Dodaj do ulubionych

................Disco Polo.............

27.03.07, 22:24
Kto słucha takiej muzyki ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: ................Disco Polo............. IP: *.chello.pl 27.03.07, 23:16
      70 procent Polaków ale niewielu się do tego przyzna
      • polski0001 Re: ................Disco Polo............. 27.03.07, 23:32
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> 70 procent Polaków ale niewielu się do tego przyzna
        No własnie smile)
        • Gość: kingMOB Re: ................Disco Polo............. IP: 195.47.201.* 29.03.07, 12:50
          Ja słucham smile))))) główny przedstawiciel nurtu to moim zdaniem TWIERDZA
          polecam!!!!!
          • polski0001 Re: ................Disco Polo............. 29.03.07, 20:31
            Gość portalu: kingMOB napisał(a):

> Ja słucham smile))))) główny przedstawiciel nurtu to moim zdaniem TWIERDZA
            > polecam!!!!!

Przeslij jak mozesz jakas MP3 Twiwerdzy na poczte Dzieki
          • Gość: Anka Re: ................Disco Polo............. IP: *.chello.pl 29.03.07, 23:08
            Gość portalu: kingMOB napisał(a):

> Ja słucham smile))))) główny przedstawiciel nurtu to moim zdaniem TWIERDZA
            > polecam!!!!!

hi hi hi smilesmilesmile
            • Gość: jaija Re: ................Disco Polo............. IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.03.07, 00:40
              Napawa mnie zgrozą to, że znowu staje się modne. Tragedia. Nie to, żebym jakąś
              snobką była, ale disco polo to już dno dna.
              • blackforever Re: ................Disco Polo............. 01.04.07, 23:20
                A ja jestem w pracy codziennie katowana tą cudowną muzyką przez koleżanki z
                biura, które niestety stanowią większość. Staram się ignorować, bo inaczej się
                nie da...
    • kung_fu_plaster Re: ................Disco Polo............. 30.03.07, 08:07
      Ja słucham. Bardzo fajna rzecz. Wywodząca się wprost z muzyki klasycznej.
      • Gość: zed Re: ................Disco Polo............. IP: *.as.kn.pl 30.03.07, 14:59
        Ja tam widzę lekkie naleciałości King Crimson oraz wyraźną fascynację Toolem w
        nowszych utworach zespołu Boys.
    • Gość: Lilly Re: ................Disco Polo............. IP: *.fastres.net 31.03.07, 10:02
      Codziennie slucham piosenki "Jestes szalona". Cud miod
      • fanka-punka Re: ................Disco Polo............. 01.05.07, 10:33

O matko.... Disco Polo to muzyka dla(że ta nawet obrażę kogoś) bambrów. Co może być twórczego w piosence "Jesteś szalona"?? Ja rozumiem, że muzyka, a nie słowa, bo niby w techno to też jakieś suchary i nonsensy(np. sextasy), ale i tak disco polo to DNO DNA!!
        • agulaszek Re: ................Disco Polo............. 03.05.07, 20:14
          Ależ moja droga jakiż poetycki, nastrojowy tekst i doskonała, wielofrazowa
          linia melodyczna. Taki Mozart czy inny Vivaldi nie dorasta do pię twórcy tegoż
          arcydzieła wink
        • samobcy Re: ................Disco Polo............. 04.05.07, 07:03
          Ty na szczęście słuchasz Punko Polo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka