Gość: AGA IP: 31.130.100.* 14.02.14, 23:40 Mam pytanie , czy zeby wypeczywać na plaży w SB muszę wypożyczyć leżak czy mogę mieć swój, za odp dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slonecznabulgaria Re: Lezaki IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 08:31 Możesz mieć swój. Pozdrawiam Grzesiek ----------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
bulgarskiewakacje Re: Lezaki 15.02.14, 17:55 swój leżak można mieć, tylko nie zawsze znajdzie się na ten leżak miejsce, bo niestety większa część plaży jest obstawona leżakiami/parasolami/odpłatnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
apartamentybulgaria Re: Lezaki 15.02.14, 17:55 Wszędzie gdzie byłam (Kraniewo, Albena, Biała Laguna, Złote Piaski, Bałczik, prywatna plaża Lighthouse Golf Resort) można było mieć własny leżak, koc, parasol czy ręcznik. Nie ma obowiązku wypożyczania sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lezaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 21:51 w 2013r w ZP leżak i parasol to 15lv. W SB ceny chyba podobne,raczej trzeba mieć swój chyba że masz to w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebys Re: Lezaki IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 22:18 Można, poza strefami na plaży gdzie ustawione są płatne parasole i leżaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rachunek za wypożyczenie leżaków i parasola IP: 80.85.225.* 26.02.14, 14:51 A czy ktoś może mi powiedzieć, czy można za wypożyczenie leżaków i parasola dostać rachunek/paragon ? czy ktoś w ogóle coś takiego daje przy płaceniu ? Pytam, ponieważ BP zmieniło nam zapis, że leżaki i parasol są dodatkowo płatne - w momencie podpisywania umowy w katalogu była ta opcja za darmo. Zależy nam na tym, bo jedziemy w kilka rodzin z dziećmi. Po interwencji, BP napisało, że po przedstawieniu rachunków za wypożyczenie zwróci kasę po powrocie. Co Wy na to ? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rachunek za wypożyczenie leżaków i parasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 12:21 Oczywiście dostaniesz kwitek po zapłaceniu za serwis jak zarzadasz.nawet trzeba to uczynić, ponieważ leżaki i parasol wynajmujesz na cały dzień i jak udasz się np. Na posiłek a nie chcesz zostawiać ręczników to nie będziesz po powrocie musiała płacić. Co do leżakowania bez serwisu wcale nie jest to takie jednoznaczne.. A w Słonecznym są wydzielone miejsca gdzie nie będziesz mogła plażować bez wykupienia serwisu. Zwłaszcza przy większych i lepszych hotelach. Owszem są miejsca gdzie można bez przeszkód zwłaszcza bliżej Nesebaeru gdzie znajduje się plaża dla naturystow. Praktycznie reszta jest pooddzielana taśmami, rownież panuje tam dziwny zwyczaj, że od morza metr-dwa jest taśma i tam można jedynie plażować co jest trudne, bo przy samej wodzie praktycznie non stop ktoś spaceruje. Swoją drogą serwis jest stosunkowo drogi ( byłam w czerwcu ubiegłego roku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lezaki IP: *.umt.tarnow.pl 04.03.14, 10:23 Dziękuję, uspokoiła mnie Pani :) Odpowiedz Link Zgłoś