Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 15:08 za tydzien wylatuje do Bułgari ale nie sądziłam do jasnej cholery że po kilka razy na dzien będe sledziła wpisy o pogodzie i sprawdzała na kamerce czy pada czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwit1412 Re: pogoda 11.07.10, 15:15 Ja też lecę za tydzień i mam ten sam problem a dokad lecisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: pogoda IP: *.welektr.3s.pl 11.07.10, 15:21 ja lecę za 10 dni i tak się zastanawiam... brać pełne buty i kurtkę? myślałam że ledwo jedne spodnie i bluza z długim rękawem mi starczą na 14 dni, a tu się okazuje, że chyba co najmniej po dwie pary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 15:47 lecę do Nessebaru 21 lipca z Katowic ,też się zastanawiam ile brac ciepłych rzeczy rok temu nie miałam takich problemów a wy do jakiej miejscowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: pogoda IP: *.welektr.3s.pl 11.07.10, 16:06 a my do sveti wlas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wigi Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 16:21 Tak źle z tą pogodą ?? Wylatuję w środę do SB. Patrząc na to co dzieje się u nas nawet nie brałem pod uwagę niepogody w Bułgarii :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: pogoda IP: *.welektr.3s.pl 11.07.10, 16:27 to poczytaj inne wątki, tam na bieżąco codziennie ktoś pisz jak jest (dzięki temu ktosiowi!!!! - zapomniałam nicka). z opisu nie wygląda to na upały, a nawet na pogodę do kąpieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wigi Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 16:35 No cóż takie już moje szczęście do pogody. Dwa latam temu w Grecji trafiło nam się dwa bardzo wietrzne dni. Chociaż grecy wszyscy zgodnie mówili "katastrofa" to mnie akurat było w sam raz. Może nie będzie tak źle. Upały na dłuższą metę też są męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczyk Re: pogoda IP: *.welektr.3s.pl 11.07.10, 16:51 zgadzam się w 100% z przedmówczynią :) tylko... brać wiatrówkę nie brać wiatrówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: pogoda IP: *.static.akk.net.pl 11.07.10, 20:46 Witam ja mam jutro zapłacic za wczasy w Kiten wyjazd w piątek i nie wiem co mam robic ?? może mi ktos doradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
a.g9910 Re: pogoda 11.07.10, 20:48 witam wszystkich serdecznie ze Złotych Piasków,prawie 100km od Nessebera, jestem tu od tygodnia i faktycznie pogoda 3 dni była różna, tzn deszcz, słońce, ale obecnie upał. Jeśli chodzi o ciuchy to wiatrówka jak najbardziej,buty...nawet klapki, tu deszcz jest ciepły i przejściowy. Pozdrawiam wszystkich co jadą do Nessebera, piękne miasto pełne uroku. W razie pytań piszcie zaglądam tu dziennie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: pogoda 12.07.10, 17:01 od dzisiaj słońce jak w Polsce. Faktycznie ostatni tydzień był w kratkę ale woda ma cały czas 25 stopni nawet na pełnym morzu (a nie 18 jak tu już dzisiaj przeczytałem) Odpowiedz Link Zgłoś