Gość: Anetka19 IP: *.204.193.51.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.15, 14:58 Był ktoś z was w tym hotelu warto sie tam wybrac z dzieckiem czekam na wasze podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Hotel Kotva IP: *.ggb.pg.gda.pl 17.02.15, 14:42 Chcemy sie tam wybrac na poczatku sierpnia. opinie sa dosyc pochlebne tylko wszyscy narzekaja na jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
wiwa2501 Re: Hotel Kotva 07.04.15, 12:15 Właśnie zarezerwowałam Kotvę na 14 lipiec 2015 r.-10 dni. Mam 7 letnią córkę. Biorę same śniadania bo piszą że obiady i kolacje ohyda. Nigdy nie byłam i nie wiem gdzie sie ruszyć żeby zjeść smacznie i niedrogo. Piszcie jak coś wiecie!!!!! Boje sie tez jaki pokój mi sie trafi i o hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
bambo225 Re: Hotel Kotva 12.05.15, 18:40 ja mam rezerwację na 21 lipca ale nie potwierdzałem jeszcze a jak z jedzeniem drogie jest wyżywienie jak samemu się kupuje wie ktoś przykładowo obiad dla jednej osoby i kolacja Odpowiedz Link Zgłoś
wojak999 Re: Hotel Kotva 17.05.15, 09:59 Rozumiem, że czytelnicy tego forum są omnibusami i wiedzą o jaki hotel Kotva chodzi. Hotel Kotva jest w Słonecznym Brzegu w Sveti Vlas w Neseberze i w Primorsku. Trzy są blisko siebie ale każdy z nich przedstawia inny standard. "Anetka19" jeśli zadajesz pytanie to uściślij o który obiekt Ci chodzi, bo możemy dyskutować na tym forum ale każdy będzie pisał o innym hotelu i Twoje informacje nie będą nic warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa2501 Re: Hotel Kotva IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.15, 13:58 Ja mam na myśli Słoneczny Brzeg. Jak na razie nikt nic nie pisze a tyle osób tam jeździ. Odnośnie cen- Znajoma która prowadzi biuro podróży.i często jeździ do Bułgarii twierdzi że jest b.tanio,dlatego nie warto się żywic w hotelu. Może ktoś ma jeszcze jakieś informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
bambo225 Re: Hotel Kotva 14.06.15, 16:05 a ja mam pytanie o płatność przykładowo jak korzystamy z basenu i przy basenie mamy bar podpływamy i musimy mieć ze sobą pieniądze czy inaczej to się odbywa bo przecież z portfelem nie będziemy pływać a w kotvie nie ma all tylko śniadanie lub śniadanie obiad czy może na końcu sie placi przy wyjściu byłem w Grecji ale all inclusive i mieliśmy te obrączki na reku to tylko pokazywaliśmy ta obrączkę i tyle a tu nie jest all wiec nie wiem jak to się odbywa Odpowiedz Link Zgłoś
gral354 Re: Hotel Kotva 15.06.15, 22:29 Cześć , jeśli chodzi o ceny w sklepach i hipermarketach począwszy od Ellenite po Nessebar , są jak w Polsce a nawet taniej , cenowo najdrożej jest w Nesebarze ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa2501 Re: Hotel Kotva IP: 213.25.39.* 16.06.15, 13:07 Dzięki za podpowiedź. Ale nadal nie wiemy nic na temat samego hotelu Kotva :( Odpowiedz Link Zgłoś