Gość: Michal IP: 46.151.136.* 21.04.16, 19:18 Czy na tygodniowy pobyt w SB,z wykupioną opcją śniadań,Dla dwoch osob wystarczy 500 Lv ,normalne Zwiedzanie,obiadek,trochę plaży i drobne przyjemności? Dzięki za wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edmarafsan Re: Pytanko o Lv 21.04.16, 19:41 Tutaj masz bardzo przydatny link po50ce.blogspot.com/p/bugaria-ceny-2014-rok.html. Można się zorientować w cenach. Moim zdaniem te 500 Lv wystarczy, pod warunkiem, że np. codziennie nie będziesz wypożyczał na plaży kompletu leżaki + parasol, bo to już by Cię kosztowało na 7 dni 168 Lv. Ceny są tam podobne do naszych, a niektóre nawet tańsze np. alkohol. Jeśli chodzi o zwiedzanie, za darmo przejdziesz się spacerkiem do Nessebaru. Autobusy też nie są drogie, a dojedziesz nimi do pobliskich kurortów np. Sozopola, bo w Burgas nie ma co oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
stojacywbramie Re: Pytanko o Lv 24.04.16, 00:12 Mi by nie wystarczyło, bo lubię dużo zjeść, o wypiciu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula-1 Re: Pytanko o Lv 24.04.16, 14:18 Też myślałam ,aby wziąć 500,ale chyba coś jeszcze dorzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Pytanko o Lv IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.16, 20:59 W ub roku pod koniec sierpnia byłem w SB równe 8 dni i poszło mi 450LV na samego siebie. W hotelu miałem śniadania. Z tej puli jadłem po knajpach,jeżdziłem po okolicznych miejscowościach,chlałem piwo w knajpach po 7-10 dziennie ,kupowałem w kiosku paczke fajek dziennie i zostało mi na skromne souveniry. Jakby nie liczył to ta polska stówka dziennie poleci czyli 48 lv Odpowiedz Link Zgłoś