Dodaj do ulubionych

Sarah Brightman

01.11.03, 15:30
ktora plyte sobie pierwsza przesluchac?
Obserwuj wątek
    • vulture Re: Sarah Brightman 01.11.03, 15:31
      Żadną. A jak już musisz, to "Eden" (1998); sama artystka uważa ją za swoje
      najlepsze dokonanie. Omiń tylko "Il Mio Cuore Va" czyli "My Heart Will Go On"
      po włosku, bo się posikasz ze śmiechu.
    • Gość: L'InstantX Re: Sarah Brightman IP: *.chello.pl 01.11.03, 17:45
      Nie słuchaj vulture-a bo to muzyczny rasista, wydaje musi że jak coś powie to
      nabiera to mocy obowiązującej wszystkich bez wyjątku. Może kiedyś słyszał, że
      istnieje cos takiego jak tolerancja dla innej muzyki niż tą której słucha, ale
      nie daje tego po sobie poznać.
      Jeśli chodzi o Brightman, to trudno wskazać płytke, która spodoba się
      wielbicielom różnych rodzajów muzyki - zbyt duże zróżnicowanie materiału.
      NIE polecam płytki Eden, uważam wręcz, że to jedna z gorszych (poza paroma
      utworami). Moja ulubiona to "Fly" (bez Time To Say Goodbye która kompletnie
      tutaj nie pasuje). Generalnie, jeśli lubisz klasyke, to spróbuj "Timeless", "La
      Luna" lub "Surrender", jeśli pop, to "Dive (b.dobra płytka), Fly. W stosunku do
      najnowszej - Harem, mam mieszane uczucia.
      • Gość: Vulture o, stara znajoma wróciła IP: *.chomiczowka.net.pl 01.11.03, 17:56
        Nie słuchaj Vulture. To muzyczny rasista. Nie dość, że mu się niektóre rzeczy
        podobają, to jeszcze niektóre mu się nie podobają. To wstrętne i wynaturzone
        postępowanie prowadzi do tego, że ten śmieć jedne płyty poleca, a inne odradza.
        Jest to ze wszech miar karygodne. Posłuchaj remiksów Brightman, tylko one są
        zajebiste i oddają prawdziwą duszę tej muzyki i tylko ja to wiem - ja,
        wyrocznia. Ja - gust forum. Ja - ruchomy cel.
        • Gość: L'InstantX Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! IP: *.chello.pl 01.11.03, 18:11
          Stara znajoma? Chyba mnie z kimś pomyliłeś.Moją płeć też.

Gość portalu: Vulture napisał(a):

tylko ja to wiem - ja,
          > wyrocznia. Ja - gust forum. Ja - ruchomy cel.

jeb
          • Gość: Vulture a zresztą IP: *.chomiczowka.net.pl 01.11.03, 18:16
            Co mnie to obchodzi. Właśnie, jebnij się w łeb, a Mallinie może polecę jeszcze
            składankę Brightman "The Very Best Of", która ukazała się jakiś czas temu na
            rynku. Wprawdzie zawiera tylko nagrania dokonane dla wytwórni Warner ("Captain
            Nemo" i "La Mer" są w wersjach live), ale wybór tych nagrań jest raczej
            trafiony.
            A autora - przepraszam za zmianę płci - postu numer trzy w tym wątku uprasza
            się o powolne i spokojne przeanalizowanie problemu i zwrócenie się z prośbą o
            jego rozwiązanie do zegarynki.
            • Gość: L'InstantX Re: a zresztą IP: *.chello.pl 01.11.03, 19:31
              Sorry za tego rasiste, troche sie zapędziłem.
              W kazdym razie mam cichą nadzieje, że temat S.Brightman jako powodujący
              zamieszanie nie będzie za często poruszany.
              A tak z ciekawości - które jej remixy są według Ciebie takie świetne?
              • Gość: Vulture ekhm IP: *.chomiczowka.net.pl 01.11.03, 19:56
                To ze świetnością remiksów to był żart. A Sarah Brightman wywołała już burzę na
                Forum za sprawą płyty "Harem", a w zasadzie jej recenzji, napisanej przez
                człowieka, który uważa się za wyrocznię forumową.
                • mallina Re: ekhm 01.11.03, 19:57
                  chyba sobie poszukam tej recenzji zarazwink)
                • Gość: L'InstantX ups IP: *.chello.pl 01.11.03, 21:44
                  hehe, no to palnąłem bzdure
                  • Gość: feran Re: ups IP: *.txucom.net 05.11.03, 06:21
                    Dzien bez sluchania Brightman to dzien stracony.Najlepsza spiewaczka na na rynku.

Sarah zaczyna ture koncertowa w USA w styczniu.Ponad 40 koncertow.Bilety od 40$ do 750$.

CD 'Fly" bardzo ciekawy,duza mieszanka stylow.

"Dive" nieslychanie"angielski",trzeba dobrze znac jezyk by wyczuc idee.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka