ppearll Re: koncert ROD"a 27.07.07, 13:19 Sorki, wyskoczył jakiś błąd A więc wracając do tematu... W związku z koncertem Rod'a Stewart'a w Gdansku mam dwa pytania - prosby: 1. mogłby ktos napisac pelna set liste.. 2. czy ktos zna godnosc tego gitarzysty, ktory wspomagal Roda popisujac sie fantastycznymi solowkami.. jakby co wczoraj byl ubrany w biala koszule Odpowiedz Link Zgłoś
internetauta Re: koncert ROD"a 27.07.07, 19:15 Proszę bardzo. Ad 1: Zazwyczaj - nie chwaląc się - mam świetną pamięć do setlist, tym razem moja setlista pamięciowa jest raczej dobra, znaczy to, że uwzględniłem z pewnością wszystkie piosenki i ich ogólną kolejność, ale później mogą się zdarzyć małe nieścisłości co do kolejności nastąpienia kilku utworów. Ogólny szkic jest dobry. Jednej tylko piosenki nie byłem w stanie rozpoznać 1. Tonight I'm Yours 2. Some Guys Have All The Luck 3. Sweet Little Rock'n'roller 4. It's A Heartache 5. Reason To Believe 6. This Old Heart Of Mine 7. Dirty Old Town 8. Father To Son 9. Downtown Train [z fantastycznymi długimi solówkami perkusistów] 10. It Takes Two 11. Hot Legs 12. First Cut Is The Deepest 13. Maggie May 14. I Don't Want To Talk About It 15. Have I Told You Lately 16. You're In My Heart 17. Tonight's The Night 18. Young Turks 19. Da Ya Think I'm Sexy 20. Sailing 21. Baby Jane bisy; 22. [nie znałem] 23. Rhythm Of My Heart AD. 2: Niestety nie wiem, choć bardzo bym chciał! Odpowiedz Link Zgłoś
ppearll Re: koncert ROD"a 27.07.07, 21:04 Drogi internauto :] Wielkie dzieki, masz sie czym pochwalic Jeśli dojdę do "namiarów" na gitarzystę (co jest prawdopodobne, bo nie daje mi to spokoju), odezwę się :] Odpowiedz Link Zgłoś
internetauta Re: koncert ROD"a 27.07.07, 22:03 ppearll napisała: > Drogi internauto :] Wielkie dzieki, masz sie czym pochwalic Jeśli dojdę > do "namiarów" na gitarzystę (co jest prawdopodobne, bo nie daje mi to spokoju), > > odezwę się :] Będę bardzo wdzięczny, trzeba przyznać, że to rewelacyjny artysta. Ale trudne to - w sieci przeszukałem już wszystkie fankluby Roda, relacje z koncertów itp. - ni śladu po Gitarzyście W Białej Bluzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: koncert ROD"a IP: *.chello.pl 27.07.07, 20:52 ppearll napisała: >Rod'a Stewart'a Roda Stewarta Odpowiedz Link Zgłoś