mallina 11.03.07, 22:57 a jesli tak, to na jakim jest etapie? ja wlasnie bede patrzec na 14-sty odcinek pierwszego sezonu. pewnie wiekszosc juz sledzi drugi sezon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: A Prison Break ktos oglada? 12.03.07, 00:50 ja jestem na bieżąco w miarę z tym w polsacie, ale ogólnie myślałem że będzie bardziej zaskakujący. cóż począć, przy 24 wszystko wymięka Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: A Prison Break ktos oglada? 12.03.07, 02:08 > cóż począć, przy 24 wszystko wymięka He he Cóż, gdyby Kolega tak jak ja podziwiał zawijasy scenariuszowe, jakie już przed laty wywijał twórca 24, Joel Surnow (w serialu THE NOWHERE MAN), to by się w ogóle nie dziwił Tak czy owak, konwój zapewne pójdzie jeszcze w tym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 12.03.07, 12:55 jak zgaduje na Polsacie albo juz druga seria albo tez koncowka pierwszej? wobec tego moge swje watpliwosci z pierwszej opisac?mam na mysli ucieczke przez kanciape straznikow? na wszelki wypadek w nowym wpisie zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 12:58 uciekinierzy musieli wspiac sie po linie lina zostala umocowana do kratki w ten sposob, ze Michael napelnil woda ow kanal i mogl podplynac w gore. ok wszystko gra. ale sam moment ucieczki, lina sobie zwisa i po koleji kazdy sie wspina, wiec teoretycznie ma zajete OBIE rece. jakim cudem wiec Michael odsuwa kratke odplywowa jak w tym samym momencie teoretycznie musi trzymac sie liny???? a moze czegos nie zauwazylam? Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 13:43 Koleżanka ma owsiki serialowe jakie, czy co? Osobiście trzymam się polsatowej chronologii, przesuniętej jeszcze w tył od dwa odcinki. Dziś zatem zastanawiam się, jak Michael uratuje doktor Sarę osaczoną przez zbuntowanych czarnuchów w ambulatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 13:56 aaaaaa ja wiem jak ale nie powiem no to musze poczekac az inni zobacza o czym mowie na serio myslalam, ze Polsat jest nieco dalej Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 14:44 Polsat jest nieco dalej, tyle że ja jestem od Polsatu dwa tygodnie wstecz Polsat jest po odcinku 8. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 12.03.07, 20:12 To ja się tylko w ten sposób dopiszę, że oglądam i uwielbiam A ten motyw z kratką i liną, to zdaje się największa wpadka logiczna u twórców PB. Reszta ok. Tzn. też są wpadki, ale mniejsze i do przełknięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 00:19 fakt, tych mniejszych sie w pierwszej chwili nie zauwaza, przyznaje, ze nawet ich nie szukam byly inne rzeczy co mni zastanowily, ale nie moge napisac o nich, bo bylo to by spojlerowaniem wlasnie obejrzalam 19tyodcinek pierwszego sezonu ale kratka i tak byla najwieksza wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 11:53 Oglądam. Ale coraz mniej mi się podoba. Zbyt dużo trudności, i jeszcze więcej sposobów ich pokonywania. Więzień skazany na karę śmierci chodzący sobie z kolesiami z kilkuletnimi wyrokami to jest jakaś kompletna bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 13:18 to fakt, ze chyba skazany na smierc nie ma mozliwosci spotkan z innymi wiezniami. w dodatku pracuje w ekipie remontowej majac do dyspozycji rozne narzedzia zaczepno-obronne.. spacer ma oddzielnie, ale praca juz z innymi? a moze w tym wiezieniu taka mozliwosc istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 13:52 Tak, w tym serialowym więzieniu, taka możliwość jak najbardziej istnieje. Inaczej plan by nie wypalił Oczywiście wszystko można wytłumaczyć niektórym widzom możliwościami co sprytniejszych i mających wtyki u strażników więźniów. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 13:56 Chyba generalnie zasada jest taka, że koleś skazany na śmierć nie może się stykać z innymi więźniami, bo stanowi potencjalne zagrożnie - jest mu wszystko jedno, bo i tak niedługo zgnie. I jeszcze jedno - jest bunt, jeden strażnik zginął, wiadomo który koleżka wywołał zamieszanie (bo m.in. widziano go z kluczami od pomieszczeń w kamerze), a więźniowie ciągle sobie chodzą po spacerniaku, cieszą się takimi samymi przywilejami, jak poprzednio. Generalnie, sprowadzono atyterrorystów, a terroryści nie ponieśli żadnej szkody. I tak dalej, i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 15:40 i nawet Bellick nie podejrzewa o nic ekipy remontowej -a przeciez taka "czujka" przed barakiem musi rzucac sie w oczy straznikom na Michaelu wszystko goi sie jak na psie.. a pani adwokat naiwna, az boli pomimo wszystko ogladam i gdy odrzuce niedorzecznosci (typu skazany na smierc gawedzi sobie z innymi)mam przyjemnosc w sledzeniu losow bohaterow. dzis prawdopodobnie sezon pierwszy zakoncze. ale "24" to zdecydowanie bardziej zajmujacy serial i chyba nawet bardziej prawdopodobny Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 15:44 mallina napisała: > ale "24" to zdecydowanie bardziej zajmujacy serial i chyba nawet bardziej > prawdopodobny prawdę rzeczesz trochę przeszkadza mi to co w Lost'cie - wiem że będą następne sezony. czyli wiem że pewnie im się uciec nie uda (chociaż tu nie jest to aż tak pewne) jeszcze teraz, albo zostaną dalej na wyspie i będą brnąć w to wszystko. co innego 24 właśnie, gdzie główny wątek jakoś naprawdę lepiej się rozwija i wiadomo że się skończy, a to że jakieś sprawy są międzysezonowe w tym przypadku działa tylko na korzyść. no, tak jakoś to widzę, ale wyrazić za bardzo nie potrafię Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 17:24 ja wiem co masz na mysli, bo tak samo to widze 24 kazdy sezon to zamknieta calosc. powiazania pomiedzy kolejnymi moga byc a nie musza. w zasadzie obecny sezon dopiero mocno wiaze sie z poprzednim. Lost wiele by zyskal gdyby zamiast 3 sezonow byly 2, prawde mowiac, nie lubie ciagnietych na sile historii i mysle, ze z Prison Break tez tak bedzie. ponoc facet od scenariusza mial umowe na dwa sezony i twierdzi, ze on juz nie bedzie autorem trzeciego. Lost chyba tez byl przewidziany na krotszy czas. nawet jesli autorzy danego serialu spodziewaja ie sukcesu i w zanadrzu maja dopracowana kontynuacje historii to ok. ale jak widac wiekszosc dopisuje cdn na sile -poki jest ogladalnosc. wolalabym taki Lost jako "zamkniety" serial, a nie wymyslanie watkow na sile. pewnie w Loscie jakas historia jako calosc zostala stworzona, teraz dzieki ogladalnosci mamy ja za bardzo rozwleczona z dodatkowymi watkami. w Loscie odcinki bardzo dobre przeplatuja sie z slabymi. Prison Break w zalozeniu dazy do pokazania ucieczki, oczyszczenia niewinnego czlowieka,moze jakiegos zycia "po". Ale cos czuje, ze ten fragment "po" bedzie nadmiernie rozdmuchany. A 24 to idealny pomysl na serial z wieloma sezonami jeszcze X-files to tez byl dobry pomysl -bylwatek nadrzedny, ale tez ciagle pojawialy sie nowe sprawy niekoniecznie zwiazane z wczesniejszymi, wiec bylo to interesujace. Bardzo sie ciesze, ze Twin Peaks nie mialo kontynuacji, pewnie dzis natrzaskaliby z 5 sezonow Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 18:44 Ciekawe też, jak długo pociągnie JERICHO Twórcy tego serialu przełamali go w połowie sezonu, co jest sporym ryzykiem w przypadku fabuły dopiero się rozwijającej. Mogło się okazać, że widownia nie "załapała', zanim emisję przerwano po 11 odcinkach. Ale podobno notowania po powrocie na antenę są niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 22:55 Każde ciągnięcie serialu na siłę jest totalnym przegięciem, jeśli takowy ma formułę inną niż "Archiwum X" lub "Ostry dyżur"... Dobra historia ma początek, rozwinięcie i zakończenie. Ostatnimi czasu serialowe historie mają początek, kilkanaście rozwinięć i brakuje im zakończenia. Przez to zaczyna brakować w nich sensu, a kolejni scenarzyści zapominają o ważnych aspektach poruszanych wcześniej w tekście. Jestem teraz po 19. odcinku drugiej serii PB - fajna jest, ale brakuje jej specyficznej atmosfery pierdla ) No i tego podporządkowania wszystkiego PLANOWI, który stwarzał poczucie bezpieczeństwa. To jednak nie to samo, co 1. seria... Choć ma niesamowite fragmenty (odcinek 7. lub 16. - super końcówka). I prawdę mówiąc jest dość smutny. Ale trzeciej naprawdę już się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 13.03.07, 23:05 aasiek napisała: > brakuje jej specyficznej atmosfery pierdla ) spojlerówka no! Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: pyt. dot. ucieczki przez kanciape straznikow 14.03.07, 01:48 Bez przesady, tego to przedszkolak mógłby się domyślić W końcu z samego tytułu serialu nie wynika wcale, że rzecz musi cały czas toczyć się w pierdlu. Kada ucieczka z więzienia ma kilka etapów, a i zakończeń może wszak mieć aż trzy: wolność, powrót do paki albo śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina zaczelam drugi sezon 14.03.07, 23:21 chyba tylko Aasiek jest tak daleko? wiem, nawet dalej teraz przede mna ponoc te slabsze odcinki, sama jestem ciekawa jak to bedzie bez wiezienia, agent FBI bystry wiec ucieczka moze byc jeszcze trudniejsza co do Veroniki -za naiwnosc sie placi, niestety ale denerwowala mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 08:25 mallina napisała: > chyba tylko Aasiek jest tak daleko? > wiem, nawet dalej > teraz przede mna ponoc te slabsze odcinki, Niestety, dwa pierwsze są taaaakie sobie. > co do Veroniki -za naiwnosc sie placi, niestety ale denerwowala mnie.. > Ale przyznasz, że to było jednak okropne Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 11:29 tak, miala naprawde pecha. ale tez wykazala sie jakas naiwnoscia jadac do tego domu sama -wczesniej tyle razy byla w zagrozeniu, wiedziala, ze ktos ja i Nicka sledzi itd ludzie Caroline sa bezwzgledni juz widzialam 3 pierwsze, 2 i 3 dosc chaotyczne (wg mnie) denerwuje mnie Linc,w wiezieniu mniej mnie draznil i nie chodzi mi o wiecznie rozpieta koszule jego zachowanie jakos mnie denerwuje musze tez przyznac, ze pierwsza seria miala jednak inna atmosfere, ale to wynika z tego, ze wszystko odbywalo sie w zasadzie w jednym miejscu, watki "na miescie" nie dominowaly. okropny jest tez ojciec Sary ciekawa jestem ktory pierwszy wtopi, na razie sa dosc ostrozni -moze oprocz Sucre)), ale wg zasady glupi ma zawsze szczescie pewnie uda mu sie do Vegas dojechac dziwne,ze Mahoney nie pomyslal o Nice.. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 20:04 Właśnie z Niką jest to dziwne, że do niej się nie przyczepił. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: zaczelam drugi sezon - SPOJLER!! 16.03.07, 21:37 juz sobie troche to wytlumaczylam faktycznie mogl o niej nie wiedziec, bo przecez w wiezieniu tez nie wiedzieli ze mial zone. swieze malzenstwo, w papierach jej nie bylo etc. Bellick o niej widzial wiec jej przypilnowal pewnie FBI w koncu tez ja odnajdze ale nieco pozniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 17:42 na bieżąco z hamerykańckom edycjom by e-łosioł via ftp z pobliskiego osiedla i ciagle się zastanawiam po co ja to ogladam, skoro prócz T-baga nie ma tam nikogo, kogo mozna by polubić. A juz wiem - Maj Lovli Łajf wzdycha do Sucre... P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 17:51 o a Sucre wlasnie mnie zdenerwowalale ja jeszcze nie jestem na biezaco z odcinkami, wiec bedzie mial szanse sie zrehabilitowac. pierwszy sezon bardziej mi sie podobal. T-Bag mistrzowsko zagrany. Linc jest OKROPNY)) i jako postac i jako mezczyzna a jeden z moich kolegow bardzo przypominal Sucre, dodatkowo posiadal na glowie wlosy zajrzalam na gazetowe forum PB, aby sobie podyskutowac, ale widze, ze wiekszosc wpisow to wzdychanie do aktorow, debatowanie o ich zdjeciach i nazywanie ich "Michasiem" i "Sarcia" ... Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 18:30 nie fora PB i Lost'a oraz forum seriale, to dla mnie pełna definicja "wirtualnej rzeczywistości" ś.p. Baudillard w formie czystej. Pasjonujący sa ci ludzie, choć przynam, że i tak normalniejsi od fanów Klanu czy M jak rzyg A te 24 to serio takie fajne, bo nie widziałem ani jednego odcinka? P Odpowiedz Link Zgłoś
grimsrund Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 21:26 Jako zwolennik strzelania do niedobrych kolorowych z Południa i Dalekiego Wschodu - stanowczo polecam. Choć w pierwszym sezonie za bydlaków robili Serbowie - to dopiero było przegięcie, mam n******ę, że od tej pory twórcy zmądrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 22:01 tak tak, juz wystapili i inni wrogowie Wielkiego Brata Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 17.03.07, 23:06 to bendziem nadrabiać tv.peekvid.com/feature/tv/14/24.html P Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: A Prison Break ktos oglada? 18.03.07, 18:33 Gazetowe forum PB nie jest takie złe. Mi na początku było tam trochę trudno, ale nie ze względu na "Michasie" i "Sarcie", a jedynie to, że niemal wszyscy tam oglądali to na bieżąco. Normalnie strach było otworzyć jakiś wątek, żeby nie natknąć się na spojler... Teraz, jak zobaczyłam ostatnio, pojawił się jakiś młodzian, który zastanawiał się, jak można toto oglądać i przyjmować wszystkie bzdury bez mrugnięcia okiem... Vide - ręka T-Baga. Już nie chciało mi się tłumaczyć, że nie wszystko, nie bzdury i nie bez mrugnięcia okiem, bo dyskusje o kolejnych odcinkach to niemal pastwienie się nad scenarzystami, ale... A co mi tam. Ja teraz chora jestem, tam jest tyle ludzi, niech tłumaczą A na którym teraz odcinku jesteś, Malina? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 18.03.07, 19:55 a widzialam krytykanta, prawde mowiac troche mu sie nie dziwie, bo tam wiekszosc watkow porusza raczej tematy okoloserialowe np kolejne zdjecia aktorow pojawiajace sie w prasie itd, to mnie nie za mocno interesuje, raczej szukalam tych watkow w ktorych jest dyskusja o poszczegolnych odcinkach. choc uwazam, ze glowny bohater jest interesujacym mezczyzna masz racje, ze na spoilery latwo trafic, ale tez jest tam zaznaczone, ze forum jest na biezaco z serialem wlasnie skonczylam odcinek w ktorym Henry wydostal z klubu cygar nagranie rozmowy. te ostatnie odcinki zdecydowanie lepsze niz pierwsze drugiego sezonu. a, wiesz jak na forum PB przeczytalam o tej stale rozpietej koszuli Linca,to teraz przy kazdej okazji rzuca mi sie to w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 00:55 Asia, juz jestem na biezaco Caroline niezly numer wywinela.. troche denerwuje mnie niekonsekwencja czasowa w serialu - odleglosci sa w zbyt szybkim czasie pokonywane przez niektore osoby. Pan Kim to chyba najbardziej denerwujaca postac Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 09:45 nie, żebym się spierał, ale to Linc jest najbardziej wnerwiający. Ma trzy kwestie na krzyż, z których jedną stanowi "yeah", dwie pozostałe sa równie znaczące i generalnie to w sumie robi za odpowiednik pierścienia we Władcy Pierścieni - znaczy pierdoła, która pozwoliła zacząć całą akcję a dalej to już tylko zawadza scenarzystom A skoro jestes na bieżaco, to jak Ci się podbał model życia rodzinnego by T-Bag? P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 10:41 dziwne, ze ta sasiadka ktora byla u T-Baga i rodziny na wizycie nie zauwazyla, ze cos jest nie tak. dzieci byly wyraznie spiete, a jak juz Teddy wspomnial o tej dyscyplinie.. on ich pokochal ale majac zle wzorce wyniesione z domu rodzinnego nie potrafil funkcjonowac w normalnej rodzinie -bez uzycia przemocy. mysle, ze najwiekszym dowodem jego milosci bylo, to ze ich wypuscil tzn pozwolil im przezyc. poza tym pozostal soba -spotkanie z lekarzem.. a Linc: zgadzam sie z Toba, coz za trafna ocenaDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: A Prison Break ktos oglada? 19.03.07, 19:52 Pierścień z "Władcy Pierścieni" Urocze porównanie Mall, to teraz ja zapytam, jak Ci się końcówka "Chicago" z lotem Patoshika podobała? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 20.03.07, 23:11 zal mi Patoshika,on chcial byc tylko wolny i mieszkac w wiatraku.nic go nie interesowalo wiecej -glownie mam na mysli, to ze olal owe 5mln(chyba tez slyszal o "skarbie") Mahoney'a do tego odcinka jakos sobie jeszcze tlumaczylam, ale juz przestalam. nawet jak mial trudne dziecinstwo to uwazam, ze zasluguje na jakas kare..pewnie sie wylga -bo kraza wiesci,ze pojawi sie w III sezonie. zauwazyliscie, ze wszyscy bohaterowie mieli trudne dziecinstwo???? jak tak pomysle, to i w swoim znalazlabym jakies traumatyczne przezycia, a jednak na zla droge nie zeszlam))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina odcinek Panama 20.03.07, 23:20 klotnia braci byla ok -Michael wykrzyczal swoje watpliwosci, a Pierscien przemowil wg mnie Mahoney zbyt szybko trafia na wlasciwe slady..no ale wiadomo,akcji musi byc.. gdzie Bellick ukryl MarieCruz?? w koncu Sucre oddalil sie doslownie na chwile, wiec bez przesady ile moze byc w okolicy budynkow? pewnie MarieCruz jest w spizarni zamknieta T-Bag widac, ze nie ma pomyslu co z soba zrobic. Sara zachowala sie ok, choc przypuszczam ze bylo to dla niej trudne, ale jak Michael mogl sie nie kapnac, ze ona gada z samochodu,przeciez to slychac.. no i dzis Linc mial stosunkowo maly dekolt nie powiem, ze serial mnie nie wciagnal, ale bardziej na zasadzie,ze chce wiedziec jak sie zakonczy -do podziwiania mam "24" Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: odcinek Panama 21.03.07, 22:28 Heh, w kwestii tego odcinka właściwie mogłabym się tylko podpisać pod tym, co napisałaś... Nawet o dekolcie Lincolna Jeśli chodzi o telefon Sary - Mike był w końcu na odpływającym statku, w porcie, to też jakiś tam hałas, mógł nie dosłyszeć, że to inaczej brzmiało. No i fajne teksty były, np. rozmowa T-Baga z panienką w Meksyku (mówisz po angielsku? Powiedz "Cześć Teddy" ). Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: odcinek Panama 21.03.07, 23:24 jak na przedostatni(albo przed-przedostatni)odcinek, to cos malo napiecia bylo "Sweet caroline" byl zdecydowanie lepszy. spoilerow nie czytam tylko z "24", cos na temat PB (zakonczenia) wpadlo mi wiec w oko, mam nadzieje, ze jednak Sona to bedzie cos innego i ze scenarzysta sie wysilil Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: odcinek Panama 22.03.07, 19:26 A ja już nic nie chcę wiedzieć Pierwszy sezon PB oglądało mi się przecudownie właśnie ze względu na to, że nic a nic o nim nie wiedziałam. nawet nie mówię o spojlerach, ale nawet nie wiedziałam o czym to będzie. Tym większa przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina przedostatni 28.03.07, 21:17 czyzby Kellerman mial sie "nawrocic"? wg mnie jest zdecydowanie gorsza osoba niz Mahoney..ale moze przynajmniej dzieki niemu Sara nie bedzie siedziec w pierdlu a Mahoney..jakis zachlanny - cala kasa, lodz..czuje ze to mu nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: przedostatni 29.03.07, 20:10 Ja tego Mahone'a nie rozumiem, tzn. nie wiem co on knuje. Tak jakbym nie załapywała jakiegoś kawału Co do Kellermana - w jego "nawrócenie" nie wierzę. A raczej... Kurcze, jak to określić? Widzę to w ten sposób, że facet cały czas robi to nie ze względu na wyrzuty sumienia (nikt mi nie wymaże z pamięci tego, co wyprawiał w I serii), ale na takie logiczne, racjonalne podejście do sprawy. Tyle się naharował, poświęcał, robił, no cóż, potworne rzeczy (chyba jednak miał rozeznanie, że to świństwa) a tu dupa blada. Dodając do tego fakt, że został już z firmy wykreślony, ta jego chęć popełnienia samobójstwa nie wynika (tylko i wyłącznie) z wyrzutów sumienia. A że poszedł zeznawać? Siostra podrzuciła pomysł, a on niegłupi, może się zemścić. Do tego Sara i trochę mu się podobała i za skórę też zalazła, także... Miło się będzie znów zobaczyć ) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: A Prison Break ktos oglada? 04.05.07, 10:12 Unikałam tego wątku, bo miałam wrażenie (słuszne zresztą), że roi się w nim od spoilerów Wczoraj skończyłam oglądać drugą serię, no i teraz siedzę i myślę WTF?? Bałam się, że druga seria będzie do niczego, ale jednak z powodzeniem trzymała mnie w napięciu. Jeden z moich ulubieńców stracił życie już w czwartym odcinku, z tym trudno mi się było pogodzić, ale w sumie myślę, że było to słuszne posunięcie, kontynuacja tego wątku była zbędna... Kapitalną postacią był Agent Mahone, bez niego nie widzę trzeciego sezonu, serio. Pan Kim i jego uśmieszek przyprawiały mnie o fizyczne reakcje, bleee. Mam nadzieję, że z PB nie zrobi się teraz X-Files. Na pewno będę chciała oglądać trzeci sezon, ale boję się, że będzie trochę z dupy W wakacje może w końcu wezmę się z Lost i 24 (między remontami) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: A Prison Break ktos oglada? 12.05.07, 12:01 O, "24" polecą Ci Mallina z Mamelem, a "Lost" - ja Zwłaszcza trzecia seria tak gdzieś od połowy sezonu robi się niesamowita. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A Prison Break ktos oglada? 12.05.07, 15:16 o Loscie tez chetnie pogadam, choc on juz na ukonczeniu, a faktycznie jak Aasiek wspomina, gdzies od polowy trzeciego sezonu zdecydowanie jest lepiej! Madee ja Prison Break porownywalanm do 24, tzn napiecie jakie stwarza serial i wg mnie PB nie przebija Jacka Bauera Odpowiedz Link Zgłoś