vulture 19.09.03, 19:25 Mam takie dziwne wrażenie, że znaczna część Forumowiczów, którzy dostali logo TWA na maila, doznała szoku i nie jest w stanie się odezwać. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miecio4 Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 19:53 Ja nie dostałem. No ale przeciez nie jestem w twa. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 20:11 Mieciu, nie histeryzuj. Jesteś i już. Wiem, że Ty teraz podrywasz laski na screenagers ale z TWA to się tak nie występuje. Chcesz, to Ci wyślę. Myślę, że Ci się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 20:31 madee1 napisała: > Mieciu, nie histeryzuj. Jesteś i już. Wiem, że Ty teraz podrywasz laski na > screenagers ale z TWA to się tak nie występuje. Chcesz, to Ci wyślę. Myślę, że > Ci się spodoba > Ja również jestem tego pewien - Madee, wysyłaj, prosto do Szczecina! Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Madee, wysłałaś logo Mieciowi? (n/t) 19.09.03, 20:55 Nie wysłała mi. Od miesięcy mi nic nie wysyła. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 20:56 madee1 napisała: > Wiem, że Ty teraz podrywasz laski na > screenagers Ja gustuje tylko w laskach z twa. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 21:02 miecio4 napisał: > Ja gustuje tylko w laskach z twa. Tak tak tak. A ja gustuję tylko w Tobie, Mieciu Niech ktoś mu to wyśle bo ja zajebię tę pocztę, przysięgam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 22:18 miecio4 napisał: > madee1 napisała: > > > Wiem, że Ty teraz podrywasz laski na > > screenagers > > > Ja gustuje tylko w laskach z twa. To dokładnie tak jak ja, dokładnie tak jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Mieciu 19.09.03, 21:16 Sprawdź pocztę. Wysłałem Ci z innego maila, ponieważ poczta gazetowa nie chce wysyłać. Kurestwo jebane. Aha, i napisz, jak dostaniesz, czy Ci się podoba bardzo, czy jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 21:33 Wy to macie problemy. Pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: głupia sprawa z logo TWA 19.09.03, 21:34 A jakie Ty masz problemy? Napisz, może Ci coś doradzimy; w krainie szczęśliwych wariatów wszystko jest proste. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Logo 20.09.03, 10:38 Bardzo i sie podoba. Rozumiem ze ten najmniejszy w "A" to Ilusia. Szkoda że nie mieliście zdjęcia mojego- możnaby podkreślić cały napis. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Logo 20.09.03, 10:53 miecio4 napisał: > Bardzo i sie podoba. > Rozumiem ze ten najmniejszy w "A" to Ilusia. > Szkoda że nie mieliście zdjęcia mojego- możnaby podkreślić cały napis. Mieciu, to, że mówisz na niego 'mały Iluś' nie znaczy, że... a zresztą, sam się teraz martw o swój nos i fangę, którą w niego dostaniesz A w ogóle, to no no... O tym podkreśleniu mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Logo 20.09.03, 11:08 madee1 napisała: > 'mały Iluś' nie znaczy, że... a zresztą, sam > się teraz martw o swój nos i fangę, I tak juz mam kilka fang- jedna w tą czy w tą. Poza tym od wie że to żart bo jest ineligentnym, dowcipnym, przystojnym młodym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Logo 20.09.03, 11:20 miecio4 napisał: > Poza tym on wie że to żart bo jest ineligentnym, dowcipnym, przystojnym > młodym > człowiekiem Zapomniałam. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Logo 20.09.03, 11:29 miecio4 napisał: > I tak juz mam kilka fang- jedna w tą czy w tą. > Poza tym od wie że to żart bo jest ineligentnym, dowcipnym, przystojnym > młodym człowiekiem I tak dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Logo 20.09.03, 11:44 ilhan napisał: > I tak dostaniesz. > Chyba nie będziesz bił starszego pana z laską?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Logo 20.09.03, 11:48 miecio4 napisał: > Chyba nie będziesz bił starszego pana z laską?!?! Zwłaszcza na tą laskę ja radzę uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Logo 20.09.03, 11:56 miecio4 napisał: > ilhan napisał: > > > I tak dostaniesz. > Chyba nie będziesz bił starszego pana z laską?!?! Dlaczego nie? Skoro zasłużył... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Logo 20.09.03, 12:03 ilhan napisał: > Dlaczego nie? Skoro zasłużył... Dlatego że starsi ludzie walczyli z komuną i z jej niedogodnieniami abyście Wy teraz mieli lepiej, abyście mogli siedziesz przy sobie przy internecie. Dlatego nalezy mi sie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Logo 21.09.03, 16:22 miecio4 napisał: > Dlatego że starsi ludzie walczyli z komuną i z jej niedogodnieniami abyście Wy > teraz mieli lepiej, abyście mogli siedziesz przy sobie przy internecie. > Dlatego nalezy mi sie szacunek. Co ten dziad pierdoli, zmienić mu nocnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: głupia sprawa z logo TWA 21.09.03, 12:49 a ja tez nie znalazlam maila z logo.. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mallinko 21.09.03, 19:00 sprawdzilam)) bardzo pomyslowe))))))))))))))ale niesmialo sobie mysle czy to aby nie jest logo tylko meskiej czesci TWA? choc mi tam sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: głupia sprawa z logo TWA 22.09.03, 09:38 Ja dostałam i się nie przestałam odzywać. Ale ja podobno jestem jednym (jedną ) z tych psychopatów. Odpowiedz Link Zgłoś