Dodaj do ulubionych

Wiśniewski kontra Urbański

IP: 213.227.70.* 01.06.03, 22:14
Włączyłam sobie program "Jestem jaki jestem" - ostatni odcinek, więc
myślałam, że będzie interesujący ;-D Trafiam na pioseneczkę Wiśniewskiego z
playback'u "Nigdy więcej..." a potem litania żalu "artysty" do
Urbańskiego "prowadzącego - gospodarza"! JESTEM W SZOKU!!! Czerwony z Ich
(nie do końca) Troje, nie mógł zrozumieć, jak można nie cenić jego
twórczości!!! ...a może to chodziło o coś innego...?? Hmmm...
Obserwuj wątek
    • karczma2003 Re: Wiśniewski kontra Urbański 01.06.03, 22:18
      też miałem niezwykłą przyjemność oglądać.. dokładnie - Wiśniewskiemu trudno się
      pogodzić, że ktoś może go nie słuchać, uważa, że niektórzy niedorośli jeszcze
      do tego, żeby go słuchać. trudno. są ludzie i kaloryfery.

--
      www.cytryna.net - internetowy magazyn muzyczny - demaskujemy branżę
      muzyczną
      • Gość: Sky Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: 213.227.70.* 01.06.03, 22:22
        Zaczypiste!!!Przez moment się zastanawiałam, czy nie mają tego
        wyreżyserowanego ;-> Urbański urósł w moich oczach. Nie dał się sprowokować i
        wyszedł z tego dzielnie! Za to Wiśniewski już nigdy nie wydostanie się z tego
        dołka, który sam sobie wykopał! Co za tandeta!!! Dobrze, że nie doszło do
        rozlewu krwi...
        • Gość: syntax Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 04.06.03, 08:15
          wlasni wlasnie , urbanski wyszedl z twarza choc widzialem ze w pewnym momencie
          uszy mu sie troche zarumienily , niestety z fizjologia nie wygramy , miszka
          dal dupy tak bardzo jak tylko mogl dac , poraz kolejny udowodnil ze dla niego
          najlepsza scena jest ta zlokalizowana w parku zdrojowym szpitala w tworkach
    • tomcrac Re: Wiśniewski kontra Urbański 01.06.03, 22:33
      > Czerwony z Ich
      > (nie do końca) Troje, nie mógł zrozumieć, jak można nie cenić jego
      > twórczości!!! ...a może to chodziło o coś innego...?? Hmmm...

zapewniam, ze to jednak chodzilo o cos innego i w oczach ludzi, ktorzy znaja tresci 'niedoslowne' to Urbanski wyszedl na glupca, a Wisniewski na bohatera.

• Gość: Sky Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: 213.227.70.* 01.06.03, 22:38
        tomcrac napisał:

> zapewniam, ze to jednak chodzilo o cos innego i w oczach ludzi, ktorzy znaja
        tr
        > esci 'niedoslowne' to Urbanski wyszedl na glupca, a Wisniewski na bohatera.
        >
        So...
        o co dokładnie Twoim zdaniem chodzi?! Nie jestem w temacie, więc może to Ty
        właśnie mnie uświadomisz co do nieoczekiwanej (przeze mnie) świetności pana
        Wiśniewskiego! Mówisz "bohaterem"??!! A to dobre!!!
        • Gość: tomCrac Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 22:58
          > o co dokładnie Twoim zdaniem chodzi?!

Powiedzmy, ze opinia Urbanskiego na temat Wisniewskiego w trakcie programu i poza nim, znacznie sie roznila.
          • Gość: Sky Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: 213.227.70.* 01.06.03, 23:10
            Po pierwsze: towarzyszyłeś im przez te 3 miesiące, że się tak dobrze
            orientujesz?
            Po drugie: jaka jest Twoim (a może kogoś innego) zdaniem, opinia Urbańskiego na
            temat Wiśniewskiego, poza programem?
            Po trzecie: Czy prowadzący program musi kochać swoich "gości"? Czy wystarczy,
            żeby ich szanował?
            Niespodiewałam się, że tak mnie wciągnie ten wątek...
            ale jak możesz to udowodnij mi, że M.W. nie jest skończonym prostakiem, jakiego
            z siebie zrobił w tym ostatnim odcinku "JJJ".
            • tomcrac Re: Wiśniewski kontra Urbański 02.06.03, 14:16
              > ale jak możesz to udowodnij mi, że M.W. nie jest skończonym prostakiem,
              > jakiego z siebie zrobił w tym ostatnim odcinku "JJJ".

nie mam zamiaru niczego ci udowadniac, jezeli juz uwazasz go za prostaka to nic tego nie zmieni. proponuje tylko przyjzec sie stylowi zycia obu tych panow i odroznic wizerunek telewizyjny od tego prawdziwego. pozdrawiam
              • Gość: Sky Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: 213.227.70.* 02.06.03, 20:20
                TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLĄDÓW!!!
                A jeśli nie chcesz, to nie musisz mnie do niczego przekonywać. Jeżeli już
                jednak tak gloryfikujesz M.W. i wypowiadasz się na forum, to liczyłabym na
                jakieś prawdziwe argumenty, a nie na styl a la Liga Polskich Rodzin. Poza tym
                nie mam takiego dostępu (widać jak Ty) do obu panów, aby dokładnie infiltrować
                ich podwójne wizerunki: prywatny i "sceniczny". Również pozdrawiam!
                • Gość: krzychu n Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: *.sulzer.com 03.06.03, 08:57
                  Do czego prowadzi ta dyskusja akademicka
                  dla mnie tylko smutne jest ze grajek (bo to nie nazwe muzyka) z idiotyczna
                  fryzura i kolczykiem sciaga wokol siebie takie tlumy (fakt ze glownie
                  infantylne nastolatki i mlodziez) a naprawde cos wartosciowego jest spychane na
                  margines. nie ogladalem programu bo nie ogladam w ogole tvn (poza programami
                  publicystycznymi, faktami itp) ale jedna pragne na koniec zauwazyc: jesli media
                  tak ksztaltuja mlodziez to niech potem nie podnosza apeli ze mamy proste
                  spoleczenstwo.. bo jakie ono ma byc jak taki osobnik ksztaltuje
                  nasza "kulture", swiadomosc, podejscie do zycia..
                  pozdrawiam
                  • Gość: Sky Re: Wiśniewski kontra Urbański IP: 213.227.70.* 04.06.03, 04:30
                    Jakie "infantylne nastolatki"?!
                    Mogę nawet być dziecinną "ryczącą czterdziestką", ale... przyznaję Ci rację!
                    Zaczęłam się wczoraj już martwić wpływem TV na swoje reakcje... Czemu ja tak to
                    przeżywam?! Chociaż z drugiej strony... to jest jakaś tam "rzeczywistość". Nie
                    tylko Wiśniewski, jako postać "medialna" (ledwo to napisałam), jest bezczelnym,
                    nietaktownym człowieczkiem. Bliżej siebie też ich dostrzegam (-żesz) sad i też
                    mnie irytuje ich zachowanie, i również to komentuję!

KONIEC Z TELEWIZYJNĄ MANIPULACJĄ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka