Dodaj do ulubionych

Hotel KITEN PALACE

IP: *.static.akk.net.pl 07.07.10, 18:18
Witam czy był ktoś w tym roku w tym hotelu i może coś o nim napisać ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Hotel KITEN PALACE IP: *.static.akk.net.pl 08.07.10, 14:04
      nikt nie był w tym hotelu z biurem Buksa travel?
      • yokooo Re: Hotel KITEN Palace 08.07.10, 15:11
        Pod koniec czerwca była tam moja siostra i bardzo chwaliła sobie ten hotel.
        Jedynie podróż autokarem wspominała bardzo źle. Trzeba mieć mocne zdrowie i moce
        nerwy żeby te 32 godziny wysiedzieć na tyłku. Hotel nowiutki, czysty, nieduży.
        Basen czyściutki, jedzenie jak wszędzie - szwedzki stół więc zawsze można wybrać
        coś smacznego. Jeśli chcesz mieć cichy pokój poproś te z oknami od basenu. Plaża
        5 minut drogi spacerkiem od hotelu (piaszczysta). Następna b. szeroka plaża
        trochę dalej ok 800 m. Hotel leży na półwyspie stąd dwie różne plaże. Zbudowany
        jest na klifie nad samym brzegiem morza, ale tu nie ma możliwości kąpieli.
        Obsługa głównie Polacy i Bułgarzy. Mieszkańcy hotelu Czesi i Polacy. Teren
        hotelu czyściutki, bezpieczny, zadbany. Lecz za ogrodzeniem już mniej ciekawie.
        Ale tak to w Bułgarii bywa...
        Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam :)
        • Gość: ola Re: Hotel KITEN Palace IP: *.static.akk.net.pl 08.07.10, 21:58
          a z jakiej miejscowości jechała Twoja siostra?? bo my jedziemy z Gliwic
          • Gość: arek Re: Hotel KITEN Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 11:22
            kiedy państwo jadą , ja z rodziną 16.07 z Wrocławia - Buksa Trawel
            • Gość: ola Re: Hotel KITEN Palace IP: *.static.akk.net.pl 12.07.10, 11:34
              Witam my też z Gliwic
            • Gość: mika Re: Hotel KITEN Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 18:05
              My w tym samym terminie z Krakowa
    • Gość: ola Hotel KITEN PALACE IP: *.static.akk.net.pl 29.07.10, 10:04
      Polecam wszystkim ten hotel , wróciłam we wtorek , za małe pieniądze można było
      fajnie spędzić czas . Jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka