annaswie 23.11.09, 11:03 Wybieram się w sierpniu z rodzinką (dzieciaki 9,10,14), może ktoś podpowie czy warto wykupić opcję all inclusive. Jak tam jedzonko, itp.? Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bg-pl@gazeta.pl Re: Royal Club Elenite IP: 85.222.87.* 23.11.09, 11:24 Jedzenie jest obfite lecz monotonne. ale z drugiej strony bez al nie dasz tam rady. W pobliżu nic nie ma. Trzeba by chodzić do innego ośrodka. Jednak warto kupić na miejscu niż przez biuro. Jak chcesz jakieś szczególy to napisz na emaila - odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 08.01.15, 13:21 Jadę z mężem, dzieckiem 8 letnim i znajomymi w czerwcu 2015 roku do hotelu Royal Park. Wakacje juz za rezerwowane. Hotel leży w tej właśnie wiosce wakacyjnej. Wszystko w opisach i na zdjęciach wygląda pięknie - trochę gorzej jak zaczęłam czytać opinie, w szczególności są negatywne jeżeli chodzi o restaurację, jedzenie, obsługę. Czy może ktoś z Was był tam w roku 2014 i może podzielić sie swoimi opiniami. A może ktoś jedzie w takim samym terminie ja my :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: Royal Club Elenite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.15, 20:35 Dokładnie tak czyli restauracje allincl omijać szerokim łukiem. My wynajmowaliśmy apartament prywatnie w royal club a stołowaliśmy się w restauracjach za bramą. Wychodziło może i drożej, ale jedliśmy jak ludzie, przy czystym stole itd. All wykupiliśmy na 3dni i o 3dni za dużo. Sam ośrodek royal club pomijając właśnie jedzenie w allincl duży pozytyw. Wszystko było na miejscu biuro z wycieczkami, sklepy, nawet wesołe miasteczko, aquapark, animacje codziennie za free, bankomat. Myślę, że nie będziecie żałować pobytu w royalu, życzę udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 12.01.15, 10:33 Nie DZIĘKUJĘ - żeby nie zapeszyć, opowiem jak wrócę. lecimy 23 czerwca - więc mam nadzieję że jeszcze strasznego tłoku nie będzie - przede wszystkim właśnie chodzi mi o tłok i czystość na stołówkach. Z drugiej strony - nie ma co szukać negatywów, będę się cieszyć po prostu z urlopu - słońca, morza, basenów :) Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec1717 Re: Royal Club Elenite 22.12.15, 22:01 witam, interesują mnie informacje dot. wynajętych prywatnych apartamentów w royal club. jestem na etapie wybory miejsca na wakacje. czy jest szansa aby za przyzwoite pieniądze stołowć się na terenie ośrodka lub poza nim, jak z mozliwością korzystania z aqua parku, wyczytałam , że niby są jakieś bransoletki- i tu różnie z tego powodu traktuje się ludzi. co z lezakiami na plazy, czy są płatne? w lipcu 2015 byłiśmy z rodziną w słonecznym brzegu - na południu miejscowości- i było naprawdę super- wiadomo , że centrum to tłumy , ale plaża(chodziliśmy blisko rzeczki wpływającej do morza) zawsze ok- można było o każdej porze znaleźć miejsce/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Royal Club Elenite IP: 78.88.143.* 23.01.15, 19:33 My lecimy z rodzinką w lipcu 2015 i też mamy nieco wątpliwości dotyczących np: tłoku na jadalni, na plaży, zakwaterowania, obsługi itp.. Czytając opinie można się zniechęcić do wyjazdu ale głowa do góry będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Royal Club Elenite IP: *.internetia.net.pl 27.01.15, 15:32 Byłem tam kilka lat temu. Teren wokół bardzo fajny, plaża wąska przez co ciasne, jedzenie monotonne ale sama jadalnia to tragedia. Wyobraźcie sobie ze w ciagu 2h przewija sie przez jadalnie 2 tys osob - masakra. Wadą tego kompleksu jest to ze jak nie wezmiesz All to jestes mocno ograniczony bo wokól komplesku praktycznie nic nie ma. Za całokształt pierwszy raz domagałem sie od biuro zwrotu czesci kosztow i otrzymalem je. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 28.01.15, 08:57 No to nie pocieszyłeś mnie. właśnie tego się boję - tej masakry na jadalni. mam nadzieję że do końca nie zepsuje nam to wyczekiwanego urlopu. A powiedz mi jak z barami z napojami %? I czy jest gonitwa z samego rana za leżakami??? Co do otoczenia samego hotelu - wydaje się w porządku, przynajmniej na zdjęciach tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Royal Club Elenite IP: *.internetia.net.pl 28.01.15, 15:46 Największe minusy: jadalnia ( zła organizacja i brud), zbyt wąska plaża, ale leżaków pod dostatkiem, przerwy w dostawie ciepłej wody, a na najwyższych piętrach brakowało w ogóle wody, darmowy parking przed hotelem to fikcja - pracownik hotelu zrobił sobie z niego dodatkowy zarobek, zimna woda w basenach. Plusy: bardzo ładny teren, sporo barów, dużo leżaków zarówno na basenach jak i na plaży, miła obsługa w barach. Napoje jak to w all w Bułgarii, najtańsze alkohole a napoje to jak trafisz. Jeśli ktoś nie przesadzi z woda to poczujesz smak coli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Royal Club Elenite IP: *.internetia.net.pl 28.01.15, 15:53 Jeśli nie jedziesz samochodem to bez all możesz sobie nie poradzić. Przed hotelem był w prawdzie sam ale średnio zaopatrzony. Z tego co kojarzę była też restauracje ale nic na jej temat nie powiem. Generalnie kompleks to moloch i to jest jego największą wadą. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 28.01.15, 21:17 Lecimy - autem bym się tam nie wybrała. Kilka razy byliśmy w św wlasie, ale w duzo mniejszych hotelach i nigdy nie z all. Poza tym w Bułgari byłam 7 lat wstecz - ceny penie się zmieniły, dlatego wybraliśmy tym razem all. Oby nam sie udały te wakacje, mam nadzieję że co dzień nie będę się denerwować :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogulek Re: Royal Club Elenite IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.15, 13:48 Lecę z mężem i dorosłym synem 12.06. już j u t r o :))) do hotelu Royal Park należącego do Viktoria kompleks. Wprawdzie na 8 dni ale mamy plany zwiedzania a na wylegiwanie się na plaży 2 dni.Gosia z Gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 12.06.15, 12:23 Gosiu, po powrocie bardzo proszę o sówko na temat hotelu Royal park - lecę z rodzina 23 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aws Re: Royal Club Elenite IP: *.play-internet.pl 15.06.15, 21:34 A co takiego tam można zwiedzać 6 dni?? Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 20.06.15, 15:32 Gogulek - i jak tam wrażenia do pobycie w Royal park? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogulek Re: Royal Club Elenite IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.15, 12:43 W hotelu kupę obywateli z Rosji, do tego bardzo głośnych. Dla nich też przeznaczone pokoje z widokiem na morze (TUI).Pogoda była piękna więc pokoje służyły tylko do spania(duże) sprzątaczki leniwe do sprzątania, głównie wysypują śmieci i dokładają papier toaletowy. Na przeciw naszego pokoju mieszkali Rosjanie więc mieli odkurzane i zmienianą pościel. Jedzenie dużo i dobre o 8.00 na śniadaniu już dużo ludzi większość z małymi dziećmi (75% turystów).W czasie naszego pobytu nie było problemu z leżakami na plaży czy przy basenie, kolejek do lobby baru nie były, drinki ok, w barze przy basenie też uczciwie lane ale już w plastikach.Pojechaliśmy w odpowiednim okresie bo nie było tłumów, obłożenie 50%.Niedaleko hotelu jest przystanek autobusowy nr 8 nim dojechaliśmy do Nesebyru przez Słoneczny brzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogulek Re: Royal Club Elenite IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.15, 12:55 cena biletu w 1 stronę 4 lewy bez względu na wiek i ilość przystanków. Neseber polecam zwiedzić samodzielnie. Na miejscu jest restauracja "U Piotra" właściciel Polak a obsługa mówi po polsku i karta dań też po polsku, łatwo trafić bo obwieszona polskimi flagami. Dobrze i niedrogo zjedliśmy bułgarski obiad.(3 dorosłe osoby, 4 piwa ,3 obiady 70 lewa)Od rezydentki wykupiliśmy wycieczkę do Sozopola, Burgas i po rzece Ropotamo.(Bułgarska Amazonka) po drodze wizyta u zakonników co sami pędzą :)) rakije 10 lewa mocna cholera:)). Tyle ,jest nieduży a w okolicy sieci naszych hoteli(6)aquapark mini fajny. Większe aquaparki koło Słonecznego Brzegu i większy koło Neseberu nie zdążyliśmy odwiedzić. Nie wypożyczać samochodu bo wszędzie zakazy postoju a parkingi strasznie drogie szczególnie przy hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Royal Club Elenite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.15, 12:34 Frytka 282---Witam my lecimy z dzieckiem 6lat, 24 lipiec do royal park, tez mamy obawy co do tego hotelu wiesz cos więcej??? Może się gdzies tam spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limar Re: Royal Club Elenite IP: *.centertel.pl 09.08.15, 12:58 Witam , właśnie wracamy z Elenite Victoria Royal Club , niestety z przykrością muszę stwierdzić , ze poza pogoda I bliskością morza, baza fatalna, opcja all to pomyłka, brud, brzydkie zapachy , nagminnie niedziałające windy, napoje to woda z proszkiem, na stołach brudne ceraty itd za 50 lewa osoba dorosła , ogólnie daleko do 4 gwiazdek Odpowiedz Link Zgłoś
dziartom Re: Royal Club Elenite 07.03.16, 14:15 frytka282, jaka jest twoja opinia na temat tego hotelu po spędzonych tam już wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
frytka282 Re: Royal Club Elenite 22.04.16, 13:51 Witam. po raz drugi nie pojechałabym do tego hotelu. ja dla mnie za duzy, za tłoczny. najgorzej na stołówkach. na plazy, trzeba zająć leżak o 7 rano - jakas masakra. Plaża z kamieniami. Przy basenie też cieżko o miejsce. Fajny aqua park Odpowiedz Link Zgłoś