avital84 13.03.08, 18:22 Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie laletka91.wrzuta.pl/audio/9NUHzTfnmv/flinta_zagrobelny-_nie_klam_ze_kochasz_mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nubba Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 20.03.08, 17:07 Świetny kawałek! Dobrze, że wśród tego całego chłamu, który teraz powstaje zdarzają się perełki w postaci takich artystów jak Łukasz czy Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
dorita26 Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 21.03.08, 15:29 A ta płyta, którą nagrał ten chłopak to właśnie z Eweliną? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 24.03.08, 14:07 Nie, płytę chyba nagrał sam, a ta piosenka powstała na potrzeby tej nowej komedii romantycznej z Piotrem Adamczykiem...Nie kłam kochanie...chyba jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dorita26 Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 25.03.08, 17:57 Dzięki. Już poczytałam sobie... rzecywiście Kurczę, fajne te jego kawałki, nie spodziewałam się, że tak dobrze śpiewa. Mam nadzieję, że jego kariera nie zakonczy się za 5 minut. Życzę mu jak najlepiej w każdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_kita Re: Flinta, Zagrobelny- Nie Klam, Ze Kochasz Mnie 26.03.08, 19:15 Piosenka jest piękna! A kariera Łukasza na pewno nie skończy się za 5 minut. Za długo pracował na swój sukces, więc myślę, że nie uderzy mu woda sodowa do głowy To nie sezonowa gwiazdka Odpowiedz Link Zgłoś