Dodaj do ulubionych

z biurem UTC z krakowa??

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.06, 17:54
czy ktoś był z biurem utc z krakowa na wyjeździe?
jak było
czy wszystko oki zgodne z opisem?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Italiano Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:32
      Hej,
      ja byłem na początku lipca w Słonecznym Brzegu w Hotelu Aurelia - było
      rewelacyjnie. Naprawdę świetny hotel, super obsługa, fajny i bardzo pomocny
      rezydent (dzięki jego radom zaoszczędzilismy sporo kaski). Poza tym bardzo miła
      i ładna pani pilot :), uprzejmi i mili kierowcy i świetny autobus...
      Pozdrawiam
    • Gość: mops Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: 193.24.199.* 24.07.06, 17:22
      Ja też byłem i jest troche niedoróbek, ale to raczej nie z winy biura, czasem
      niedosprzatane pokoje czy sprzataczka zawieruszy klucz. Ja bylem w Rainbow i
      musze powiedziec ze bylo calkiem spoko. Rzeydent dal cynk na tansze knajpki w
      okolicach no a sam klimat i plaza bardzo ok.
    • Gość: pogromca a gugów Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.07.06, 18:29
      Bardzo fajne odpowiedzi biorąc pod uwagę że obydwie pochodzą od pracowników
      UTC :)
      • Gość: konio Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: 83.238.70.* 25.07.06, 18:39
        to biuro już na forum Bulgaricusa próbowalo sobie reklame robić
    • Gość: pogromca a gugów Re: z biurem UTC z krakowa?? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.07.06, 08:50
      Witam ja też szukałam informacji id kogoś kto z nimi był i wreszcie znalazłam.
      Wejdź sobie na forum na www.wakacje.pl na bułgarię właśnie pablo6 wrócił i
      chętnie odpowiada na wszystkie pytania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka