Gość: Ela IP: *.lodz.mm.pl 27.06.11, 23:01 Będę wdzięczna za aktualne informację z pierwszej ręki od osób, które wróciły z hotelu Baikal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Hotel Baikal IP: *.home.aster.pl 28.06.11, 18:18 bedę tam 23 lipca napiszę jak wrócę. z tego co czytałam zdania sa poniedzielone Odpowiedz Link Zgłoś
mario3231 Re: Hotel Baikal 29.06.11, 15:09 A co chcesz wiedziec o tym hotelu. Bylem tam 2 razy i w tym roku jade jeszcze raz pytaj to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Hotel Baikal IP: *.lodz.mm.pl 29.06.11, 22:34 1. Czy jest szansa na udane wakacje w tym hotelu z niespełna 2 letnim dzieckiem. Czytałam, że 80% gości to niemiecka imprezowa młodzież , która wyje po nocach i nie daje spać 2. Jaka jest jakość wyżywienia. Wybrałam opcję all ale nie wszystkie opinie na temat gastronomii w tym hotelu są pozytywne. Czy w pobliżu jest jakaś dobra resteuracja na wypadek gdyby małej nie smakowało jedzenie. 3. Jaka jest plaża . Czy można rozłożyć się z własnym parasolem i kocem, czy zejście do wody jest łagodne i jaka jest temperatura wody. 4. Jak dziala klimatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
mario3231 Re: Hotel Baikal 30.06.11, 15:23 Z tymi Niemcami to prawda ale nie sa az tak bardzo uciazliwi da sie wytrzymac.Wyzywienie jest dobre i urozmaicone nie ma co nazekac .W kolo hotelu jest sporo barow i restauracji a do glownego deptaka jest naprawde blisko napewno znajdzie Pani cos godnego uwagi. Plaza jest piaszczysta co do wlasnych parasoli to mozna je rozlozyc ale dopiero pasem platnych parasoli czyli jakies 10 mertow od wody . Zejscie do wody jest naprawde lagodne . Klimatyzacja dziala bardzo dobrze .W poniedzialek jade do tego hotelu tak ze za 10 dni moge napisac czy cos sie zmienilo przez rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade Re: Hotel Baikal IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.07.11, 14:58 To ja na dzień dzisiejszy podam wam to co chcecie wiedzieć właśnie wróciłem z tego Hotelu . 1 Szansa jest ale nie w tym hotelu , brak animacji Hotel bez wymagań tylko do przespania , co do szwabów nie jest źle piją jak świnie i potem śpią (uwaga na wszystko spłuczki leżaki talerze jak ktoś coś nieumyślnie zniszczy to płaci ) 2 Jakość wyżywienia spoko rano śniadanko jajeczka w każdej postaci smaczny chlebek i serek a i naleśniki obiady smaczne zupki reszty nie smakowałem .Co do dobrej knajpki to jest obok smaczny kurczak z rożna i świnka ceny kurka z frytkami 19Lewa świnka 14 Lewa za 250gram piwo 3 lewa fajne miejsce szaszłyki są ale nie smakowałem cena chyba 8 lewa 3 Plaża super wynajem parasola i leżaka 14 lewa za dzień lepiej kupić za 10 lewa parasol i rozbić się przy Lazurze woda fajna widać rybki małe i kraby 4 klima działa i chłodzi nie martw się o to 5 leżaki na basenie są zajmowane o 7 rano większość przez emerytów ale spoko mi to nie przeszkadzało 6 a co do pogody cały tydzień lało i zapowiada się to samo w tym tygodniu miłego pobytu życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade Re: Hotel Baikal IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.07.11, 17:12 a tu podam link z prognozą pogody vremeto.dir.bg/forecast.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade Re: Hotel Baikal IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.07.11, 17:13 a tu podam link z prognozą pogody Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Hotel Baikal IP: *.lodz.mm.pl 06.07.11, 15:29 Dziękuję serdecznie za wszystkie cenne informacje. Nasuwa mi się jeszcze pytanie czy nie stanowi problemu zmiana zakwaterowania ze starej części hotelu do nowej. Czytałam, że pokoje w nowej części są dużo większe, a znając życie pewnie jest tak , że tam mieszkają głównie Niemcy natomiast polscy turyści dostają pokoje w starej części. Czy wiesz może jaka jast opłata za takie przekwaterowanie? I jeszcze jedno. Jak daleko jest na piechotę do Neseberu? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blade Re: Hotel Baikal IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.07.11, 15:45 Po co chcesz się przekwaterować bez sensu dla własnej wygody ile w tym pokoju spędzisz czasu godzinę w ciągu dnia fakt że jest większy ale to bzdura ja miałem pokój z widokiem na basen i było fajnie . Do Neseberu masz atobus koszt 1 Lewuś a piechotką około godzinki . Widoki super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniqstar Re: Hotel Baikal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 11:55 Witam Ja już teraz wykupiłam wczasy od 8 sierpnia 2012 do tego Hotelu. Przed podjęciem decyzji przejrzałam wiele ofert, ale miałam tez ograniczone finanse, więc wybrałam ten Hotel ze względu na cenę i przystępne warunki. Obawiam się tez gdzie zostanę zakwaterowana. Czy może ktoś wie w której części są pokoje familijne i jak wyglądają w realu. Szkoda mi że nie mają animacji dla dzieci (mam 2 chłopaków 5 i 11 lat). Ten plac zabaw to w realu podobno bardzo mały. A na mapie satelitarnej wygląda że więcej do plaży niż podają . Może ktoś leci tam w podobnym terminie z dziećmi ? Ile stopni ma woda w basenie bo podobno zazwyczaj są chłodne baseny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: Hotel Baikal IP: *.tktelekom.pl 19.12.11, 14:05 Trzy lata temu byłem z 1 rocznym synek.Dobra rada jest tak bys uważała na przeciągi na stołówce. Mój syn złapał zapalenie płuc, niemniej opieka medyczna była na najwyzszym poziomie / ubezpieczenie komercyjne/ Woda rzeczywiście chłodna choc ja akurat byłem w czerwcu. Sam hotel bardzo fajny. Ja w tym roku w drugiej połowie czerwca bede w hotelu naprzeciw tj. Trakia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniqstar Re: Hotel Baikal IP: *.play-internet.pl 19.12.11, 18:02 Dzięki za odpowiedz. A jak z tym placem zabaw bo wyczytałam na opiniach że bardzo mały a na zdjęciu ładnie wygląda. I jeszcze dojście do plazy jest problem czy w miare blisko. MOŻE KTOŚ MI JESZCZE COŚ NAPISZE CIEKAWEGO. MOŻE O POKOJACH FAMILIJNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: Hotel Baikal IP: *.tktelekom.pl 19.12.11, 19:25 Plac zabaw był rzeczywiście niewielki. Może sie zmieniło. Dojscie do plazy płaskie ale nie ma jednej prostej drogi czy ściezki lub chodnika. Mi zajmowało z rodzina ok.10 minut dojście. Mieszkałem w tej tzw. Nowszej czyli podobno lepszej części hotelu choc osobiscie nie widziałem różnic rzucajacych sie w oczy może tylko widocznosc była mniej ciekawa tzn. nie wprost na basen tylko obok czy na ulice lub przy hotelowy parking. Będe w tym roku to ok. 1 lipca moge napisac cos wiecej ostatecznie bede mieszkał obok to ze zwykłej ciekawosci zerkne jak ten hotel sie zmienił od mojego ostatniego tam pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniqstar Re: Hotel Baikal IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 18:35 Dziękuję za odpowiedz. Życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś