30.07.06, 18:57
7 sierpnia jade do Kiten ,hotel Onyx(biuro Open Travel) - byłabym wdzięczna za wiadomości o tym hotelu,szczegóły o Kiten.Z góry dziękuję i czekam na szybkie odpowiedzi .....wyjazd tuż-tuż.....Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Kiten IP: 87.126.71.* 31.07.06, 18:16
      wlasnie jestem w kiten. nie wiem gdzie lezy hotel Onyx ale ogolnie to nie ma tu
      co robic niestety. jedyna nadzieja w tym ze hotel zagwarantuje Panstwu ciekawy
      program bo inaczej to tylko plaza+morze. jest tu brudno, nawet na plazy.
      • ina371 Re: Kiten 31.07.06, 21:07
        Ale mnie Pani pocieszyła...brudno na plaży?Przyznam ,spodziwałam sie raczej pozytywnych opinii ale i za te Pani bardzo dziękuję....Może do mojego przyjazdu choć raz posprzatają?.....
        • Gość: Monika Re: Kiten IP: 80.54.122.* 01.08.06, 09:06
          Zgadzam się z moim poprzednikiem, plaża fatalna, a w dodatku kazano nam
          zapłacić 3 lewa za słońce i miejsce na piasek na plaży
          • Gość: mm Re: Kiten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:03
            a mnie się podobało, wróciliśmy niedawno z kiten, plaża wcale nie była brudna,
            płacic trzeba było, ale za leżak, a nie za leżenie na piasku, miasteczko fajne,
            spokojne, na pewno nie należy oczekiwać takich rozrywek jak w słonecznym
            brzegu, kiten to niewielka, spokojna mieścinka. Miłego wypoczynku, prosze
            nastawić sie pozytywnie i nie zwaracać uwagi na niedociagnięcia, tylko myslec,
            jak najlepiej i najprzyjemniej spędzić urlop. Pozdrawiam
            • Gość: bb Re: Kiten IP: 212.160.172.* 01.08.06, 12:27
              mnie też się bardzo podbało, a wycieczka do Słonecznego Brzegu upewniła mnie w
              tym, że Kiten to świetny wybór :-)

może Ci którym się nie podbało powinni następnym razem przed wyjazdem
              przeczytać co nie co o kraju do którego jadą, a nie polegać wyłącznie na
              informacjach z katalogu biura podrózy :-)
            • Gość: Monika Re: Kiten IP: 80.54.122.* 01.08.06, 12:56
              Co do płatności to tak jak napisałam, że musieliśmy zapłacić za miejsce na
              piasku i słońce! a nie za leżaki i parasol.
              Co do samego miasteczka to jak dla mnie nic ciekawego tam nie było, ale cieszy
              mnie to że niektórym się podobało- to indywidualna kwestia każdego turysty.
              Pozdrawiam
              • Gość: Gość Re: Kiten IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:52
                gdzie Ty chodziłaś na plażę, bo tam gdzie ja byłam nie płaciło się za piasek i
                słońce tylko za leżak i parasol. może byłaś na prywatnej plaży u jakiegoś
                Bułgara?;)
            • ina371 Re: Kiten 01.08.06, 15:51
              Bardzo dziękuję za wiadomość - cieszę się, że znalazł się ktoś komu podoba się Kiten.Przyznam, że byłam mocno wystraszona tym co przeczytałam ale teraz postanowiłam poczekać, aż sama zobaczę Kiten na własne oczy - i już będę wiedziała czy jest tam fajnie czy nie!Pozdrawiam i dziękuję za miłe życzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka