Dodaj do ulubionych

hotel imperial proszę o info

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 21:18
Wybieramy się z roczny dzieciakiem do Bułgarii proszę o info na temat
znośnego hotelu, podoba nam się hotel imperial ale info o tym hotelu
dotyczące położenia jest mętne: wydmy, odległość od plaży raz 50m lub 200m.
Obserwuj wątek
    • Gość: adatoniewypada5 Re: hotel imperial proszę o info IP: *.skf.se 11.09.06, 08:14
      Czy chodzi Ci o Imperial w Słonecznym Brzegu?
      • Gość: pawlik Re: hotel imperial proszę o info IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.06, 09:12
        Dokładnie tak, jeśli masz jakieś info dotyczące tego hotelu lub polecasz inny
        hotel to daj znać, dzięki
        • Gość: adatoniewypada5 Re: hotel imperial proszę o info IP: *.skf.se 11.09.06, 11:34
          Ja byłam w Hotelu Delta Beach ,który graniczył z Hotelem Imperial.
          Hotel Imperial bardzo mi się podobał z zewnątrz (chyba 5 gwiazdek).Nie podobał
          mi się basen tego hotelu-mały i mało zieleni.Zrobiłam zdjęcie Hotelu
          Imperial.Mam też mapę z położeniem hoteli w Słonecznym Brzegu.Jeśli Cię to
          interesuje,moge przsłać na Twój e-mail.
          Hotel Imperial tak jak Delta Beach znajduje się w pierwszej linii hoteli za
          wydmami. My z większym dzieckiem byliśmy np pod parasolami na basenie i szliśmy
          aby się przekąpać w morzu kilka razy dziennie.Woda w basenie sprawiała ,że
          można było się schłodzić.Polecam morze w okolicah Delta Beach i Imperial dla
          ludzi z małymi dziećmi.Ok. 200 metrów od brzegu woda po kolana.Oczywiście to
          denerwuje ludzi,którzy oczekują czegoś innego,ale dla rodzin z dziećmi idealne.
    • Gość: adatoniewypada5 Re: hotel imperial proszę o info IP: *.skf.se 11.09.06, 11:49
      Sprawdziłam na zdjęciu 4 gwiazdki
      • Gość: pawlik dzięki za info IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.06, 15:25
        Dzięki serdeczne za info, sprawdzałem imperial na ocenyhoteli i dałem sobie w
        końcu spokój, kupiliśmy właśnie na wariackich papierach wczasy w IFA beach
        hotel nessebar z neckermanna oferta last minute.
        Zdjęcia są O.K a reszta zobaczymy na miejscu.
        Pozdrawiamy wszystkich "forumowiczów"
        • Gość: adatoniewypada5 Re: dzięki za info IP: *.skf.se 11.09.06, 15:41
          Ja też byłam z Neckermana w Delta Beach.Wróciliśmy z urlopu bardzo
          zadowoleni.Mam nadzieję,że Wam również wyjazd się uda.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka