Dodaj do ulubionych

A Prison Break ktos oglada?

11.03.07, 22:57
a jesli tak, to na jakim jest etapie?smile

ja wlasnie bede patrzec na 14-sty odcinek pierwszego sezonu.
pewnie wiekszosc juz sledzi drugi sezon?
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: A Prison Break ktos oglada? 12.03.07, 00:50
      ja jestem na bieżąco w miarę z tym w polsacie, ale ogólnie myślałem że będzie
      bardziej zaskakujący. cóż począć, przy 24 wszystko wymiękasmile
      • grimsrund Re: A Prison Break ktos oglada? 12.03.07, 02:08
        > cóż począć, przy 24 wszystko wymiękasmile

He he smile

Cóż, gdyby Kolega tak jak ja podziwiał zawijasy scenariuszowe, jakie już przed
        laty wywijał twórca 24, Joel Surnow (w serialu THE NOWHERE MAN), to by się w
        ogóle nie dziwił smile

Tak czy owak, konwój zapewne pójdzie jeszcze w tym tygodniu smile
    • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 12.03.07, 12:55
      jak zgaduje na Polsacie albo juz druga seria albo tez koncowka pierwszej?
      wobec tego moge swje watpliwosci z pierwszej opisac?mam na mysli ucieczke przez
      kanciape straznikow?
      na wszelki wypadek w nowym wpisie zapytamwink
    • mallina pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 12:58
      uciekinierzy musieli wspiac sie po linie
      lina zostala umocowana do kratki w ten sposob, ze Michael napelnil woda ow kanal
      i mogl podplynac w gore. ok wszystko gra.
      ale sam moment ucieczki, lina sobie zwisa i po koleji kazdy sie wspina, wiec
      teoretycznie ma zajete OBIE rece.
      jakim cudem wiec Michael odsuwa kratke odplywowa jak w tym samym momencie
      teoretycznie musi trzymac sie liny????
      a moze czegos nie zauwazylam?smile
      • grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 13:43
        Koleżanka ma owsiki serialowe jakie, czy co? wink

Osobiście trzymam się polsatowej chronologii, przesuniętej jeszcze w tył od dwa
        odcinki. Dziś zatem zastanawiam się, jak Michael uratuje doktor Sarę osaczoną
        przez zbuntowanych czarnuchów w ambulatorium.
        • mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 13:56
          aaaaaa
          ja wiem jakwink
          ale nie powiembig_grin

no to musze poczekac az inni zobacza o czym mowiesmile
          na serio myslalam, ze Polsat jest nieco dalejsmile
          • grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 14:44
            Polsat jest nieco dalej, tyle że ja jestem od Polsatu dwa tygodnie wstecz smile

Polsat jest po odcinku 8.
            • aasiek Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 20:12
              To ja się tylko w ten sposób dopiszę, że oglądam i uwielbiam smile
              A ten motyw z kratką i liną, to zdaje się największa wpadka logiczna u twórców
              PB. Reszta ok. Tzn. też są wpadki, ale mniejsze i do przełknięcia.
              • mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 00:19
                fakt, tych mniejszych sie w pierwszej chwili nie zauwaza, przyznaje, ze nawet
                ich nie szukamsmile
                byly inne rzeczy co mni zastanowily, ale nie moge napisac o nich, bo bylo to by
                spojlerowaniemwink
                wlasnie obejrzalam 19tyodcinek pierwszego sezonuwink
                ale kratka i tak byla najwieksza wtopa
                • cze67 Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 11:53
                  Oglądam. Ale coraz mniej mi się podoba. Zbyt dużo trudności, i jeszcze więcej
                  sposobów ich pokonywania. Więzień skazany na karę śmierci chodzący sobie z
                  kolesiami z kilkuletnimi wyrokami to jest jakaś kompletna bzdura.
                  • mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 13:18
                    to fakt, ze chyba skazany na smierc nie ma mozliwosci spotkan z innymi
                    wiezniami. w dodatku pracuje w ekipie remontowej majac do dyspozycji rozne
                    narzedzia zaczepno-obronne..
                    spacer ma oddzielnie, ale praca juz z innymi?
                    a moze w tym wiezieniu taka mozliwosc istniejewink
                    • cze67 Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 13:52
                      Tak, w tym serialowym więzieniu, taka możliwość jak najbardziej istnieje.
                      Inaczej plan by nie wypaliłsmile Oczywiście wszystko można wytłumaczyć niektórym
                      widzom możliwościami co sprytniejszych i mających wtyki u strażników więźniów.
                      • cze67 Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 13:56
                        Chyba generalnie zasada jest taka, że koleś skazany na śmierć nie może się
                        stykać z innymi więźniami, bo stanowi potencjalne zagrożnie - jest mu wszystko
                        jedno, bo i tak niedługo zgnie.
                        I jeszcze jedno - jest bunt, jeden strażnik zginął, wiadomo który koleżka
                        wywołał zamieszanie (bo m.in. widziano go z kluczami od pomieszczeń w kamerze),
                        a więźniowie ciągle sobie chodzą po spacerniaku, cieszą się takimi samymi
                        przywilejami, jak poprzednio. Generalnie, sprowadzono atyterrorystów, a
                        terroryści nie ponieśli żadnej szkody.
                        I tak dalej, i tak dalej...
                        • mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 15:40
                          i nawet Bellick nie podejrzewa o nic ekipy remontowej -a przeciez taka "czujka"
                          przed barakiem musi rzucac sie w oczy straznikom
                          na Michaelu wszystko goi sie jak na psie..
                          a pani adwokat naiwna, az boliwink

pomimo wszystko ogladam i gdy odrzuce niedorzecznosci (typu skazany na smierc
                          gawedzi sobie z innymi)mam przyjemnosc w sledzeniu losow bohaterow. dzis
                          prawdopodobnie sezon pierwszy zakoncze.

ale "24" to zdecydowanie bardziej zajmujacy serial i chyba nawet bardziej
                          prawdopodobny
                          • mameluch Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 15:44
                            mallina napisała:

> ale "24" to zdecydowanie bardziej zajmujacy serial i chyba nawet bardziej
                            > prawdopodobny

prawdę rzeczeszsmile

trochę przeszkadza mi to co w Lost'cie - wiem że będą następne sezony. czyli
                            wiem że pewnie im się uciec nie uda (chociaż tu nie jest to aż tak pewne)
                            jeszcze teraz, albo zostaną dalej na wyspie i będą brnąć w to wszystko. co
                            innego 24 właśnie, gdzie główny wątek jakoś naprawdę lepiej się rozwija i
                            wiadomo że się skończy, a to że jakieś sprawy są międzysezonowe w tym przypadku
                            działa tylko na korzyść.
                            no, tak jakoś to widzę, ale wyrazić za bardzo nie potrafięuncertain
                            • mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 17:24
                              ja wiem co masz na mysli, bo tak samo to widzesmile
                              24 kazdy sezon to zamknieta calosc. powiazania pomiedzy kolejnymi moga byc a nie
                              musza. w zasadzie obecny sezon dopiero mocno wiaze sie z poprzednim.

Lost wiele by zyskal gdyby zamiast 3 sezonow byly 2, prawde mowiac, nie lubie
                              ciagnietych na sile historii i mysle, ze z Prison Break tez tak bedzie. ponoc
                              facet od scenariusza mial umowe na dwa sezony i twierdzi, ze on juz nie bedzie
                              autorem trzeciego. Lost chyba tez byl przewidziany na krotszy czas.
                              nawet jesli autorzy danego serialu spodziewaja ie sukcesu i w zanadrzu maja
                              dopracowana kontynuacje historii to ok. ale jak widac wiekszosc dopisuje cdn na
                              sile -poki jest ogladalnosc.
                              wolalabym taki Lost jako "zamkniety" serial, a nie wymyslanie watkow na sile.
                              pewnie w Loscie jakas historia jako calosc zostala stworzona, teraz dzieki
                              ogladalnosci mamy ja za bardzo rozwleczona z dodatkowymi watkami. w Loscie
                              odcinki bardzo dobre przeplatuja sie z slabymi.

Prison Break w zalozeniu dazy do pokazania ucieczki, oczyszczenia niewinnego
                              czlowieka,moze jakiegos zycia "po".
                              Ale cos czuje, ze ten fragment "po" bedzie nadmiernie rozdmuchany.

A 24 to idealny pomysl na serial z wieloma sezonamismile
                              jeszcze X-files to tez byl dobry pomysl -bylwatek nadrzednysmile, ale tez ciagle
                              pojawialy sie nowe sprawy niekoniecznie zwiazane z wczesniejszymi, wiec bylo to
                              interesujace.

Bardzo sie ciesze, ze Twin Peaks nie mialo kontynuacji, pewnie dzis
                              natrzaskaliby z 5 sezonow
                              • grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 18:44
                                Ciekawe też, jak długo pociągnie JERICHO smile

Twórcy tego serialu przełamali go w połowie sezonu, co jest sporym ryzykiem w
                                przypadku fabuły dopiero się rozwijającej. Mogło się okazać, że widownia
                                nie "załapała', zanim emisję przerwano po 11 odcinkach. Ale podobno notowania
                                po powrocie na antenę są niezłe smile
                            • aasiek Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 22:55
                              Każde ciągnięcie serialu na siłę jest totalnym przegięciem, jeśli takowy ma
                              formułę inną niż "Archiwum X" lub "Ostry dyżur"... Dobra historia ma początek,
                              rozwinięcie i zakończenie. Ostatnimi czasu serialowe historie mają początek,
                              kilkanaście rozwinięć i brakuje im zakończenia. Przez to zaczyna brakować w nich
                              sensu, a kolejni scenarzyści zapominają o ważnych aspektach poruszanych
                              wcześniej w tekście. Jestem teraz po 19. odcinku drugiej serii PB - fajna jest,
                              ale brakuje jej specyficznej atmosfery pierdla wink) No i tego podporządkowania
                              wszystkiego PLANOWI, który stwarzał poczucie bezpieczeństwa. To jednak nie to
                              samo, co 1. seria... Choć ma niesamowite fragmenty (odcinek 7. lub 16. - super
                              końcówka). I prawdę mówiąc jest dość smutny. Ale trzeciej naprawdę już się boję.
                              • mameluch Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 23:05
                                aasiek napisała:

> brakuje jej specyficznej atmosfery pierdla wink)

spojlerówka no!tongue_out
                                • grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 14.03.07, 01:48
                                  Bez przesady, tego to przedszkolak mógłby się domyślić smile

W końcu z samego tytułu serialu nie wynika wcale, że rzecz musi cały czas
                                  toczyć się w pierdlu. Kada ucieczka z więzienia ma kilka etapów, a i zakończeń
                                  może wszak mieć aż trzy: wolność, powrót do paki albo śmierć.
    • mallina zaczelam drugi sezon 14.03.07, 23:21
      chyba tylko Aasiek jest tak daleko?
      wiem, nawet dalejwink
      teraz przede mna ponoc te slabsze odcinki, sama jestem ciekawa jak to bedzie bez
      wiezienia, agent FBI bystry wiec ucieczka moze byc jeszcze trudniejsza
      co do Veroniki -za naiwnosc sie placi, niestety ale denerwowala mnie..
      • aasiek Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 08:25
        mallina napisała:

> chyba tylko Aasiek jest tak daleko?
        > wiem, nawet dalejwink
        > teraz przede mna ponoc te slabsze odcinki,

Niestety, dwa pierwsze są taaaakie sobie.

> co do Veroniki -za naiwnosc sie placi, niestety ale denerwowala mnie..
        >
        Ale przyznasz, że to było jednak okropne uncertain
        • mallina Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 11:29
          tak, miala naprawde pecha. ale tez wykazala sie jakas naiwnoscia jadac do tego
          domu sama -wczesniej tyle razy byla w zagrozeniu, wiedziala, ze ktos ja i Nicka
          sledzi itd
          ludzie Caroline sa bezwzglednisad

juz widzialam 3 pierwszewink, 2 i 3 dosc chaotyczne (wg mnie)
          denerwuje mnie Linc,w wiezieniu mniej mnie draznil i nie chodzi mi o wiecznie
          rozpieta koszulebig_grin
          jego zachowanie jakos mnie denerwuje

musze tez przyznac, ze pierwsza seria miala jednak inna atmosferesmile, ale to
          wynika z tego, ze wszystko odbywalo sie w zasadzie w jednym miejscu, watki "na
          miescie" nie dominowaly.

okropny jest tez ojciec Sary

ciekawa jestem ktory pierwszy wtopi, na razie sa dosc ostrozni -moze oprocz
          Sucrewink)), ale wg zasady glupi ma zawsze szczescie pewnie uda mu sie do Vegas
          dojechacwink

dziwne,ze Mahoney nie pomyslal o Nice..
          • aasiek Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 20:04
            Właśnie z Niką jest to dziwne, że do niej się nie przyczepił.
            • mallina Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 21:37
              juz sobie troche to wytlumaczylamwink
              faktycznie mogl o niej nie wiedziec, bo przecez w wiezieniu tez nie wiedzieli ze
              mial zone.
              swieze malzenstwo, w papierach jej nie bylo etc.
              Bellick o niej widzial wiec jej przypilnowal
              pewnie FBI w koncu tez ja odnajdze ale nieco pozniej..
    • braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 17:42
      na bieżąco z hamerykańckom edycjom by e-łosioł via ftp z pobliskiego osiedlasmile
      i ciagle się zastanawiam po co ja to ogladam, skoro prócz T-baga nie ma tam nikogo, kogo mozna by polubić.
      A juz wiem - Maj Lovli Łajf wzdycha do Sucre...smile

Psmile
      • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 17:51
        o a Sucre wlasnie mnie zdenerwowalwinkale ja jeszcze nie jestem na biezaco z
        odcinkami, wiec bedzie mial szanse sie zrehabilitowac.

pierwszy sezon bardziej mi sie podobal.
        T-Bag mistrzowsko zagrany.
        Linc jest OKROPNYwink)) i jako postac i jako mezczyzna

a jeden z moich kolegow bardzo przypominal Sucrewink, dodatkowo posiadal na
        glowie wlosybig_grin

zajrzalam na gazetowe forum PB, aby sobie podyskutowac, ale widze, ze wiekszosc
        wpisow to wzdychanie do aktorow, debatowanie o ich zdjeciach i nazywanie ich
        "Michasiem" i "Sarcia" ...
        • braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 18:30
          nie fora PB i Lost'a oraz forum seriale, to dla mnie pełna definicja "wirtualnej rzeczywistości" ś.p. Baudillard w formie czystej. Pasjonujący sa ci ludzie, choć przynam, że i tak normalniejsi od fanów Klanu czy M jak rzygsmile

A te 24 to serio takie fajne, bo nie widziałem ani jednego odcinka?

Psmile
          • grimsrund Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 21:26
            Jako zwolennik strzelania do niedobrych kolorowych z Południa i Dalekiego
            Wschodu - stanowczo polecam.

Choć w pierwszym sezonie za bydlaków robili Serbowie - to dopiero było
            przegięcie, mam n******ę, że od tej pory twórcy zmądrzeli.
            • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 22:01
              tak tak, juz wystapili i inni wrogowie Wielkiego Bratawink
            • braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 23:06
              to bendziem nadrabiaćsmile
              tv.peekvid.com/feature/tv/14/24.html
              Psmile
        • aasiek Re: A Prison Break ktos oglada? 18.03.07, 18:33
          Gazetowe forum PB nie jest takie złe. Mi na początku było tam trochę trudno, ale
          nie ze względu na "Michasie" i "Sarcie", a jedynie to, że niemal wszyscy tam
          oglądali to na bieżąco. Normalnie strach było otworzyć jakiś wątek, żeby nie
          natknąć się na spojler...
          Teraz, jak zobaczyłam ostatnio, pojawił się jakiś młodzian, który zastanawiał
          się, jak można toto oglądać i przyjmować wszystkie bzdury bez mrugnięcia
          okiem... Vide - ręka T-Baga. Już nie chciało mi się tłumaczyć, że nie wszystko,
          nie bzdury i nie bez mrugnięcia okiem, bo dyskusje o kolejnych odcinkach to
          niemal pastwienie się nad scenarzystami, ale... A co mi tam. Ja teraz chora
          jestem, tam jest tyle ludzi, niech tłumaczą wink

A na którym teraz odcinku jesteś, Malina?
          • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 18.03.07, 19:55
            a widzialam krytykanta, prawde mowiac troche mu sie nie dziwie, bo tam wiekszosc
            watkow porusza raczej tematy okoloserialowewink
            np kolejne zdjecia aktorow pojawiajace sie w prasie itd, to mnie nie za mocno
            interesuje, raczej szukalam tych watkow w ktorych jest dyskusja o poszczegolnych
            odcinkach.
            choc uwazam, ze glowny bohater jest interesujacym mezczyznawink
            masz racje, ze na spoilery latwo trafic, ale tez jest tam zaznaczone, ze forum
            jest na biezaco z serialemsmile

wlasnie skonczylam odcinek w ktorym Henry wydostal z klubu cygar nagranie rozmowy.
            te ostatnie odcinki zdecydowanie lepsze niz pierwsze drugiego sezonu.

a, wiesz jak na forum PB przeczytalam o tej stale rozpietej koszuli Linca,to
            teraz przy kazdej okazji rzuca mi sie to w oczybig_grin
          • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 00:55
            Asia, juz jestem na biezacowink
            Caroline niezly numer wywinela..
            troche denerwuje mnie niekonsekwencja czasowa w serialu - odleglosci sa w zbyt
            szybkim czasie pokonywane przez niektore osoby.
            Pan Kim to chyba najbardziej denerwujaca postacwink
            • braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 09:45
              nie, żebym się spierał, ale to Linc jest najbardziej wnerwiający. Ma trzy kwestie na krzyż, z których jedną stanowi "yeah", dwie pozostałe sa równie znaczące i generalnie to w sumie robi za odpowiednik pierścienia we Władcy Pierścieni - znaczy pierdoła, która pozwoliła zacząć całą akcję a dalej to już tylko zawadza scenarzystomsmile
              A skoro jestes na bieżaco, to jak Ci się podbał model życia rodzinnego by T-Bag?smile

Psmile
              • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 10:41
                dziwne, ze ta sasiadka ktora byla u T-Baga i rodziny na wizycie nie zauwazyla,
                ze cos jest nie tak. dzieci byly wyraznie spiete, a jak juz Teddy wspomnial o
                tej dyscyplinie..
                on ich pokochal ale majac zle wzorce wyniesione z domu rodzinnego nie potrafil
                funkcjonowac w normalnej rodzinie -bez uzycia przemocy.
                mysle, ze najwiekszym dowodem jego milosci bylo, to ze ich wypuscil tzn pozwolil
                im przezyc.
                poza tym pozostal soba -spotkanie z lekarzem..

a Linc: zgadzam sie z Toba, coz za trafna ocenabig_grinDDD
                • aasiek Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 19:52
                  Pierścień z "Władcy Pierścieni" smile Urocze porównanie smile

Mall, to teraz ja zapytam, jak Ci się końcówka "Chicago" z lotem Patoshika podobała?
                  • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 20.03.07, 23:11
                    zal mi Patoshika,on chcial byc tylko wolny i mieszkac w wiatraku.nic go nie
                    interesowalo wiecej -glownie mam na mysli, to ze olal owe 5mln(chyba tez slyszal
                    o "skarbie")
                    Mahoney'a do tego odcinka jakos sobie jeszcze tlumaczylam, ale juz przestalam.
                    nawet jak mial trudne dziecinstwo to uwazam, ze zasluguje na jakas kare..pewnie
                    sie wylga -bo kraza wiesci,ze pojawi sie w III sezonie.

zauwazyliscie, ze wszyscy bohaterowie mieli trudne dziecinstwo????
                    jak tak pomysle, to i w swoim znalazlabym jakies traumatyczne przezycia, a
                    jednak na zla droge nie zeszlamwink)))
    • mallina odcinek Panama 20.03.07, 23:20
      klotnia braci byla ok -Michael wykrzyczal swoje watpliwosci, a Pierscien
      przemowilwink
      wg mnie Mahoney zbyt szybko trafia na wlasciwe slady..no ale wiadomo,akcji musi
      byc..
      gdzie Bellick ukryl MarieCruz?? w koncu Sucre oddalil sie doslownie na chwile,
      wiec bez przesady ile moze byc w okolicy budynkow? pewnie MarieCruz jest w
      spizarni zamknietabig_grin
      T-Bag widac, ze nie ma pomyslu co z soba zrobic.
      Sara zachowala sie ok, choc przypuszczam ze bylo to dla niej trudne, ale jak
      Michael mogl sie nie kapnac, ze ona gada z samochodu,przeciez to slychac..
      no i dzis Linc mial stosunkowo maly dekolttongue_out

nie powiem, ze serial mnie nie wciagnal, ale bardziej na zasadzie,ze chce
      wiedziec jak sie zakonczy -do podziwiania mam "24"smile
      • aasiek Re: odcinek Panama 21.03.07, 22:28
        Heh, w kwestii tego odcinka właściwie mogłabym się tylko podpisać pod tym, co
        napisałaś... Nawet o dekolcie Lincolna big_grin
        Jeśli chodzi o telefon Sary - Mike był w końcu na odpływającym statku, w porcie,
        to też jakiś tam hałas, mógł nie dosłyszeć, że to inaczej brzmiało.
        No i fajne teksty były, np. rozmowa T-Baga z panienką w Meksyku (mówisz po
        angielsku? Powiedz "Cześć Teddy" smile).
        • mallina Re: odcinek Panama 21.03.07, 23:24
          jak na przedostatni(albo przed-przedostatni)odcinek, to cos malo napiecia bylosmile
          "Sweet caroline" byl zdecydowanie lepszy.
          spoilerow nie czytam tylko z "24", cos na temat PB (zakonczenia) wpadlo mi wiec
          w oko, mam nadzieje, ze jednak Sona to bedzie cos innego i ze scenarzysta sie
          wysililwink
          • aasiek Re: odcinek Panama 22.03.07, 19:26
            A ja już nic nie chcę wiedzieć smile Pierwszy sezon PB oglądało mi się przecudownie
            właśnie ze względu na to, że nic a nic o nim nie wiedziałam. nawet nie mówię o
            spojlerach, ale nawet nie wiedziałam o czym to będzie. Tym większa przyjemność.
            • mallina Re: odcinek Panama 23.03.07, 00:38

• mallina przedostatni 28.03.07, 21:17
      czyzby Kellerman mial sie "nawrocic"? wg mnie jest zdecydowanie gorsza osoba niz
      Mahoney..ale moze przynajmniej dzieki niemu Sara nie bedzie siedziec w pierdlu

a Mahoney..jakis zachlanny - cala kasa, lodz..czuje ze to mu nie wyjdziewink
      • aasiek Re: przedostatni 29.03.07, 20:10
        Ja tego Mahone'a nie rozumiem, tzn. nie wiem co on knuje. Tak jakbym nie
        załapywała jakiegoś kawału wink
        Co do Kellermana - w jego "nawrócenie" nie wierzę. A raczej... Kurcze, jak to
        określić? Widzę to w ten sposób, że facet cały czas robi to nie ze względu na
        wyrzuty sumienia (nikt mi nie wymaże z pamięci tego, co wyprawiał w I serii),
        ale na takie logiczne, racjonalne podejście do sprawy. Tyle się naharował,
        poświęcał, robił, no cóż, potworne rzeczy (chyba jednak miał rozeznanie, że to
        świństwa) a tu dupa blada. Dodając do tego fakt, że został już z firmy
        wykreślony, ta jego chęć popełnienia samobójstwa nie wynika (tylko i wyłącznie)
        z wyrzutów sumienia. A że poszedł zeznawać? Siostra podrzuciła pomysł, a on
        niegłupi, może się zemścić. Do tego Sara i trochę mu się podobała i za skórę też
        zalazła, także... Miło się będzie znów zobaczyć wink)
    • madee1 Re: A Prison Break ktos oglada? 04.05.07, 10:12
      Unikałam tego wątku, bo miałam wrażenie (słuszne zresztą), że roi się w nim od
      spoilerów smile Wczoraj skończyłam oglądać drugą serię, no i teraz siedzę i myślę
      WTF?? Bałam się, że druga seria będzie do niczego, ale jednak z powodzeniem
      trzymała mnie w napięciu. Jeden z moich ulubieńców stracił życie już w czwartym
      odcinku, z tym trudno mi się było pogodzić, ale w sumie myślę, że było to
      słuszne posunięcie, kontynuacja tego wątku była zbędna... Kapitalną postacią był
      Agent Mahone, bez niego nie widzę trzeciego sezonu, serio. Pan Kim i jego
      uśmieszek przyprawiały mnie o fizyczne reakcje, bleee.
      Mam nadzieję, że z PB nie zrobi się teraz X-Files. Na pewno będę chciała oglądać
      trzeci sezon, ale boję się, że będzie trochę z dupy smile

W wakacje może w końcu wezmę się z Lost i 24 (między remontami)
      • aasiek Re: A Prison Break ktos oglada? 12.05.07, 12:01
        O, "24" polecą Ci Mallina z Mamelem, a "Lost" - ja smile Zwłaszcza trzecia seria
        tak gdzieś od połowy sezonu robi się niesamowita.
        • mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 12.05.07, 15:16
          o Loscie tez chetnie pogadamsmile, choc on juz na ukonczeniu, a faktycznie jak
          Aasiek wspomina, gdzies od polowy trzeciego sezonu zdecydowanie jest lepiej!

Madee ja Prison Break porownywalanm do 24, tzn napiecie jakie stwarza serial i
          wg mnie PB nie przebija Jacka Bauerasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka