Gość: Kasia IP: *.wam.com.pl 29.07.16, 07:59 Witam. Czy do rezerwatu można wjechać samochodem? Czy dostanę się na samo wybrzeże czy parking jest gdzieś wcześniej? czy są ścieżki spacerowe w rezerwacie? Dziekuje ze wszelkie podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.toya.net.pl 29.07.16, 18:59 samochodem nie dojedziesz ( jest parking), są dwa szklaki piesze. Zwiedzanie rezerwatu głownie polega na pływaniu łodziami po rzece, oglądaniu zwierząt(głownie ptactwo) , krajobrazów bulgaricus.pl/forum/showthread.php?tid=44&page=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.16, 14:22 No właśnie chciałabym uniknąć podróży tym stateczkiem:) Wolałabym na własna rękę połazić i popodziwiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.16, 14:31 Nie do końca wiem co oznacza zdanie: Sądzicie pewnie, że teraz napiszę co obejrzeć, ale nie napiszę ? zawsze możecie podskoczyć do Arkutino... ...bo ja bym wlasnie chciała wiedzieć co warto zobaczyć i jak tam dotrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.toya.net.pl 30.07.16, 18:38 Arkutino to też rezerwat będący częścią rezerwatu Ropotamo : zlotabulgaria.com/pl/bulgaria-ciekawe-miejsca/arkutino-arcoutino-bulgaria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.16, 20:56 Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
gustla Re: Rezerwat Ropotamo 31.07.16, 22:08 Dojazd na parking a potem ok. 4 min. pieszo do przystani. Byłem tam 26.06.16 i rejs motorówka ok.22 osoby 10 lewa od osoby.Moim zdaniem jazda tam to strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rezerwat Ropotamo IP: *.wam.com.pl 01.08.16, 07:22 Ale jazda do samego rezerwatu to strata czasu czy rejs stateczkiem??? Nie ma ładnych widoczków, dzikiej przyrody i zacisznych plaż/?;( Odpowiedz Link Zgłoś