vaniteux 02.08.03, 00:20 Co sie bardziej opłaca kupic: odtwarzacz minidisc czy MP3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapmuh Re: MD vs MP3 02.08.03, 10:24 Jeśli odpowiesz mi, czy lepiej nabyć książkę, czy płytę, zrewanżuję Ci się dobrą radą. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniteux Re: MD vs MP3 02.08.03, 10:31 To zalezy, czy wolisz czytac czy słuchac muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: MD vs MP3 02.08.03, 11:34 O właśnie! A odpowiedź na Twoje pytanie zależy od tego, jaki odtwarzacz mp3 masz na myśli: na płyty, z kartą pamięci, czy może dyskiem. To tak różne urządzenia, że musisz doprecyzować pytanie, albo napisać czego oczekujesz po Twoim przenośnym odtwarzaczu. Jedyne, co na razie mogę polecić, to testy sprzętu na mp3.wp.pl/p/sprzet/ Napisz więcej, to przekażę Ci moje doświadczenia z użytkowania mp3 playera i (bardzo krótkiego) Sony MD Walkman. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniteux Re: MD vs MP3 02.08.03, 22:18 Chodzi mi o taki z pamięcią, bo mam juz zwykłego discmana i to bez sensu kupować jeszcze raz z mp3. Ale na md można nagrywać z wielu źródeł, w ogóle podobaja mi sie one... Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: MD vs MP3 02.08.03, 22:22 Te z pamięcią wciąż są dosyć drogie (szczególnie właśnie karty) odtwarzacz MD jest fajny, bo mały i bezproblemowy. Jak Cię tak kusi, to kupuj, żałować nie będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MD vs MP3 02.08.03, 22:50 ja mma minidisc i bardzo jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masala dosa Re: MD vs MP3 IP: *.teleton.pl 03.08.03, 00:07 kup minidisc z odtwarzaniem mp3-sa modele na ktore mozna zrzucac muze z komputera Odpowiedz Link Zgłoś