Dodaj do ulubionych

Intertour - Carevo - Oszustwo ?

IP: *.articomp.net 21.08.06, 22:17
Witam. Zarezerwowałem w biurze turystycznym "Intertour"
(www.intertour.com.pl) wczasy Bułgari w Carevo w terminie 25.08-08.09.2006.

Wczoraj jednak dowiedziałem się że wszystkie wyjazdy zostały przez szefa
biura odwołane - który podobno już od 5 sierpnia przebywa w Bułgari w celu
wyjaśnienia sprawy. Jednak bardziej szczegółowych informacji żadna z
pracownic biur w Krakowie ani w Jaworznie nie jest w stanie udzielić.

Wszystkie informacje uzyskałem jedynie z własnej inicjatywy. Prawdopodobnie
gdybym sam nie zadzwonił to do samego piątku (tj. terminu wyjazdu)nie miał
bym pojęcia o zaistniałęj informacji.

Czy mógłby ktoś napisać czy jest w podobnej sytuacji co ja i co zamierza
dalej z tym robić ? Czy całe biuro było fikcją a o wpłaconych pieniądzach
moge zapomnieć ? Prosze o wasze odpowiedzi lub o kontakt na numer gadu-gadu:
3164888. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: muuuuuzyk Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 87.126.59.* 22.08.06, 09:01
      jestem wasnie w carevie, z tego samego biura. dzis wracamy do domu i
      rzeczywiscie gospodarze mowia ze nie bedzie nowych gosci, nawet nas to
      zaskocztylo. ale szczerze polecam,w porownaniu do skarpy z ktora bylismy 3 lata
      temu to bylo po prostu wspaniale-miasteczko jest super i caly pobyt bede
      wspominac cudownie...:)mam nadzieje ze uda wam sie tu dotrzec
      • Gość: kimu Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.articomp.net 22.08.06, 12:36
        Prosze mi wybaczyć ale nie wydaje mi się Pan warygodny. Jak to możliwe że jest
        pan w Bułgari, odwiedza pan to forum i traci Pan swój czas przeznaczony na
        wakacje na siedzenie w cafejce internetowej.

Dodatkowo tworzy pan kolejny temat "Intertour-Carevo-polecam" który ma na celu
        zareklamować biuro turystyczne "Intertour".

Prosze o odpowiedz kogoś w podobnej do mojej sytuacji.

Pozdrawiam.
        • Gość: muuuuuzyk Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 82.160.79.* 24.08.06, 13:26
          Po pierwsze-nie każdy lubi się smażyć od rana do nocy na plaży, czasem lubię
          poczytać wiadomości, co się w Polsce dzieje...
          Przeciez internet jest wszędzie...a nie trzeba na kompie siedzieć cały dzień...
          nie miałam na celu zareklamowania biura chociaż, powtórzę,MOJE doświadczenia ze
          skarpą sa nieporównywalnie gorsze.wróciliśmy wczoraj w nocy i naprawdę, nie mam
          sie do czego przyczepić jesli chodzi o zakwaterowanie, podróż i obsługę
          biura.za tą cenę to aż jestem zaskoczona że było tak dobrze-pokój z dopłatą-z
          łazienką-standard hotelowy-przynajmniej jeśli chodzi o ten który nam się trafił.
          Pozdrawiam-mimo wszystko mam nadzieję że uda się tam Panu dotrzeć.
      • Gość: bylemwcarewie Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.elgrom.eu.org / *.za.digi.pl 22.08.06, 14:34
        jest w bulgarii spojrz na ip:
        inetnum: 87.126.0.0 - 87.126.127.255
        netname: BTC-BROADBAND-NET-2
        descr: BTC Broadband Service
        country: BG
        person: Lyubomir Georgiev
        address: BTC Plc
        address: Bulgarian Telecommunications Company Plc
        address: 8 Totleben Blvd.
        address: 1606 Sofia
        address: Bulgaria
        mnt-by: BT95-ADM
        a co do intertouru to nei jestem w temacie , wrocilem z carewa na poczatku sierpnia i bylo wszytko ok
        sam jestem ciekaw o co chodzi bo mialem nadzieje wyjechac z tym biuremw przyszlym roku ...
        • Gość: jtm Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.c29.msk.pl 22.08.06, 15:54
          jestem w tej samej sytuacji. mialem wyjechac 21 sierpnia.
          nie mam ani wakacji ani pieniedzy.
          narazie czekam. obiecali ze oddadza na poczatku wrzesnia!
          moj mail kooperacek@interia.pl
          • Gość: kimu Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.articomp.net 22.08.06, 16:29
            Dokładnie. Przez całą sytuacje musze czekać do końca sierpnia - a wakacje
            uciekają. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i odzyskam pieniądze ;-).
          • Gość: jarosru Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 213.77.27.* 15.09.14, 10:32
            Te biuro to naciągacze - płacisz za wszystko a później się okazuje że tego nie ma!!!!!!
    • Gość: fasolala Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 82.160.76.* 29.08.06, 15:50
      witam,
      dziś w nocy wróciłam z Careva. byłam zdziwiona, że nie ma nastepnego turnusu.
      Mało tego było coś nie tak, i nie do końca to rozumiem...

Z Polski do Bułgarii przyjechały DWA autobusy zapakowane turystami (grandtourist
      i karlik- nazwy autobusów). kiedy wyjeżdżaliśmy okazało się, że przyjechał TYLKO
      grandtourist! Karlika nie było. Szef biura, który żeczywiście siedział tam,
      nakrzyczał (podobno, mnie przy tym nie było) na tych z karlika i pojechał do
      Polski. nie wiem jak się sytuacja rozwineła....

Generalnie, nie było źle z tym biurem. Było sporo minusów, ale to sie zdarza
      zawsze i z kazdym biurem. (no pomijam tą akcję z autobusem)

pozdrawiam
      • Gość: ciekawa Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 212.91.182.* 29.08.06, 23:31
        To jak przyjechał tylko jeden autobus, to jak wrócili do Polski ci z tego który
        nie przyjechał? Podstawili jakiś inny? Nic o tym nie piszesz.
        • Gość: ___ Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.veo.pl 30.08.06, 00:16
          my odjechalismy, a oni z bagazami zostali na drodze, pewnie nocy na tej drodze
          nie spedzili, chociaz kto wie ... wsrod ludzi krazyly dwie wersje ( ciekawe czy
          ktoras prawdziwa): podstawiaja bułgarski autobus, który ma ich zawieźć do
          granicy, a stamtad Karlik odebrać, a druga, że dostaja kwatery i czekaja, a jak
          sie stalo naprawde dowiemy jak ktos z tej grupy cos napisze :)
          • Gość: ciekawa Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 212.91.182.* 30.08.06, 20:28
            Czy wrócił już może ktoś z grupy oczekującej na powrot????????? Napiszcie
            prosze
            • Gość: Rebel Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:12
              Zostal podstawiony bardzo szybko autokar bulgarski, ktory dowiozl grupe do
              granicy, gdzie juz zdazyl dotrzec autokar z Polski (jakas sprawa ze zlym
              odczytaniem terminu przez przewoznika - stad wyjechal za pozno z Polski).
              Generalnie grupa dojechala do Polski planowo.
              • Gość: fasolala Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 82.160.76.* 05.09.06, 16:45
                > granicy, gdzie juz zdazyl dotrzec autokar z Polski (jakas sprawa ze zlym
                > odczytaniem terminu przez przewoznika - stad wyjechal za pozno z Polski).

przeciesz wszyscy Piloci byli na miejscu...
                I pani Aleksandra (w okularach) i pan z długimi włosami...

Ale dobrze przynajmniej, ze autokar podstawiono
      • Gość: Ja Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 212.91.182.* 11.09.06, 01:00
        Czy ktoś ogladal dziś wiadomości dotyczące Intertour???
        • Gość: fasolala Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 82.160.76.* 11.09.06, 18:31
          Nie. a co sie dzieje?? O.o
          • Gość: Ja Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 212.91.182.* 11.09.06, 18:48
            Podobno w aktualnościach mówili na temat tego biura. Może ktoś oglądał.
            • Gość: fasolala Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 82.160.76.* 11.09.06, 18:51
              podpisuje sie pod prośbą o aktualności bo sama jestem ciekawa!! :)
        • Gość: bylemwcarewie Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.elgrom.laz.digi.pl 11.09.06, 19:02
          ww6.tvp.pl/2858,20060909392796.strona
          jest tam chyba tez wersja video tych aktualnosci

swoja droga szkoda troche ze kolejne biuro pewnie upadnie , nie mailem do nich zadnych uwag , wakacje mielismy przednie
          • Gość: Ja Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 212.91.182.* 12.09.06, 17:08
            nie ma wersji wideo - a szkoda....
            • Gość: Anka Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:17
              Niestety przez to zamieszanie z TV obecnie są dużo większe trudności niż były
              na początku. Akurat w tym momencie taka informacja zamiast pomóc osobom, które
              są poszkodowane tylko zaszkodzila :/
              Na wakacje do Bułgarii wg moich informacji wyjechało z tego biura prawie 1000
              osób. Zero zastrzeżeń...
              Nie wyjechało ok 90 i niestety ta poszkodowana 90-tka rzutuje na całej opini
              biura :/
      • Gość: mnbvcxz Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 23:00
        spędzałam z tym biurem kilkakrotnie wakacje i nie mam im absolutnie nic do
        zarzucenia,rewelacyjne warunki za niewielkie pieniadze,tak sie składa ze
        nalezałam do grupy po którą "autobus nie przyjechał"-(mielismy podstawiony
        bułgarski autokar i podróż przebiegła bez zakłóceń)nikt z moich znajomych nie
        płakał z powodu 2 dodatkowych godzin spędzonych w Carevo...mam nadzieje że
        kłopoty biura są przejściowe......
    • Gość: ByŁam i WrÓCiŁaM Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.veo.pl 18.09.06, 19:00
      hmmm.... już nie wiem co sądzić o tym biurze,do tej pory miałam o nich dobre
      zdanie bowiem byłam w Bułgarii z tym biurem w terminie 15.08 - 29.08 autobusem
      z Krakowa,który w dniu powrotu przyjechał na czas,ale nie jestem sobie w stanie
      wyobrazić co musieli czuć ci ludzie z Katowic czekający na swój autobus!i ci o
      których czytam oszukani przez biuro.Ogólnie swój wyjazd z tym biurem oceniam na
      dobry.Pogoda super,z organizacją wycieczek na miejscu już troche gorzej(duże
      zamieszanie).Warunki kwater jak za takie pieniądze dobre,małym minusem był
      właścicielem owych kwater(nie jaki Gregory czyt.człowiek niezrównoważony
      psychicznie)! Życze pozytywnego rozwiązania sprawy :-)
      • Gość: Ja Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 212.91.182.* 21.09.06, 15:04
        Czy juz cos wiadomo moze?
      • Gość: fasola Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: 82.160.76.* 23.09.06, 21:02
        tez byłam i wróciłam :) uważam, że za takie pieniądze warunki były bardzo
        dobre... przyznam, że spałam w gorszych za większe pieniądze.
        Owy Gregory popsuł humor na sam koniec wczasów...
        również sobie nie potrafie wyobrazić, co czuli tamci ludzie czekając na autobus,
        ale jezeli dotarli do katowic o planowej godzinie to dobrze.
        Karlik (który jechał do krakowa) był chyba nawet wcześniej(?)

pozdrawiam
    • Gość: bylemwcarewie Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.elgrom.laz.digi.pl 24.01.07, 15:39
      ktos jedzie w tym roku ?. wlasnie zabookowalismy termin na 27 lipca;p

• Gość: Kamilos Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.02.07, 13:36
        Tak właśnie sobie czytam posty na temat tego biura no i mam dylemat czy się nie
        wycofać z rezerwacji zarezerwowałem sobie wyjazd na 6.08.07 no i teraz mam obawy
        co zrobić w sumie tanio no ale żeby się nie okazało że zostanę na lodzie na
        kilka dni przed wyjazdem. Napiszcie czy w końcu odzyskaliscie pieniądze z tego
        biura podróży
        • Gość: bylibedziewcarewie Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.elgrom.laz.digi.pl 01.02.07, 18:44
          no wlasnie odezwijcie sie , z tego co piszena stronie internetowej,to osoby ktore nie zdecydowaly sie na wzrot kasy , maja niby za darmo w tym sezonie wyjechac, ja w kazdym razie zeszlego roku nie narzekalem i e tym roku tez sie zdecydowalem wyjechac-tanio i dobre warunki

pozdrawiam
        • Gość: bylibedzie.. Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.elgrom.laz.digi.pl 01.02.07, 18:45
          youtube.com/watch?v=Ii4sbi2_0Uw
    • Gość: Tomasz Wicher Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.13, 15:50
      Po przeczytaniu poniższych opini uznałem że sam też coś od siebie dodam. Wczoraj w nocy wróciłem z wczasów w Tzarewie i z przykrością stwierdzam że, za cenę którą zapłaciłem jestem klientem średnio zadowolonym. Za 2 tygodnie wczasów zapłaciłem 1100zł w tej cenie wliczony był przejazd autokarem w tą i spowrotem oraz zakwaterowanie. Łącznie wakacje z wyżywieniem wyszły mnie około 2000zł, przy czym wyżywienie na własnę rękę. Jeżeli chodzi o komfort pokoi to muszę przyznać że spodziewałem się czegoś więcej. Pokoje były średniej jakości a jeden z nich był wielkości mojej piwnicy. Mieszkam w bloku więc ludzie którzy podobnie jak i ja mieszkają w blokach z pewnością mogą sobie wyobrazić wielkość takiego pokoju. Kolejnym minusem był brak aneksu kuchennego. Nie można było przyrządzić sobie czegoś na własną rekę. Toalety były bardzo skromne i małe nie można było nawet normalnie usiąśc na muszli (tylko trzeba było siedzieć wspak) ze względu na dziwne ulokowanie. Jeżeli ktoś oczekuje że na wczasach będzie miał dostęp do telewizji to proszę się przyszykować na wojnę mrówek na ekranie (choć mi osobiście to nie przeszkadzało). Jeżeli chodzi o pogodę to owszem myślę że miłośnicy słońca podobnie jak i ja byliby zachwyceni warunkami klimatycznymi. Jeżeli chodzi o czystość plaży oraz morza to w skali od 1-10 niestety musze dać tylko słabiutkie 3. To smutne że Ludzie przyjezdni z zagranicy bardziej dbają o czystość plaż oraz morza niż tubylcy. Sam osobiście byłem świadkiem jak Bługarzy organizują sobie śmietnisko na plaży. Podjechali niewielkim autem transportowym i wyżucali stertę starych połamanych desek z klifu. Co do rezydentki Szanownej Pani Mariany uważam ze jest to osoba chciwa i potrafi tylko dobrze liczyć euro. Ogólnie nie przejmuje sie problemami ludzi. Wycieczki które ona sama organizuje są conajmniej smieszne i drogie. Weźmy np. wycieczkę "wyjazd do kościoła na mszę" pani Mariana za taką wycieczkę o ile wogóle można ją tak nazwać liczyła sobie 14 euro. no i jeszcze najważniejszy punkt programu to organizacja powrotu do kraju. Zdaniem wyżej wymienionej rezydentki to nie jest jej sprawa żeby poinformować nas o godzinie powrotu. Ludzie musieli chodzić do niej po 5 razy bo ona nie miała pojęcia o której będzie podstawiony autokar. Sytuacja która miała miejsce ostatniego dnia pobytu była co najmnniej śmieszna. Właściciele pensjonatów kazali wynieść nam się z pokojów o 9 rano a autokar był podstawiony o 21:00 wieczorem. czekając w recepcji danego pensjonatu właściciele patrzyli na naszą grupę jak na jakichś przybłedów. Pani Mariana uzgodniła z nami że załatwi nam pokój przed wyjazdem za jedyne 40 Lewów w naszych pensjonatach a właściciel wzioł od nas 20 lewów stąd własnie stwierdzenie że rezydentka jest chciwa. dla wszystkich zainteresowanych polecam wczasy z all inclusive. Rok temu byłem w Turcji i za pełne 14 dni pobytu podobnie jak i tutaj zapłaciłem 2600 zł. W cenie tej był przelot samolotem co jest nieporównywalne do autokaru, hotel 4 gwiazdkowy z naprawdę dobrze wyposażonymi pokojami szwedzi stół- 6 posiłków dziennie, basen, piwko, drinki, soki, i wszystkie napoje w jednej cenie. różnica tylko 600zl. Ja osobiście już nigdy więcej nie pojadę na takie wczasy jakie spędziłem w Bułgarii, choć uważam że Bułgaria to naprawę piękny kraj.
      • Gość: aaa Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 19:04
        A na co liczyłeś za 1100 z czego połowa to koszt przejazdu?
      • Gość: wirt1 Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.comnet.bg 02.08.13, 17:41
        Właśnie jestem w Carewie z Intertourem i czytam wypowiedz p. Wichra, który próbuje robić zawieruchę niewiadomo z jakiego powodu. Zaczną od wycieczki - 14 e czyli ok. 60 zł za wycieczkę. Trasa: Carewo - Burgas - Neseber - Sozopol. Razem ok. 250 km. Chętnie wybiorę się w Polsce za taką samą cenę na porównywalną trasę (oczywiście w celu turystycznym a nie na zakupy). Wicher pisze, że jeden z "pokoi" był niewielki. A drugi, a trzeci? Bo ile ich było? Zazwyczaj w tej cenie jest jeden. Tu było więcej - za ok. 50 zł za dobę (odliczając przejazd tyle mniej więcej kosztuje pokój) zdaniem Wichra powinien być stołowy,sypialnia, salon. I oczywiście jacuzzi.
        Dziś byłem na obiedzie "U Chinczyka" - jedzenie znakomite i tyle, że we dwójkę zostawiliśmy dla trzeciego - koszt - 18 lv, czyli ok 40 zł. Na jedną osobę - 20 zł X 10 = 200 zł za pobyt. doliczając drugie tyle na śniadanie i kolację - 400 zł. Toś pan musiał potężnie pić, bo i wódka jest znacznie tańsza niż w Polsce. I może w "pijanym widzie" widziałeś pan oszustów i przekrętów.
        W hotelu Stefanov - z dwoma posiłkami 1410 za turnus. Byłoby taniej!
        Na informatorze Interturu można przeczytać: Wynajęcie pokoju w dniu wyjazdu:
        indywidualnie: 7,5 € lub 15 lv/os. (1-3 os.), zbiorowo: 2€ - 4Lv – 8 zł – od osoby (max. 12 osób). Wystarczy przeczytać i nie opowiadać bzdur.
        Jeśli chodzi o czystość - faktycznie mogłoby być czyściej. Szczególnie na plaży i przy drogach. Bo o własne obejścia Bułgarzy dbają znakomicie. Jednak i tu nie odstają od innych narodów - w tym Polaków, którzy upodobali sobie własne lasy, by je zamieniać w śmietniska.
        Więc wytrzeźwiej pan i odwołaj czym prędzej ten stek idiotyzmów.
        • Gość: kasia Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.air-net.gda.pl 21.07.14, 11:37
          Właśnie dziś wróciliśmy z Careva z Intertourem. Pobyt był bardzo udany. Warunki mieszkaniowe w Hotelu Mimoza bardzo dobre. Hotel czyściuteńki, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co 2 dni, pościel co 5 dni, przy hotelu mały, ale wystarczajacy i czysty basen, do plaży blisko. Trochę słabe śniadania. Opieka rezydenta pana Rafała Kozaka znakomita. Człowiek zaangażowany i pełen poświęcenia. Autokar do Carewa nowoczesny. Pozytywne rozwiązanie przez biuro problemów z powrotem naszej grupy. I to wszystko za naprawde niewielkie pieniądze. Polecam biuro Intertour.
          • Gość: radom2011 Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.14, 13:30
            kasia podaj e-mail jak byłas z intertourem mam pare pytań:)
            • Gość: reklama Lubu dubu IP: *.prenet.pl 28.07.14, 19:09
              Gość: kasia Właśnie dziś wróciliśmy z Careva z Intertourem. Pobyt był bardzo udany. Warunki mieszkaniowe w Hotelu Mimoza bardzo dobre. Hotel czyściuteńki, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane co 2 dni, pościel co 5 dni, przy hotelu mały, ale wystarczajacy i czysty basen, do plaży blisko. Trochę słabe śniadania. Opieka rezydenta pana Rafała Kozaka znakomita. Człowiek zaangażowany i pełen poświęcenia. Autokar do Carewa nowoczesny. Pozytywne rozwiązanie przez biuro problemów z powrotem naszej grupy. I to wszystko za naprawde niewielkie pieniądze. Polecam biuro Intertour.

Łubu dubu , niech nam zyje prezes klubu . Nie wierze w to co czytam :) Ostatni raz widzialem takie cos w Misiu . Pracownicy biur podrózy robia tu niezła robote ( zabawe ) . Niech zyyyyyje naaaaaaaaaam ...................
              • Gość: reklama Re: Lubu dubu IP: *.prenet.pl 28.07.14, 19:12
                a , zapomniałem : Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało ! :) :) :)
              • Gość: Miło zaskoczona Re: Lubu dubu IP: *.net.cybernetwmw.com 04.08.14, 13:56
                Zgadzam się z Tobą. Wróciliśmy z Careva 30.07 br.Nowe autokary to i podróż mniej uciążliwa. Pilot p.Sylwek dbał o naszą bezpieczną podróż umilając ją opowieściami o mijanych miejscach. Zakwaterowanie w pensjonacie Todor.
                Pokoje czyste,przestronne z łazienkami. Rezydent - Rafał Kozak dbał o każdy szczegół. Zadowolenie turystów to podstawa. Skąd On ma tyle energii i zapału:-)?
                Polecam Wszystkim niezdecydowanym wypoczynek w Carevie. Ja z mężem na pewno tam wrócimy.
            • Gość: Mariusz Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? IP: *.telpol.net.pl 05.08.14, 15:44
              Mariusz z tej strony .
              marinero84@tlen.pl
              Ja jade z intertourem 7.08.14 po raz 3 do Tzarevo :):)
          • carevo Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? 28.02.15, 11:31
            Zapraszam do swojej grupy otwartej na fb: Carevo 2015. Miasto odwiedzam w każde lato od 12 lat a na stronie dzielę się wrażeniami, zdjęciami, opisuje miejsca warte odwiedzenia. Dodatkowo przez całe lato 2015 będę informował co nowego w Carevie (koncerty, występy, wycieczki, imprezy itd.). Pozdrawiam.
        • carevo Re: Intertour - Carevo - Oszustwo ? 28.02.15, 11:34
          Zastanawiasz się czy odwiedzić Carevo? Zapraszam do swojej grupy otwartej na fb: Carevo 2015. Miasto odwiedzam w każde lato od 12 lat a na stronie dzielę się wrażeniami, zdjęciami, opisuje miejsca warte odwiedzenia. Dodatkowo przez całe lato 2015 będę informował co nowego w Carevie (koncerty, występy, wycieczki, imprezy itd.).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka