Dodaj do ulubionych

Hotel Afrodyta w SB

04.11.09, 11:27
Proszę o inforamcje:
Czy warto tam jechać?
Co jest na wyposażeniu pokoju?
Czy przy hotelu trwa jakaś budowa?
Czy śniadania są w formie Szwedzkiego stołu, czy to tylko skromny bufet z trzema posiłkami do wyboru każdego dnia to samo?
Obserwuj wątek
    • artur1074 Re: Hotel Afrodyta w SB 09.03.10, 20:04
      Także szukam info o tym hotelu, może ktoś jedzie w czerwcu z funclub do tego hotelu?
      • Gość: pati Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:12
        Ja też jadę z funclubem do tego hotelu tylko że w sierpniu, podobno hotel
        rewelacja!!!
        • Gość: tomek Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 14:58
          Nie chce was martwić ale ten hotel to na pewno nie rewelacja
          • Gość: pati Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 16:56
            a dlaczego tak sądzisz?
      • Gość: Sylwuchaa Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.chello.pl 02.05.10, 16:02
        a kiedy dokładnie jedziesz ? Ja jade z przyjaciółką 26.06
        • artur1074 Re: Hotel Afrodyta w SB 04.05.10, 19:19
          My będziemy wtedy wracać.
        • Gość: ola_lublin Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 17:26
          Hej ;) ja też (lecę) 26.06.10 do tego hotelu ;)) jak cos to napisz 6897601
      • Gość: Tomek Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.ip.jarsat.pl 09.05.10, 22:07
        Hej
        Znajomi byli w zeszłym roku i ponoć:
        Hotel ponoć najładniejszy z tych które Funclub oferuje. Jest dalej
        do plaży niż piszą (nie 400 a ok 700 metrów)i idąc na plaże trzeba
        przechodzić przez jakąś dziurę w płocie. Mała budowa w tle też jest
        ale jak mówili to nie znajdziesz miejsca gdzie ich nie ma. Tam się
        rozbudowuje na potege od pięciu lat więc tym się nie
        przejmował.Ponoć wyboru należy dokonać pomiędzy Afrodytą a Pliską. W
        Afrodycie jest trochę spokojnie ale dalej a w Pliskim gwarno, więcej
        ludu i bliżej do morza ok.100m. Sam mam problem na który się
        zdecydować, a jadę z funcluby 5 czerwca.
    • Gość: tomek Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 17:31
      hotel daleko od plaży ,jedzenie kiepskie i jeśli się spóźnisz to jesz resztki
      mały basen i mało leżaków hotel zasługuje na góra dwie gwiazdi
      • Gość: pati Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 18:00
        a daleko to dla Ciebie ile ? W metrach, kilometrach ewentualnie czas drogi na
        plaże jak mógłbyś podać, a jeszcze jedno pytanie czy z tego hotelu daleko do
        centrum, do jakiś lokali,dyskotek? z góry dzięki za odpowiedź!
        • Gość: tomek Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 19:05
          Do centrum bliżej niż do plaży(około 10 min. spacer w upale)W koło dużo knajpek
          i disco.Słoneczny Brzeg to imprezy do białego rana.
          • Gość: pati Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 19:44
            Dziękuję za informację i jak ktoś był to niech pisze swoje opinie :-)
          • artur1074 Re: Hotel Afrodyta w SB 13.03.10, 14:57
            Tomku, basen nie musi być duży bo jedziesz nad Morze Czarne, "jedzenie kiepskie i jeśli się spóźnisz to jesz resztki"
            jak w każdym hotelu nikt na Ciebie czekać nie będzie ze śniadaniem, "hotel daleko od plaży" spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził, a po drodze można zrobić zaopatrzenie na plażę, "do centrum 10 min" to i dobrze, jak będziemy mieli dość zgiełku wystarczy wrócić do hotelu.
            Opisz lepiej proszę jak jest w środku, jaka obsługa i czystość, po zdjęciach widać, że nie jest tak źle. Pozdrawiam
            • Gość: lubień Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 14:25
              Byłem w kompleksie royal sun, zaraz obok afrodyty siostrzany budynek
              (widoczny nawet na jednym ze zdjęc). Podobny standard, czysto,
              codziennie sprzątany pokój, miła obsługa, pracownicy uczciwi, nic
              nie ginie z pokoi. Basen móglby byc odrobinę wiekszy. Na plażę w
              linii prostej ok 10 min. W pobliżu duży supermarket z atrakcyjnymi
              cenami. Naprzeciwko przystanek, autobusy do aquaparku za free. 1,5
              lewa bilet do nesseberu. Wokoło mnóstwo knajpek barów i dyskotek,
              wszystko bezpieczne, zero agresji. Jeżeli chodzi o śniadania to ja i
              tak nie korzystam, po całonocnym szaleństwie nie chce się poprostu
              wstac, a jak się wstanie za późno to rzeczywiście niewiele może
              zostac. Zdecydowanie wolę jeśc na mieście, urozmaicenie tanio i
              smacznie. Byłem już 2 razy w Bułgarii i w tym roku również się
              wybieram, naprawdę polecam.
              • artur1074 Re: Hotel Afrodyta w SB 25.03.10, 15:39
                dzięki za odpowiedź, może jeszcze ktoś był?
          • Gość: Monika Re: Hotel Afrodyta w SB IP: 217.8.188.* 23.06.10, 22:45
            my wyjeżdżamy 9 sierpnia, jeśli ktoś jedzie w tym terminie niech się skontaktuje
            w grupie raźniej :) gg 2164827
    • Gość: karola88 Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.chello.pl 20.07.10, 20:49
      my jedziemy 3 sierpnia :)
      • Gość: Piotr Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 23:52
        Ja byłem w terminie od 12 do 21 lipca. Hotel w odległości około 500
        metrów od morza, po przejściu ruchliwej ulicy. W odległości około
        400 metrów 2 najtańsze w SB supermarkety Perła i Młodośc. Do centrum
        okolice hotelu Hawana około 700 m. Po drodze znajduje się stosunkowo
        tani lokal Condor. Pokoje mają aneks kuchenny, a w nim m.in:
        talerze, kubki, szklanki, sztucce, czajnikn(nie ma
        garnka).Właścicielem hotelu jest rosjanin. Mieszkają w nim głównie
        rosjanie i polacy.Klima i parasole przy basenie w cenie.
        • Gość: Ania Re: Hotel Afrodyta w SB IP: 62.87.237.* 29.07.11, 15:25
          Czy w tych aneksach kuchennych jest kuchenka i można samemu sobie przygotować jakiś posiłek?
    • Gość: Ania1987 Re: Hotel Afrodyta w SB IP: 194.63.128.* 25.07.10, 10:52
      Hey,
      wróciłóam z Bułgarii 22.07.2010 hotel naprawdę ładny, zadbany,
      codziennie sprzatany. Pokoje wyposażone w v, klimę, aneks kuchenny
      (ale bez garnków), niestety nie wszystkie pokoje mają balkony lub
      tarasy. Basen jest duży, można korzystać darmowo z leżaków i
      parasoli. Dla klientów dostępna restauracja- piwo- 2lv, drrinki od 5-
      8 lv, pizza+piwo=8 lv. Śniadania typowo bułgarskie, codziennie to
      samo, ale w bufecie cały czas donoszą jedzenie więc nawet o godz 10
      jest co zjeść :))
      Do plaży dosyć daleko- ponad 700metrów (15-20 minut trezba iść przez
      centrum) do centrum jest bliżej, w pobliżu wiele knajp, dyskotek,
      sklepów-najtańszy mladost-
      Niepolecam korzystania z wycieczek fakultatywnych- dużo taniej i
      lepiej jechać indywidualnie (nesseber- przejazd autobusem miejskim
      1,5 lv lub do aquaparku-przejazd darmowy jednego z dwóch- w SB i
      nesseberze
      Jeśli ktoś chce tanio i spokojnie spędzić czas polecamy wycieczkę do
      Rawdy- koszt autobusu 2 lv a ceny w restauracjach o 40% mniejsze niż
      te w SB
    • Gość: Zen-on Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.cable.smsnet.pl 12.08.10, 20:56
      Byłem i sprawdziłem.
      W ofercie z biura Ok Service jest pokazany inny hotel. Umieścili na swojej
      stronie Hotel Afrodytę II, a wszystkich lokują w Hotelu Afrodyta. To są
      dwa różne budynki. Dowiadujesz się o tym po przyjeździe na miejsce. Ja
      mieszkałem w pokoju bez aneksu kuchennego. W pokoju była kuchenka
      mikrofalowa, szklanki i sztućce. (muszę przyznać, że tego w ofercie nie
      było). Z balkonu za to miałem widok na inny hotel, który dopiero się
      budował. (tego w ofercie też nie miałem). W tym hotelu są też pokoje bez
      balkonów. (a w ofercie BIURO podaje, że wszystkie pokoje mają balkony). W
      pokojach są łazienki z prysznicem bez kabiny. Trzeba się przyzwyczaić, że
      po kąpieli musisz powycierać podłogę do sucha. Hotel położony jest około
      1km od morza (15 minut drogi pomiędzy innym hotelami). Do ścisłego centrum
      jest jeszcze dalej. Śniadania w hotelu są w formie bufetu: ser biały i
      żółty, parówki na zimno, dwa rodzaje wędlin kiepskiej jakości, pomidor,
      zawsze jakiś owoc, mała słodka bułka. Do picia jest kawa i napoje z
      automatu bardzo rozcieńczane. Jest również wrzątek w czajnikach i saszetki
      z herbatą. Wszystko pijesz w plastikowych jednorazowych kubkach. Stołówka
      jest bardzo mała. Cześć gości musi jeść na zewnątrz nie z wyboru. Może to
      nie przeszkadzać pod warunkiem, że nie pada deszcz lub nie pali słońce.
      Taras jest na wschodzie.
      Przed hotelem i obok jest jeszcze wolny teren. Wszystko wskazuje, że będą
      tam budowały się inne hotele. Nie jest to przyjemny widok w czasie pobytu
      na wczasach.
    • Gość: Uczestnik Re: Hotel Afrodyta w SB z Juwentur Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 22:37
      Katastrofa!!! , nie polecam wyjazdu z Juwentur Koszalin na obóz młodzieżowy. Brak opieki , zakwaterowanie w malutkich pokoikach w 4 lub 5 osób , nędzne wyżywienie. Obsługa oszukuje na tzw. depozycie-kaucji i na koniec pobytu wymyśla sobie jakieś zniszczenia w pokoju. Wszystkich na to biorą.
      Uwaga na złodziei , kręcą się przy hotelu i kradną wszystko , dokumenty , telefony , pieniądze.
      Pracownicy Juwentur Koszalin nie reagują , nie pomagają pokrzywdzonym .
      Plaża publiczna , brudna i zatłoczona.
      Odradzam wyjazd z Juwentur Koszalin.
      • Gość: turysta Re: Hotel Afrodyta w SB z Juwentur Koszalin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:42
        Zacznijmy od tego, że ich oferta dotyczy Złotych Piasków, a nie Słonecznego Brzegu, więc określ się zanim zaczniesz pisać bzdury. Mieszasz Afrodytę z Afrodytą II. Po drugie jak ktoś się uprze to i przykurzone złote klamki w drzwiach będą mu wadziły. Chcesz coś "ugrać" dla siebie to powiedz jeszcze, że to wychowawcy szabrowali po kieszeniach.
        Wracając do głównego wątku, hotel Afrodyta II jest całkiem dobrym pomysłem. Cena adekwatna do jakości. Można spokojnie polecić ;)
      • Gość: Tomasz Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 12:54
        Byłem uczestnikiem na wakacjach w Złotych Piaskach w hotelu Afrodyta i nie zgadzam się z w/w opinią. Sprawa kradzieży jest wszystkim dobrze znana. Być może uczestniczki tuż po przyjeździe do hotelu chciały "zarobić' na wakacje kosztem biura podróży. Skoro zostały wam ukradzione pieniądze to skąd mieliście na kaucję, dyskoteki itp.? Akurat pieniądze, telefony, paszporty dziwnym trafem zniknęły z torebek trzech koleżaneczek. Stary numer dobrze wszystkim znany! He, he, he!
        Mieliśmy super opiekunów, którzy organizowali nam czas, utrzymujemy z nimi kontakt do dzisiejszego dnia. Mam nadzieję ze Panowie pojadą jako wychowawcy w następnym roku.
        Jeżeli chodzi o pracowników biura to są oni dostępni pod telefonem praktycznie przez całą dobę. Gdy tylko mieliśmy sprawę do załatwienia dzwoniliśmy i od ręki było załatwione. Przykładem może być podróż do Sofii po paszporty dla panienek, które oczywiście załatwiło biuro. Nawet obiad postawił im wychowawca To samo twierdzili wychowawcy kiedy kontaktowali się z szefową biura.
        Najlepsze byłyby pokoje dla Vipów oczywiście za odpowiednią cenę. A kto nie ma miedzi niech na chacie siedzi!
      • Gość: gość4 Re: Hotel Afrodyta w SB z Juwentur Koszalin IP: *.internetia.net.pl 11.06.14, 19:17
        Ja również niestety odradzam jakiekolwiek wyjazdy z biura Juwentur - Koszalin. Wszystko jest super świetnie, aż do momentu, kiedy pieniądze zostaną przelane na ich konto. Wtedy przestają odpowiadać na maile, nie chcą wystawić faktury i w ogóle same problemy ze wszystkim. Słowem- wg mnie oszuści. Odradzam i przestrzegam- szkoda pieniędzy.
        • Gość: Ela Re: Juwentur Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.14, 10:31
          Jeśli ktoś wybiera się z biurem podróży Juwentur Koszalin na wakacje całkowicie odradzam ten pomysł. Na potwierdzenie mojej opinii o tej firmie opowiem o perypetiach mojego dziecka w tamtym roku .Zarezerwowałam kolonię do Bułgarii w dniach 05.08-18.08 2013r. Na umowie widnieła data wyjazdu 05.08.2013r o godz. 01.30 w nocy. Dzwoniłam wcześniej w tej sprawie przed wyjazdem i dopytywałam się czy to na pewno jest wyjazd z niedzieli na poniedziałek w nocy i otrzymałam odpowiedź twierdzącą. Wysłałam moje dziecko z rodzicami drugiej dziewczynki do Krakowa i tam w nocy czekały z osobą dorosłą na autokar. Nie było z nimi ani mnie ,ani rodziców drugiej dziewczynki. Córka miała do mnie zadzwonić ,gdy tylko wsiądzie do autokaru. W nocy o godz. 1.00 dzwoni i mówi,że nikogo na umówionym miejscu nie ma (miała być pół godz. wcześniej przed odjazdem),pomyślałam ,że może autokar się spóźnia i kazałam jej czekać dalej. Za pół godz. dzwoni ponownie i mówi ,że nadal nikogo nie ma ,więc zdenerwowana dzwonię na numer alarmowy podany przed wyjazdem. Jakież było moje zdenerwowanie ,gdy telefon odbiera zaspana pani i na moje pytanie dlaczego autokar się spóźnia ,odpowiada ze zdziwieniem ,że autokar nie przyjedzie ,bo wyjazd jest owszem w nocy ,ale następnego dnia ,czyli 06 08.2013. Zapytałam się co mam zrobić z dzieckiem w nocy w Krakowie ,bez rodziców ,kto za nie odpowiada ,bo na umowie mam podaną datę wyjazdu 05.08.2013 i powinno wziąć odpowiedzialność za moją córkę biuro, w którym wykupiłam wyjazd kolonijny. Ja ze swojej umowy się wywiązałam i dziecko czekało w umówionym miejscu i o odpowiedniej godzinie. Odpowiedziała ,że ją to nic nie obchodzi , ja mam przyjechać i odebrać dziecko. Niestety nie mogłam, gdyż byłam w odległości 210 km od Krakowa- w domu. Zdenerwowałam się bardzo, musiałam załatwić w nocy osobę ,która odebrałaby moje dziecko z tego placu i zaopiekowała się nim przez noc i cały następny dzień i jeszcze odwiozła je w nocy na drugi dzień do autokaru. W nocy o godz.1.30 załatwienie czegoś takiego było bardzo trudne i kosztowało mnie dużo nerwów i pieniędzy, moja córka także była bardzo zdenerwowana. Do tej pory nikt jakoś się z tego nie wytłumaczył i nie zaproponował jakiejś rekompensaty za poniesione przeze mnie dodatkowe koszty i oczywiście nadszarpnięte zdrowie .Poza tym nie podoba mi się organizacja kolonii. Jak można było doprowadzić do tego, że dzieci weszły do swoich pokoi dopiero koło godz. 17 bułgarskiego czasu, jeśli przyjechały na miejsce o godz. 9 rano. Czy ktoś wyobraża sobie podróż półtora-dniową a potem czekanie na korytarzu przez 7 godzin ,żeby można się było odświeżyć po podróży? To jest skandal i bardzo zła organizacja imprezy, poza tym jedzenie było bardzo kiepskie i zimne. Jeszcze raz odradzam wyjazd z tą firmą. Mama Ela.
          • Gość: z Re: Juwentur Koszalin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.14, 11:22
            odradzam wyjazd z tym biurem
            • Gość: ppppp Re: Juwentur Koszalin IP: *.243.stormmedia.pl 12.08.14, 22:46
              Zdecydowanie odradzam ! Wyjazdami zagranicznymi powinno się kuratorium zainteresować
          • Gość: Ewa Re: Juwentur Koszalin IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.14, 14:57
            jeśli zagląda Pani jeszcze do swojego postu proszę o kontakt. Wykupiłam dziecku wyjazd zagraniczny z Juwenturem i po przeczytaniu Pani postu zaczynam mieć wątpliwości, a wyjazd jest już jutro w nocy.
            • sylwia.woj Re: Juwentur Koszalin 18.07.14, 22:02
              moje dziecko dziś wyjechało z biurem Juventur, Pierwszy i ostatni raz. Zafundowali mi na 3 dni przed planowanym wyjazdem dowóz dziecka na miejsce zbiórki odległe 500km od mojego miasta. Absolutnie nie wierzę że nie wiedzieli wcześniej że nie ma wymaganej ilości uczestników z mojego miejsca zamieszkania. Lakoniczny mail na 3 dni przed planowanym wyjazdem że miejsce zbiórki przesunięte o 500 km. Niby wszystko zgodnie z zapisami umowy ale wystarczyło na 2 tyg wcześniej uprzedzić że może być problem z wyjazdem z miasta tzw antenki aby można się było jakoś zorganizować, ale nie, najlepiej przywalić na tyle późno, żeby zostawić klienta bez wyjścia. Dodatkowo z dzieckiem nie jedzie w autokarze żaden przedstawiciel organizatora (pilot się od tej roli zdecydowanie odcina) cały autokar stoi na granicy serbskiej bo nie było nawet komu sprawdzić paszportów uczestników a jedna dziewczyna z obozowiczek ma nieważny paszport. Tragiczna organizacja, fatalna obsługa i nawet nie wykazują minimum wysiłku żeby pomóc klientom, których stawiają w bardzo niekomfortowych sytuacjach.
            • sylwia.woj Re: Juwentur Koszalin 18.07.14, 22:07
              moje dziecko dziś wyjechało z biurem Juventur. Pierwszy i ostatni raz. Zafundowali mi na 3 dni przed planowanym wyjazdem dowóz dziecka na miejsce zbiórki w drugim końcu Polski. Absolutnie nie wierzę, że nie wiedzieli wcześniej, że nie ma wymaganej ilości uczestników z mojego miejsca zamieszkania. Lakoniczny mail na 3 dni przed planowanym wyjazdem że miejsce zbiórki przesunięte o 500 km. Niby wszyistko zgodnie z zapisami umowy ale wystarczyło na 2 tyg wcześniej uprzedzić, że może być problem z wyjazdem z miasta tzw antenki aby można się było jakoś zorganizować, ale nie, najlepiej przywalić na tyle późno, żeby zostawić klienta bez wyjścia. Dodatkowo z dzieckiem nie jedzie w autokarze żaden przedstawiciel organizatora (pilot się od tej roli zdecydowanie odcina). Cały autokar stał na granicy serbskiej bo nie było nawet komu sprawdzić paszportów uczestników a jedna dziewczyna z obozowiczek miała nieważny paszport i nie chcieli ich puścić. Tragiczna organizacja, fatalna obsługa i nawet nie wykazują minimum wysiłku żeby pomóc klientom, których stawiają w bardzo niekomfortowych sytuacjach. Absolutnie nie polecam. Syn jedzie również do Bułgarii z innego biura i tu mimo niedociągnięć jest zdecydowanie lepiej.
          • Gość: LadyS Re: Juwentur Koszalin IP: 212.160.172.* 21.05.15, 09:38
            odradzam to biuro jeśli nie chcemy fundować dzieciom survivalowych przeżyć. Arogancja, niesłowność, brak jakiejkolwiek chęci pomocy w problemowych sytuacjach a o takie w tym biurze nietrudno. Choćby zmiana miejsca zbiórki na 3 dni przed planowanym wyjazdem co oznaczało przesunięcie o bagatela 530km. Na moje pytanie jak mam to zorganizować Pan lakonicznie odpowiedział że mogę się zawsze wycofać z imprezy ale pieniędzy mi nie zwrócą. Koszmarna obsługa i totalne lekceważenie klientów. Absolutnie nie polecam.
    • Gość: greentea Re: Hotel Afrodyta w SB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 17:11
      Witam!
      Czy ktoś był z biurem podróży FosterTravel? W jakim hotelu byliście zakwaterowani - Afrodyta czy Afrodyta II?
      Proszę o pilną odpowiedź!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka