Gość: next IP: *.ols.vectranet.pl 26.06.08, 22:08 Kto słucha? Rewelacja, odpadłam zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Zdrowa Woda IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.06.08, 13:34 o ta! fantastico! szczególnie jeden gość co ma pseudonim "partyzant" mi utkwił w pamięci jak kilka lat temu dorabiałem sobie laniem piwka na imprezach plenerowych i po koncercie w Toruniu ów wielki gwiazdor chciał się napić piwka... i jako że wcześniej grał to myślał, iż piwko dostanie za złotówke a nie tak jak wszyscy za 3 zeta!!! i przez koło 30 minut płaszczył się, świrował i zachowywał jak rozkapryszony bahor niczym na tureckim targu. aż po pół godzinie poddał się twierdząc, ze skoro nie chcemy mu sprzedać taniej to nie wypije....!!! zresztą pewnie zrozumiał nasze - godne jego pożałowania - miny!!! i takie są moje skojarzenia odnośnie zespołu zdrowa woda a szczególnie pewnego zbolałego pana, który potrafił pół godziny załatwić coś niczym pies błagający o kość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luukasz4 Re: Zdrowa Woda IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.08, 19:43 A tak całkiem serio -co w tym rewelacyjnego? poprawny pop bluesowo rockowy band, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Partyzant :) 28.06.08, 11:49 Był moim sąsiadem z bloku, może nawet mieszka tu nadal. Nie wiem dawno go nie widuje. Odpowiedz Link Zgłoś