teddy4 21.10.03, 19:14 I chętnie pożegna ją w Waszym towarzystwie w piątek. Godzina do ustalenia i miejsce też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 stolyca żegna Teda 21.10.03, 19:20 I chętnie pożegna Go w Jego towarzystwie w piątek. Godzina do ustalenia i miejsce też. Zdaje się zresztą, że jak raz będzie okazja.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Ziomale nie pompują stypy 21.10.03, 19:23 Choć szkoda wielka. Ale mają nadzieję że będą mogli się stawić gdziekolwiek uroczystość się odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 21.10.03, 19:37 teddy4 napisał: > Iluzjon? 19-ta? Ted, sprawdzales ostatnio gazetowa skrzynke mailowa?! Jesli nie dostales maila to zaraz cos roz... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 21.10.03, 19:30 Teddy, w piatek spotykamy sie u mnie na gotycko- magistersko i teraz jeszcze pozegnalnej imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ziomale nie pompują stypy 21.10.03, 20:33 Potwierdzam. A więc tylko jedna impreza, z przewagą klimatów gotycko- magisterskich. I stypy nie pompujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ziomale nie pompują stypy 22.10.03, 13:54 Nie bede wypominac, kto mial zrobic impreze w zabkach polaczona z demolka i wymiotowaniem, ja po Grecji mam wprawe, to moglam sie popisac.... Obiecanki cacanki Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Ziomale nie pompują stypy 22.10.03, 13:57 Mówiąć wprost, bo kol. Piżmak tak to subtelnie ujęła, mieliśmy pójść, drzeć mordy, rzygać sąsiadom pod drzwiami i ogólnie rozjebać całe Ząbki. A tu co ? Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Ziomale nie pompują stypy 22.10.03, 13:58 ja do tych Ząbek to nawet na na piechotę mogę iść i coś rozjebać hehe Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ziomale nie pompują stypy 22.10.03, 18:51 Więc rzeczona impreza się odbędzie ale chyba dopiero po Nowym Roku bo wcześniej się po prostu mogę "nie wyrobić". Ostatecznie nie codziennie się przeprowadzam, więc planów nie zmieniam tylko przesuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Ziomale nie pompują stypy 22.10.03, 23:29 i wtedy zapewne przez śniegi i lasy i tory i Żołnierską ulicę jednoosobowy oddział AK "Nierymek" przebije się z Zielonki do Ząbek hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ziomale nie pompują stypy 22.10.03, 23:44 nierymek napisał: > i wtedy zapewne przez śniegi i lasy i tory i Żołnierską ulicę jednoosobowy > oddział AK "Nierymek" przebije się z Zielonki do Ząbek hehehe Jakby co, to stosowny pomnik już zdaje się stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:07 nefil napisał: > Teddy, w piatek spotykamy sie u mnie na gotycko- magistersko i teraz jeszcze > pozegnalnej imprezie. Z przykrością zawiadamiam że mnie nie będzie niestety Nie mam jak wrócić o normalnej porze do Warszawy, a do rana nie mogę zostać. Nefil, kurczę, mam nadzieję że wybaczysz, naprawdę żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:14 ilhan napisał: > nefil napisał: > > > Teddy, w piatek spotykamy sie u mnie na gotycko- magistersko i teraz jeszc > ze > > pozegnalnej imprezie. > > Z przykrością zawiadamiam że mnie nie będzie niestety Nie mam jak wrócić o > normalnej porze do Warszawy, a do rana nie mogę zostać. > Nefil, kurczę, mam nadzieję że wybaczysz, naprawdę żałuję > Przemysl to jeszcze, ostatni autobus jest o 23:00. Ilus, duzego minusa bedziesz mial! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:19 nefil napisał: > Przemysl to jeszcze, ostatni autobus jest o 23:00. Ech, wiem Nefilu, sprawdzałem te wszystkie połączenia kilka razy i kilka wariantów i sama podróż moja trwałaby w tych godzinach ze 2 godziny nocnymi autobusami. Nie uśmiecha mi się to > Ilus, duzego minusa bedziesz mial! Wiem, co robić Mogę tylko przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:22 ilhan napisał: > nefil napisał: > > > Przemysl to jeszcze, ostatni autobus jest o 23:00. > > Ech, wiem Nefilu, sprawdzałem te wszystkie połączenia kilka razy i kilka > wariantów i sama podróż moja trwałaby w tych godzinach ze 2 godziny nocnymi > autobusami. Nie uśmiecha mi się to > > > Ilus, duzego minusa bedziesz mial! > > Wiem, co robić Mogę tylko przeprosić. > Jest jeszcze jedno wyjście- odbierz maila! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:23 A miałeś stypy nie pompować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:37 nefil napisał: > A miałeś stypy nie pompować!!! Odpisałem. Łatwo powiedzieć, nie pompować stypy. Jak stypa aż sama się o to prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:42 ilhan - nie wiem czy to rozwiązuje Twój problem ale ja będe wracał od nefila ok. północy... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:50 Czyli wszystko jasne jak Pilsner. Do zwidzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 22:51 Bo w ogóle powinniśmy zamówić autokar... mnie to rozwala że to piątek, pracuję jak zwykle do 17.30, a na nogach jestem od 5.45 - i prawie prosto z pracy do Nefila, ani się , hmm...odświeżyć, ani zjeśc, ani nic...a potem o 4 rano na Tarchomin...no nie wiem, nie wiem, ciągle jestem fifty fofty..chcę ale nie wiem czy mam aż tyle siły...no marudzę, wiem :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 23:06 aislinn napisała: > Bo w ogóle powinniśmy zamówić autokar... > mnie to rozwala że to piątek, pracuję jak zwykle do 17.30, a na nogach jestem > od 5.45 - i prawie prosto z pracy do Nefila, ani się , hmm...odświeżyć, ani > zjeśc, ani nic...a potem o 4 rano na Tarchomin...no nie wiem, nie wiem, ciągle > jestem fifty fofty..chcę ale nie wiem czy mam aż tyle siły...no marudzę, wiem : > - > ) Marudzisz. Wszyscy widzimy się jutro i tyle. Kurczę, ja też za blisko do Nowodworów nie miałem, a młody nie jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 23:10 nefil napisał: > Kurczę, ja też za blisko do Nowodworów nie miałem, a młody nie jestem! a/jesteś młodszy niż ja b/nie byłeś prosto po pracy, po pobudce o 5.45, bo to była sobota... c/może przyjdę, nie wiem, to zależy od tego jaki dzień będzie w pracy tak naprawdę i mówię najzupełniej poważnie. A poza tym, to nie mam kasy na piwo, w portfelu ostatnie 10 zł które musi starczyć do poniedziałku ....to jak to tak, z pustymi rękami przyjść? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 23:27 aislinn napisała: > nefil napisał: > > Kurczę, ja też za blisko do Nowodworów nie miałem, a młody nie jestem! > a/jesteś młodszy niż ja > b/nie byłeś prosto po pracy, po pobudce o 5.45, bo to była sobota... > c/może przyjdę, nie wiem, to zależy od tego jaki dzień będzie w pracy tak > naprawdę i mówię najzupełniej poważnie. A poza tym, to nie mam kasy na piwo, w > portfelu ostatnie 10 zł które musi starczyć do poniedziałku ....to jak to tak, > z pustymi rękami przyjść? O piwo się nie martw, a i sałatka gotycka też się dla Cię znajdzie. Ja już spać idę, więc mnie nie denerwujcie na noc. Si ju! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ziomale nie pompują stypy 23.10.03, 23:14 jack9 napisał: > ilhan - nie wiem czy to rozwiązuje Twój problem ale ja będe wracał od nefila > ok. północy... Ach, dziękuję. Za chwilkę odbierz pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Ziomale nie pompują stypy 24.10.03, 00:23 Jeśli ktoś jest chętny to o 19.15 umówiłem się z Gregkorem pod Empikiem na Rondzie De Gaulle'a. Też przyjeżdżam autem i tak samo jak Jack wracam ok. 24- tej. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Ziomale nie pompują stypy 24.10.03, 06:24 Kurcze, a nikt nie będzie samochodem wracal tak by byc w miescie ok 23 ? wtedy mam ostatnie autobusy, a nocnym to sie boje.... Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Ziomale nie pompują stypy 24.10.03, 11:07 teddy4 napisał: > Jeśli ktoś jest chętny to o 19.15 umówiłem się z Gregkorem pod Empikiem na > Rondzie De Gaulle'a. Też przyjeżdżam autem i tak samo jak Jack wracam ok. 24- > tej. to ja bym się chętnie z wami zabrał, jeśli jest jeszcze taka możliwość. bo ten wilanów, k..., daleko. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Bendem na gotyckim party 24.10.03, 11:04 A ja tam zostaje u Nefila do rana, co nie Nefil? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Bendem na gotyckim party 24.10.03, 11:13 dla mnie przygotować łóżko, bo pisałam raport do 5 rano Odpowiedz Link Zgłoś