Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 09:16 Yhhy tak to bardzo wzruszające to co mówi pani Love... Problem w tym że Kurt głównie przez nią się naćpał i strzelił sobie w głowę... No ale cuż... Co kraj to obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyzia Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.aster.pl 25.07.08, 16:10 Kochanie, piszemy: "cóż", a nie: "cuż". poza tym kurt był tak naćpany, że nie byłby w stanie pociągnąć za spust. tyle wiemy. a przez co się naćpał.. ja podziwiam, doprawdy podziwiam, znajomość tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 00:50 Ludzie znający Courtney twierdzą, że prawda gości w jej wypowiedziach rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.broker.com.pl 02.09.08, 16:29 Ona łże stawiam na to ze to ona go zabila. Kocham nirvane. A Kurta miejmy w pamieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuja wiecie Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 17:03 bili was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: 81.210.11.* 07.10.08, 16:33 courtney zleciła morderstwo . z Kurt się w ten dzień nie naćpał tylko ktoś mu podał narkotyk wraz z środkami zwiodczającymi mięśnie. po czym go zastrzelił . a to nie jedyna pamiątka bo jeszcze w buddyjskiej świątyni w nowym jorku są jego porchy oraz w rzece Wishkah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nirvanocholiczka Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 17:25 i jeszcze kilka innych pamiatek: jego zajebista muza, moja strona na jego czesc poza tym ktos madry powiedzial: czlowiek zyje tak dlugo jak trwa o nim pamiec zapraszam www.cobain-forever.pl.tl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:33 biedna on byl super ... dlaczego wszystcy najlepsi muzyce koncza tak jak on ...smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Skradziono prochy Kurta Cobaina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:33 tak jasne ;// boze jak ja jej nienawidze!!!!!!jakos jego ubrania i reszte dała fanom ;// jeb*** sucz Odpowiedz Link Zgłoś