Dodaj do ulubionych

Isis Gee wraca!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:12
Mam nadzieję, że zarobi tyle żeby mogła zapłacić za zaległy czysz wynajmu czteropokojowego dwupoziomowego apartamentu oraz za jego odnowienie po wyprowadzce.
Obserwuj wątek
    • Gość: joł Re: Isis Gee wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:22
      Nie lubię tego faceta
    • Gość: observe Re: Isis Gee wraca! IP: *.aster.pl 05.12.08, 10:57
      Ludzie to nie jest pudelek, plotek, czy coś innego w tym stylu. Jeśli to jest strona poświęcona muzyce to jak najbardziej Isis tu pasuje. Nie jestem ani jej fanem ani przeciwnikiem, ale płytę Hidden tresue miałem okazje posłuchać, według mnie jest to światowy poziom. Sama napisała, sama wyprodukowała i sama zaśpiewała, więc chyba na muzyce się zna. Darujcie sobie komentarze odnośnie tego, ze to facet, czy nie. To jest najprawdziwsza kobieta z klasą, której niestety wielu osobom brakuje.
    • Gość: hajlebajle Re: Isis Gee wraca! IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.08, 16:16
      chirurgia plastyczna czyni cuda
    • Gość: Waldi Re: Isis Gee wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 16:03
      Coście się tak jej uczepili?Potrficie śpiewać lepiej?A może Wiśniewski i reszta tego beztalęcia jest lepsza?
    • Gość: Polak Re: Isis Gee wraca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 14:13
      Jak czytam te złośliwe komentarze to mi sie niedobrze robi. Zawsze zostaniemy w tyle Swiata ze swoimi zlosliwosciami i nienawiscia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka