Dodaj do ulubionych

samolotem do Bułgarii

28.07.13, 12:44
Chcę wybrać się w pojedynkę do Bułgarii, do hotelu blisko plaży.
Czy ktoś mógłby polecić mi fajny hotel? Dodam, ze preferuje ciszę, spokój.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • lunka8x Re: samolotem do Bułgarii 28.07.13, 14:31
      Dziękuję za link. Miejsce ciekawe, ale chciałabym z jakimś biurem podróży samolotem.
      • Gość: Lenzi Re: samolotem do Bułgarii IP: *.devs.futuro.pl 28.07.13, 18:27
        Polecam Ci hotel Ceasar Palace Beach - bylam tam rok temu -hotel na uboczu Svetego Vlasu /dluga plaza, do miasteczka ok 3 km -Sweti Vlas, ok 1 km.-Elenite mozna sie wyciszyc/ asam hotel super oferta ALL warto wziac bo nie musisz nic wiecej wydac. Polecam bo sama chetnie bym tam wrocila~!!!/ja bylam z Neckermanem- samolotem/
        • lunka8x Re: samolotem do Bułgarii 28.07.13, 23:29
          Dziękuję za informację. Sprawdzałam ofertę Nekerman i niestety w terminie kiedy mogę lecieć wolnych pokoi nie ma. Może w przyszłym roku tam się wybiorę.
          Pozdrawiam!
          • Gość: afg Re: samolotem do Bułgarii IP: *.204.20.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.13, 21:45
            jedz sama. skorzystaj z hosteli. taniej i fajnych ludzi można poznac.
            www.tui.pl/bilety-lotnicze/przeloty-czarterowe?gclid=CIi3jae71bgCFURY3godARYA6g&ef_id=UfbF4QAABeU@uiz7:20130729194329:s
            bilet nieco droższy, ale samolot. możesz autokarem pojechać koszt ok 600zl w 2 strony. taniej nie znajdziesz jeśli chodzi o lot. choć w sum ie zależy to od daty wylotu
            • Gość: afg Re: samolotem do Bułgarii IP: *.204.20.169.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.07.13, 21:47
              nocleg w hostelu ok 20-30 lew (40 - 60 zł) - taniej niż hotel. polecam Sozopol (czyli loty do burgas).
              • grekan Re: samolotem do Bułgarii 30.07.13, 01:21
                Dziewczyna chce miec spokoj i cisze a ktos poleca hostel, moze jeszcze sale zbiorowa. Hostel to nie miejsce na spokojny wypoczynek. Moze sama wybierz, jest kilka ofert dla singli na str: fly.pl
                • Gość: afg Re: samolotem do Bułgarii IP: *.dernet.com.pl 30.07.13, 08:32
                  taaa, a moze polecisz moze jescze Złote piaski, albo Sł. brze3g? tam to cisza spokój i tyle hoteli ;) chyba dawno w hostelach nie byles. juz od jakiegos czasu zmienia sie polityka i sa zakazy imprez w hostelach. Swoja droga, myslisz, ze hotelu znajdzie cisze spokoj? yhy... napewno. tam gdzie hostel jest kameralnie (okolica).
                  ja skorzystałam z takiej opcji i nie narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka