Dodaj do ulubionych

Co warto zobaczyc bedac w Slonecznym Brzegu?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.12, 18:24
Jade za kilka dni do Slonecznego Brzegu z 10 latkiem na tydzien. Co warto mu pokazac a co warto zobaczyc samemu? Bedziemy tam tylko tydzien wiec prosze o sugestie...Na pewno Nesebyr bo grzechem byloby nie bedac tak blisko, mysle takze o jakims fajnym aquaparku dla syna, moze jeep safarii...co polecacie z tego co wymienilem lub co jeszcze warto by nie żałowac po powrocie grzechu zaniechania?
Czy jakąs restauracje w Slonecznym Brzegu lub Nesebyrze szczegolnie polecacie by sprobowac dan regionalnych bo mam AI oraz miedzynarodowe fast foody z założenia odrzucam na wyjazdach turystycznych?
Obserwuj wątek
    • Gość: mareczek07 Re: Co warto zobaczyc bedac w Slonecznym Brzegu? IP: *.am.osi.pl 07.06.12, 21:45
      Popłynąć łodzią po rzece Ropotamo
    • Gość: urlopowicz Re: Co warto zobaczyc bedac w Slonecznym Brzegu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 21:48
      bez obrazy pokaż mu morze
      • Gość: muchos bez obrazy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.12, 21:55
        Bez obray pokaze:) ale mialem w planie cos wiecej...stad pytanie do praktykow a nie filozofów vel fizolofów:)
        • Gość: e.w Re: bez obrazy IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.12, 22:07
          Na miejscu Wykup tzw. Wieczór Bułgarski wyjazd do wioski najczesciej połączony ze zwiedzaniem Nesebyru
          • Gość: mareczek07 Re: bez obrazy IP: *.pasjo.net 11.06.12, 08:20
            Dla 10-cio latka mam wątpliwości
            • Gość: e.w Re: bez obrazy IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 10:29
              Wycieczka z przewodnikiem po Nesebyrze ,przyjazd do wioski poczęstunek przekrój, Bułgarskiej kuchni Animacje dla dzieci i dorosłych, Mini domostwo do zwiedzania Wóz ciągnięty przez osiołki ,prezentacja rzemiosła, wieczorem tańce na rozgrzanym ognisku (biorą dzieci na ręce ) Widziałem dziesiątki biegających szczęśliwych ,ciekawskich dzieci....no chyba że Ty widziałeś wszystko z perspektywy tego DZBANKA ! Pozdrawiam i polecam
            • gazetaforum Re: bez obrazy 11.06.12, 15:48
              delfinarium www.dolphinarium.festa.bg/en/index.html
              • Gość: e.w Re: bez obrazy IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 16:51
                No to raczej nie .......RELIKT przeszłości byłem w 1982 r. i nic się od tego czasu nie zmieniło NIE WARTO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka