Gość: andrew IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 17:54 czy ktoś był z biurem utc z krakowa na wyjeździe? jak było czy wszystko oki zgodne z opisem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Italiano Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:32 Hej, ja byłem na początku lipca w Słonecznym Brzegu w Hotelu Aurelia - było rewelacyjnie. Naprawdę świetny hotel, super obsługa, fajny i bardzo pomocny rezydent (dzięki jego radom zaoszczędzilismy sporo kaski). Poza tym bardzo miła i ładna pani pilot :), uprzejmi i mili kierowcy i świetny autobus... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mops Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: 193.24.199.* 24.07.06, 17:22 Ja też byłem i jest troche niedoróbek, ale to raczej nie z winy biura, czasem niedosprzatane pokoje czy sprzataczka zawieruszy klucz. Ja bylem w Rainbow i musze powiedziec ze bylo calkiem spoko. Rzeydent dal cynk na tansze knajpki w okolicach no a sam klimat i plaza bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca a gugów Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.07.06, 18:29 Bardzo fajne odpowiedzi biorąc pod uwagę że obydwie pochodzą od pracowników UTC :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: 83.238.70.* 25.07.06, 18:39 to biuro już na forum Bulgaricusa próbowalo sobie reklame robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca a gugów Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.07.06, 08:50 Witam ja też szukałam informacji id kogoś kto z nimi był i wreszcie znalazłam. Wejdź sobie na forum na www.wakacje.pl na bułgarię właśnie pablo6 wrócił i chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Odpowiedz Link Zgłoś