kimmay 14.12.03, 14:28 lubicie? macie nowa plyte? co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: still Re: sarah connor IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 16:48 Nogi ma wporzo. Fajna dupcia. Do pchnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
s.w.a.t Re: sarah connor 17.12.03, 17:15 tylko musisz jej przyslonic facjate gazeta i pchnac ze 3 winka zeby jej "twarz"dalo sie zniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: sarah connor IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.12.03, 19:57 Nie ma sprawy. Flagę na twarz i jedziemy od tyłu za ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_Ata Re: sarah connor IP: *.freeway.pl / *.freeway.pl 14.12.03, 17:37 właśnie jej słucham, mam jej dwie pierwsze płyty i są bardzo fajne, super śpiewa, ma extra głos i zawaliste piosenki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra Re: sarah connor IP: *.chello.pl 14.12.03, 17:53 Nie lubię jej i nigdy nie strawię. Jest przereklamowana, przesłodzona, a jej piosenki są nie wiem czemu aż nadto lansowane. Kobita po prostu nie ma talentu, a pcha się w showbiznes jak Amy Lee, tyle, że ona aż tak się nie pcha, a ma talent... A S. Connor to największa ciota, jaką znam. Pobije ją tylko M. Carrey i E. Flinta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saturn Re: sarah connor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 21:02 "Music is the key" :To powtorna, straszna i beznadziejna piosenka. Zastanawiam sie dlaczego ktoś uparcie lansuje coś takiego jak Sara Conor...wszystko dosłownie wszytsko co jest zwiazane z ta panią jest wykreowane i potwornie sztuczne, nawet jej głupi pseudonim. Zauważcie ze ten gniot jest stylizowany na tak modne kiedyś ckliwe pisoeneczki soul, był taka pisoneka Mariach Carey i jakiegoś zespołu..to jest dokładnie to samo...Naparwde wolę posłuchać Britney, Pink i Aguilere niż tą niemiecką podróbkę...to taki muzyczny LEADER PRICE w sam raz dla radia Zet.. Odpowiedz Link Zgłoś
mapmuh Re: sarah connor 17.12.03, 21:21 Ja mam nadzieję, że koledzy będą ją pchać, aż wypchną za widnokrąg. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzoslodkimisio Re: sarah connor 17.12.03, 21:25 Skad to nazwisko przeciez to niemra? Odpowiedz Link Zgłoś