ina371 30.07.06, 18:57 7 sierpnia jade do Kiten ,hotel Onyx(biuro Open Travel) - byłabym wdzięczna za wiadomości o tym hotelu,szczegóły o Kiten.Z góry dziękuję i czekam na szybkie odpowiedzi .....wyjazd tuż-tuż.....Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Kiten IP: 87.126.71.* 31.07.06, 18:16 wlasnie jestem w kiten. nie wiem gdzie lezy hotel Onyx ale ogolnie to nie ma tu co robic niestety. jedyna nadzieja w tym ze hotel zagwarantuje Panstwu ciekawy program bo inaczej to tylko plaza+morze. jest tu brudno, nawet na plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
ina371 Re: Kiten 31.07.06, 21:07 Ale mnie Pani pocieszyła...brudno na plaży?Przyznam ,spodziwałam sie raczej pozytywnych opinii ale i za te Pani bardzo dziękuję....Może do mojego przyjazdu choć raz posprzatają?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kiten IP: 80.54.122.* 01.08.06, 09:06 Zgadzam się z moim poprzednikiem, plaża fatalna, a w dodatku kazano nam zapłacić 3 lewa za słońce i miejsce na piasek na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kiten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:03 a mnie się podobało, wróciliśmy niedawno z kiten, plaża wcale nie była brudna, płacic trzeba było, ale za leżak, a nie za leżenie na piasku, miasteczko fajne, spokojne, na pewno nie należy oczekiwać takich rozrywek jak w słonecznym brzegu, kiten to niewielka, spokojna mieścinka. Miłego wypoczynku, prosze nastawić sie pozytywnie i nie zwaracać uwagi na niedociagnięcia, tylko myslec, jak najlepiej i najprzyjemniej spędzić urlop. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Kiten IP: 212.160.172.* 01.08.06, 12:27 mnie też się bardzo podbało, a wycieczka do Słonecznego Brzegu upewniła mnie w tym, że Kiten to świetny wybór :-) może Ci którym się nie podbało powinni następnym razem przed wyjazdem przeczytać co nie co o kraju do którego jadą, a nie polegać wyłącznie na informacjach z katalogu biura podrózy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kiten IP: 80.54.122.* 01.08.06, 12:56 Co do płatności to tak jak napisałam, że musieliśmy zapłacić za miejsce na piasku i słońce! a nie za leżaki i parasol. Co do samego miasteczka to jak dla mnie nic ciekawego tam nie było, ale cieszy mnie to że niektórym się podobało- to indywidualna kwestia każdego turysty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kiten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:52 gdzie Ty chodziłaś na plażę, bo tam gdzie ja byłam nie płaciło się za piasek i słońce tylko za leżak i parasol. może byłaś na prywatnej plaży u jakiegoś Bułgara?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ina371 Re: Kiten 01.08.06, 15:51 Bardzo dziękuję za wiadomość - cieszę się, że znalazł się ktoś komu podoba się Kiten.Przyznam, że byłam mocno wystraszona tym co przeczytałam ale teraz postanowiłam poczekać, aż sama zobaczę Kiten na własne oczy - i już będę wiedziała czy jest tam fajnie czy nie!Pozdrawiam i dziękuję za miłe życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś