Gość: Marysia Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.adsl2.static.versatel.nl 07.08.13, 07:36 Wrocilam bylam w tym roku.Organizacja super tym bardziej ze tyle sie slyszy.Opieka rezydentki non stop lekarz 24 godziny jestem bardzo mile zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żeglarz Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.static.chello.pl 30.05.14, 00:09 Byłem w tym roku w maju- naprawdę bomba !! Zamiast hotelu 3 gwiazdkowego dostałem 4 gwiazdkowy, obecne na miejscu panie rezydentki bardzo kompetentne, zawsze punktualne i zorganizowane (i zawsze uśmiechnięte), szeroki wachlarz wycieczek (od safari jeepami poprzez poznawanie historii win (wraz z degustacją oczywiście :) ) do możliwości zwiedzenia Neseberu, Stambułu. Sama Albena jest piękna, plaże piaszczyste i czyste, wszędzie zielono. Do tego szeroki wybór atrakcji na miejscu- kolacja lub obiad w restauracji meksykańskiej (z oryginalnymi Mariachi śpiewającymi na żywo), greckiej, bułgarskiej, we wszystkich regionalne jedzenie. Gorąco polecam, spędziłem świetnie urlop za naprawdę rozsądne pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-2411 Re: biuro turystyczne GAMA 13.06.14, 15:49 Witam, Cy ktoś wybiera się do hotelu Ralista Superior Aqua Club w lipcu? A może już ktoś był i może coś napisać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 18:12 my się wybieramy od 18-25/07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samson Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.15, 12:32 my też ale niewiem jakim autokarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 15:08 my wyjeżdżamy 2.07 i w ostatnim momencie zamieniono nam hotel z vita park na ralitsa jak dla nas to super bo za taka sama cenę z 3 gwiazdkowego hotelu będziemy w 4 gwiazdkowym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 18:40 mnie jedynie przeraża fakt jak czytam na bułgarskiej stronie, hotel miał być wyremontowany na na sezon 2014 a a zdjęcia z 10/06 wprawdzie pokazują remont w dalszym ciągu . Nie wspominająć, że przy wyborze hotelu kierowaliśmy się aqua parkiem, który niestety nie będzie otwarty na czas ;/ . Może ktoś obecnie przebywa bądź już wrócił i da znać jak jest w rzeczywistości. Będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Bułgaria 2014 , autokar IP: *.ms-net.eu 30.06.14, 07:58 Czy ktoś wybiera się 11 lipca do Bułgari Autokarem >?a może ktoś coś wie o hotelu Gradina , złote piaski? Odpowiedz Link Zgłoś
ania-2411 Re: Bułgaria 2014 , autokar 02.07.14, 10:55 nam też w ostatniej chwili powiedzieli że nie ma aqua parku którym też się kierowaliśmy, pokazali nam aqua park w katalogu który miał być odebrany dopiero od 1 lipca ale z przyczyn od nich nie zależnych nie będzie oddany, nie powinni sprzedawać i zapewniać że będzie otwary. lecimy normalnie ale po powrocie będziemy się starać o jakąś rekompensatę bo cena była z aqua parkiem . My lecimy 4 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.14, 20:06 no to za chwilę wyruszacie : ) dajcie znać jak będziecie mieli możliwość jak tam jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.212.149.104.siec.idealan.pl 03.07.14, 16:03 wybieram sie 11 lipca ale do innego hotelu zora ktos cos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.ms-net.eu 03.07.14, 16:44 ja tez z Chłopakiem wybieramy sie 11 lipca autokarem ale do Gradiny. skąd wyjeżdzasz >? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.212.149.104.siec.idealan.pl 03.07.14, 19:36 z warszawy.. a ja myslalam ze my wszyscy jak jednym autokarem to do jednego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.30.189.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.14, 05:38 No i pojechaliśmy na lotnisko i okazało się że zamiast wylot o 6.50to mamy 12.50:-( nikt nas nie poinformował mimo że wczoraj dzwoniłam masakra ciekawe co jeszcze się wydarzy na pewno napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.14, 06:28 Porażka, już widzę siebie z dwójką małych dzieci- trzymam kciuki dawaj znać co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.212.149.104.siec.idealan.pl 04.07.14, 08:54 Spokojnie grunt do dobre nastawienie w kazdym biurze dzieja sie dziwne rzeczy nie ma co sie strachac :] Ktos jedzie jeszcze 11.07 o 1 w nocy z wawy autokarem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.ms-net.eu 04.07.14, 19:05 Ja z chłopakiem jedziemy z Wawy autokarem w piątek o 1 w nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.212.149.104.siec.idealan.pl 04.07.14, 20:28 no to super zawsze we 4 razniej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.ennet.pl 04.07.14, 21:14 a wy do jakiego hotelu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.212.149.104.siec.idealan.pl 04.07.14, 21:24 Zora chyba tak mi sie wydaje a wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.ms-net.eu 05.07.14, 13:02 My Gradina ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.ms-net.eu 07.07.14, 12:59 www.facebook.com/groups/690611250987529/?fref=ts :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 13:35 Anula, jak Wam tam jest ;) odezwij się jak wrócisz -czekam na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do ania IP: *.btc-net.bg 09.07.14, 16:02 hej wszystkim dolecieliśmy szczęśliwie i nie nocowaliśmy na lotnisku ;P mamy ładny pokój jedzenie rewelacja prze pyszne :) +5 kg jak nic :P wyluzowaliśmy tutaj i jest ok ale jak wrócimy to piszemy reklamację o aqua park który był w cenie wczasów. Na tablicach informacyjnych pisze że planowane otwarcie maj 2014 a biurze powiedzieli że 1 lipca a to nawet na grudzień nie będzie gotowe !!! Miłego wypoczynku bo mój się już kończy jeszcze jutro i w piątek powrót :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 06:48 jak wrócisz napisz proszę e-mail bo mam kilka pytań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.14, 19:48 Jak sam hotel? byliscie w rs aqua czy udało się Wam w samej ralitise? jak po remoncie ze sprzątaniem pokoi? poza tym jak plaża ogarnięta po przejśicu fali? bo na zdjeciach była niezła wyrwa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 15:16 my byliśmy w rs aqua club bo zamienili nam hotel jest wyremontowany i nawet jest przytulnie ale co do sprzątaczek to jedne wielkie zero my mieliśmy fatalna, kasa znikała a nie sprzątała i dlatego postanowiliśmy już nie zostawiać napiwków aqua park to jeden wielki plac budowy i naszym zdaniem nie szybko go otworzą jedzenie super dużo i smaczne, baseny też super tylko szkoda ze tak szybko zamykali 18, do morza trochę daleko ale jeżdżą autobusy, dało się jeszcze zauważyć skutki ulewy i morze było bardzo zmącone. jest w tym hotelu jeden barman godny polecenia i wrzucenia mu napiwków, stara się przy robieniu drinków i zawsze jest uśmiechnięty nazywa się MOMCHIL- najprzystojniejszy z nich wszystkich. postanowiliśmy sobie z mężem i córką ze jeszcze kiedyś tam pojedziemy ale jak już aqua park będzie otwarty w całości.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Wakacje w Albenie, w Vita parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.14, 18:44 Udane wakacje w hotelu Vita Park w Albenie.Albena piękna, hotel w porządku, dobre i urozmaicone jedzenie. Biuro podróży Gama Skierniewice stanęło na wysokości zadania, wszystko dopięte na ostatni guzik, rezydenci przemili, pomocni i zawsze uśmiechnięci. Aquapark bardzo fajny zarówno dla dzieci i dorosłych. Pomimo męczącej podróży autokarem, bardzo udane wczasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Bułgaria 2014 , autokar IP: *.wi-net.pl 08.09.14, 20:57 Witam !! Byliśmy na wczasach z biura Gama Skierniewice a dokładnie z biura podróży Victoria w Żorach które jest przedstawicielem biura Gama. Wczasy w Albenie w hotelu Ralitsa Superior Aqua Park bardzo udane. Nic nam nie zginęło. Miła obsługa hotelu. Hotel czysty zadbany po generalnym remoncie super baseny oraz Aquapark. Jedynym bardzo dużym minusem jest przejazd autokarem biura Gama. Na wczasy pojechaliśmy piętrowym autokarem, gdzie na 4 osobową rodzinę przypadało 6 miejsc,a z powrotem byliśmy upchani w normalnym autokarze. Nie przewidziano żadnych dodatkowych miejsc dla dzieci podczas gdy pani pilot miała 2 miejsca wolne dla siebie. Była głucha na skargi od pasażerów. Podróż trwa bardzo długo autokary mają około 10 lat. Jak na tak długą trasę bardzo ryzykowne. Generalnie wczasy udane. Jak ktoś jedzie autokarem niech się dokładnie dowie jakim autokarem pojedzie do i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słafko Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.15, 19:22 jaki autokar i przewoźnik z biura gama ze skierniewic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafko Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.15, 14:24 autokary z bth gama ?? ktoś zna markę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Bułgaria 2014 , autokar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.15, 14:25 wszyscy latają do Bułgarii ? może ktoś jechał z bth gama skierniewice Odpowiedz Link Zgłoś
suzi1970 Re: Bułgaria 2014 , autokar 08.03.15, 19:52 Daje pięć ***** Jestem bardzo zadowolona. W Albenie z "Gamy" byłam w ubiegłym roku (w sierpniu 2014). Mieszkałam wraz z rodziną i znajomymi w hotelu Vita Park, hotel w porządku, pokoje ok, dobre i smaczne jedzenie i wcale nie takie monotonne jak niektórzy piszą, bo oprócz stałych elementów zawsze była jakaś nowa "potrawa dnia" np. jakaś rybka, czy owoce morza albo np prosiaczek upieczony. W cenie możliwość korzystania z Aquaparku - gdzie nie ukrywam spędzaliśmy prawie cały czas. Czasami chodziliśmy nad morze, tam bez problemu czekały na nas leżaki (pomimo że było nas aż siedmioro nie mieliśmy problemów z leżakami obok siebie). Z basenu przy hotelu korzystaliśmy tylko raz bo woleliśmy korzystać z basenów w aquaparku. Na miejscu skorzystaliśmy z wycieczki quadami w góry oraz sami na własną rękę pojechaliśmy do delfinarium. Biuro podróży Gama Skierniewice stanęło na wysokości zadania, wszystko dopięte na ostatni guzik, rezydentka "blondynka" nie pamiętam imienia super dziewczyna. Co do podróży mając "męczące" wspomnienia z lat poprzednich, do Bułgarii polecieliśmy samolotem (różnica w cenie wcale nie taka wielka) a komfort podróży sto razy lepszy. Jeśli ktoś ma obawy co do GAMY niech się nie boi. Właściciel specjalizuje się tylko w wypoczynku w tym kierunku. Współpracuje z nimi od wielu lat, zna każdy obiekt osobiście, a Wam sugeruję czasami dołożyć 60 -70 zł na osobę więcej i wykupić hotel klasę wyżej - ja zdecydowanie polecam Vita Park. Acha, jeśli chodzi o o drinki w drink barze, jeśli nie dasz napiwku, to będziecie je pić w plastikach bardzo rozcieńczone. My daliśmy tylko raz!!!! mały napiwek i do końca pobytu mieliśmy szkło i drinki znaczniej "treściwe" . Z całą odpowiedzialnością P O L E C AM Game Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: biuro turystyczne GAMA IP: *.centertel.pl 09.09.15, 12:07 Odradzam wakacje z biurem GAMA. Biuro GAMA zepsuło mi urlop - jedyną okazję do odpoczęcia w całym roku. Ich pracowniczka: pani Marta kłamie (uwaga: jawnie kłamie, nie to, że unika odpowiedzi, czy mija się ze szczegółami; po prostu wymyśla bajki i potwierdza to, co klient chce usłyszeć żeby kupić wycieczkę!) na temat warunków w hotelu i okolicy, dodatkowe wycieczki na miejscu są okropnie drogie: np. wyjazd do delfinarium który na własną rekę (autobusem) wychodzi ok 25 lewa od osoby biuro proonuje za 56 leva (lub 28€) za osobę. W pokojach hotelu (wg p. Marty: hotel cichy i czisty, zaraz obok rezerwatu przyrody) prusaki a pod oknami dyskoteka do 4-5 nad ranem, CODZIENNIE (nie to, że w weekendy do 5rano a normalnie do północy - codziennie do ok 4-5 rano!!!) Odpowiedz Link Zgłoś