca konstrukcję, która
      doskonale zasłania cały widok...ale wiadomo, jak sie wyda pincet, to kawał
      żelastwa za taki piniondz cieszy, można pokazać laskom ,że ta blacha zasłoniła
      mi właśnie maleńka, całego Veddera...
      Psmile
      • Gość: lb Oj bywalec widze ze duzo nie wiesz ...... IP: *.betanet.pl 10.02.07, 00:15
        ten koncert organizuje ERA i apterparty jest smile Mam kase to wydaje A ty brain
        cos tam nie pisze pierdol
    • Gość: bywalec... ... IP: *.microchip.net.pl 10.02.07, 02:22
      ERA daje kasę! ERA nie organizuje koncertów! Organizatorem jest ktoś inny... Idąc na koncert nie zapomnij zabrac ze sobą czegoś charakterystycznego. Czegoś co pozwoli wyłowic Cię wzrokiem z tłumu bo chciałbym Ci pomachac z back stage, byc może ze strefy 0 (w to raczej wątpie, choc kto wie?). Jakis kapelusz wielki, albo flagę z pacyfą. Wierzę że wymyślisz coś fajnego bo wyobrażnie to jak widzę masz bujną.
    • Gość: Jamie Alamo Re: Koncert Red Hotow na Slaskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:01
      dzieki tongue_out nie wyzywajcie sie tak tongue_out wazne ze sie bedzie na koncercie smile RHCP !!!!
      • Gość: lb Bywalec ty duzo nie rozumiesz maly i duzo...... IP: *.betanet.pl 13.02.07, 15:00
        o mnie nie wiesz, nie wiesz gdzie mam znajomych wiec sie nie odzywaj.
    • Gość: naivna Re: Koncert Red Hotow na Slaskim IP: *.smstv.pl 13.02.07, 19:49
      Nigdy nie byłam na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
      3.07. bedzie mój pierwszy razsmile Ide na płyte, ale nie będę pchać się pod samą
      scenę. Moje serducho chyba by tego nie wytrzymało.
      Pozdrawiam!
    • Gość: bywalec... ... IP: *.microchip.net.pl 14.02.07, 23:26
      Pozdrów ode mnie znajomych z ERY, zwłaszcza swojego konsultanta z call center i może jeszcze sprzedawcę z firmowego salonu (może dostaniesz jakiś gratis, albo zniżkę). Tylko że dzięki nim raczej trudno będzie zrezalizowac ci swoje marzenia.
      No i chyba nie do końca zrozumiałeś... Wprawdzie ty na koncercie będziesz się bawił, a ja będę pracował, jednak da mi to duuuużo większe szanse na spotkanie z kapelą.
      • Gość: lb oj widze ze mi zazdroscisz :) glupi jestes i tyle. IP: *.betanet.pl 15.02.07, 01:22
        duzo nie wiesz smile
    • gdytyjeszczenamucheptapta Re: Koncert Red Hotow na Slaskim 15.02.07, 08:47
      Może ktoś z Państwa się orientuje - czy jest dogodne połączenie koleją z
      Katowic do Chorzowa?
      • Gość: lb Tramwajem jest najlepiej spod dworca dojechac..... IP: *.betanet.pl 15.02.07, 17:34
        wsiadasz w 11 albo 10 pod dworcem w Katowicach, wysiadasz z tramwaju pod sama
        brama stadionu w Chorzowie (tylko zebys swojego przystanku nie przechal)
        • morula1 Re: Tramwajem jest najlepiej spod dworca dojechac 15.02.07, 20:37
          mi to się wydaję że na koncert nie idzie się po to aby posiedzieć
          tylko zabawić
          dlatego zdecydowanie na płytę smile
          do zobaczenia na koncercie =)
    • Gość: bywalec... ... IP: *.microchip.net.pl 15.02.07, 21:02
      W środkach komunikacji można spotkac czasami fajnych ludzi. Zwłaszcza w drodze na koncert na Śląskim... Linie tramwajowe masz już jak widzę opanowane. Masz sieciówkę, czy raczej korzystasz z biletów jednorazowych?
      I nie mam ci czego zazdrościc. Nie chcę mi się też juz przekomarzac z osobą szukającą uznania poprzez bzdurne wpisy na forum.
      Dobrej zabawy na koncercie RHCP w Chorzowie.
      • Gość: lb Wszytsko to co napisalem to prawda..... IP: *.betanet.pl 16.02.07, 22:52
        to ty piszesz bzdury
    • Gość: Kejt Re: Koncert Red Hotow na Slaskim IP: 217.54.145.* 17.02.07, 10:33
      Bylam kiedys na koncercie w sektorze VIPow (dostalam wejsciowke) i juz NIGDY
      WIECEJ! Nie mozna bylo wstawac, gdyz zaslanialo sie innym "vipom", wieksza
      czesc tej widowni rozmawiala przez komorki badz "transmitowala" koncert dla
      znajomych. Ludzie gadali ze soba, przepychali sie do przejscia po szampana -
      niezly "komfort". A tam, przed nami fani mieli super zabawe! nikomu nie polecam
      sektora vipow, chyba ze na koncertach, gdzie wszyscy siedza. Najgorsze jest to,
      ze skoro juz tam mialam miejsce to nie moglam po prostu wejsc na plyte, bo tam
      miejsca limitowane. Porazka jednym slowem i zero zabawy gdy jakis "biznesmen"
      drze sie przez komorke, ze jest na koncercie i pozniej oddzwoni - i tak co
      mniej wiecej 10 minutwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka