Dodaj do ulubionych

Sveti Vlas

IP: *.brewet.3s.pl 10.09.13, 10:15
Sveti Vlas hotel Corona wszelakie info.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: Sveti Vlas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.13, 14:08
      o hotelu nic nie wiem ale restauracja przy nim super bardzo dobre jedzenie i bardzo fajny basen przy hotelu
      • Gość: Adam Re: Sveti Vlas IP: *.brewet.3s.pl 21.09.13, 23:16
        ???
        • Gość: Adam Re: Sveti Vlas IP: *.brewet.3s.pl 04.08.14, 10:08
          I co...nikt nie był ???
    • nowakowski_1975 Re: Sveti Vlas 03.07.17, 12:36
      Proszę o info...wszelakie
    • Gość: Darek Re: Sveti Vlas IP: *.play-internet.pl 05.07.17, 20:33
      Byłem we Sv Vlasie 2 razy. Ostatnio rok temu. Hotel znam z widzenia bo przechodziłem tam codziennie w drodze na plażę. Hotel jakich pełno w całym Vlasie. Na pierwszy rzut oka dość duży, ze mocno średnio czystym basenem. Duży wewnętrzy i zewnętrzny drink bar. Do plaży jakieś 100m - niestety, przy dość ruchliwej ulicy. Graniczy z wielkim resortem Dinevi - w większości dla Rosjan. Za to w stronę centrum przy kasynie, rewelacyjna piekarnia . Ślinka mi jeszcze cieknie na wspomnienie kaszkawałki i banicy:) Tubylcy bardzo mili, jedzenie lokalne baaaardzo dobre. Ogólnie super miejsce dla plażowiczów, dla chcących coś pozwiedzać polecam różne wycieczki - Neseber, Balczik, Warna , Aladża, Sozopol. Miłego pobytu.
      • conti3 Re: Sveti Vlas 07.07.17, 10:11
        Ludzie co Was ciągnie do takich kołchozów ? Brudne apartamentowce, brudne morze, ruchliwa droga, spacery wokół tych apartamentowców, plaża to dużo powiedziane, bo jest tylko "plażyczka". Byłam kilka lat temu na granicy Vlasa i Elenite w takim kompleksie, nigdy więcej. Na plażyczkę schodziło się po schodach z klifu, kolega rano biegał, ale najpierw zanosił leżaki żeby miejsce klepnąć, wchodziłeś do wody i widziałeś że przy brzegu jest niebieska i pachnie nieswojo od mydła z umywalek i pryszniców. Dalej w kierunku Elenite, przy przystani wogóle nie dawało sie wejść z uwagi na ilośc glonów. Urlop nieporozumienie.
        • Gość: Eli Re: Sveti Vlas IP: 212.191.64.* 17.07.17, 15:05
          Potwierdzam wypowiedź poprzedniczki, developerzy i hotelarze zapomnieli że ludzie przyjadą tam wypoczywać, budowane są hotele/apartamenty jeden na drugim, jeden większy od drugiego koniecznie nad samym morzem i koniecznie ogrodzone . O czymś takim jak spacer trzeba zapomnieć, chodniki są bardzo wąskie, więc wszyscy chodzą ulicą dzieląc ją z samochodami i młodzieżą przemieszczającą się na elektrycznych hulajnogach (taka atrakcja jak u nas gokarty i równie uciążliwa dla pieszych). Plażą też ciężko przejść: nie dość że wąska, to poprzedzielana usypanymi z głazów falochronami i gęsto zastawiona leżakami i parasolami ustawionymi tam po samą wodę na stałe. Brak naturalnej zieleni, wycięto niemal wszystkie drzewa i straszą ich substytuty w postaci głównie pelargonii w doniczkach. Na szczęści jest sporo drzew figowych (niestety gdy ja byłam figi jeszcze były zielone). Ja ratowałam się się spacerami na górę, na zboczu której znajduje się miejscowość. Spacer na szczyt zajmuje 1/2 godziny a widoki są niezapomniane. Do tego kawałek ichniejszego lasu i można usłyszeć cykady (a może świerszcze) na dole nie ma na to szans, chyba wybito je przy okazji walki z komarami (bo tych nie ma faktycznie tak jak much i os). Ale to są moje osobiste odczucia, współtowarzysze wyjazdu byli zachwyceni i odgrażają się że pojedziemy tam znowu za rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka