Dodaj do ulubionych

Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie

13.03.08, 18:22
Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie
laletka91.wrzuta.pl/audio/9NUHzTfnmv/flinta_zagrobelny-_nie_klam_ze_kochasz_mnie
smile
Obserwuj wątek
    • nubba Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 20.03.08, 17:07
      Świetny kawałek! Dobrze, że wśród tego całego chłamu, który teraz powstaje
      zdarzają się perełki w postaci takich artystów jak Łukasz czy Ewelina smile
    • dorita26 Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 21.03.08, 15:29
      A ta płyta, którą nagrał ten chłopak to właśnie z Eweliną?
      • avital84 Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 24.03.08, 14:07
        Nie, płytę chyba nagrał sam, a ta piosenka powstała na potrzeby tej nowej
        komedii romantycznej z Piotrem Adamczykiem...Nie kłam kochanie...chyba jakoś taksmile.
        • dorita26 Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 25.03.08, 17:57
          Dzięki. Już poczytałam sobie... rzecywiście smile Kurczę, fajne te jego kawałki,
          nie spodziewałam się, że tak dobrze śpiewa. Mam nadzieję, że jego kariera nie
          zakonczy się za 5 minut. Życzę mu jak najlepiej w każdym razie smile
          • ciocia_kita Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 26.03.08, 19:15
            Piosenka jest piękna! A kariera Łukasza na pewno nie skończy się za 5 minut. Za
            długo pracował na swój sukces, więc myślę, że nie uderzy mu woda sodowa do głowy
            smile To nie sezonowa gwiazdka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka