Dodaj do ulubionych

Do Bulgarii przez Ukraine

05.06.13, 20:32
Czy ktos podrozowal do Bulgarii przez Ukraine i czy moglby sie podzielic radami z podrozy ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Chorwat Re: Do Bulgarii przez Ukraine IP: *.adsl.net.t-com.hr 05.06.13, 23:30
      Zapraszam tym razem do Chorwacji na wakacje :) Jest nieco blizej z Polski a rowniez cieplo i bajecznie gdzie kolwiek sie Pan zatrzyma.
      • Gość: HGW Re: Do Bulgarii przez Ukraine IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.13, 23:35
        Jak mawiał klasyk "SPIEP... DZIA..." na chorwackie forum.
        • Gość: Chorwat Re: Do Bulgarii przez Ukraine IP: *.adsl.net.t-com.hr 05.06.13, 23:41
          Oco tu chodzi? Podoba mi sie ten forum bardziej niz zaden chorwacki..sa ruzne tematy i moge sie czegos nauczyć...czytam takie ciekawostki o podrurzach...
    • Gość: kaziu Re: Do Bulgarii przez Ukraine IP: *.152.144.2.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 08:25
      Proponowałbym rozpocząć naukę od ortografii, czyli słowniczek i naprzód, bo aż razi od "byków"
    • Gość: ptaku Re: Do Bulgarii przez Ukraine IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 21:33
      Witam
      Moim zdaniem podróż przez Ukrainę jako tylko tranzyt nie ma sensu. Wg mnie największa zagadką jest granica, a dokładniej czas jaki będziesz potrzebować na jej przekroczenie. Jak wiemy z tym bywa różnie. Raz udało mi się przedostać w 15 min a innym razem czekałem ponad 5 godz. Kilka godzin to może być kilka setek km w trasie. Jeśli koniecznie Ukraina to zwiedzanie coś po drodze i noclegiem a najlepiej dwoma Lwów i Kamienic Podolski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka