Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 19:42 ...Hotel Czernomore czy ktos byl w tym hotelu,lub czy ktos moze cos na jego temat powiedziec????Bede wdzieczna za wszelkie informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GABI Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 27.02.07, 14:27 Też tam jedziemy ale w czerwcu tez za duzo niewiem tylko tyle www.bulgaricus.com/forum/viewtopic.php?id=1878 nie wiem czy byłas juz na tej stronie kilka informacji o hotelu ,a swoja droga nie wież we wszystko co pisza na forum bo w zeszłym roku bylismy w turcji club verano side miałam juz wpłacona zaliczke dopiero potem poczytałam więcej na forum gdybym nie miała wpłaconej zaliczki to niewiem czy bym jechała A BYŁY TO CUDOWNE WAKACJE CIĄGLE JE WSPOMINAMY I TĘSKNIMY ZA VERANO MOZE TAM JESZCZE KIEDYŚ POJEDZIEMY TEŻ BYLIŚMY W CZERWCU Odpowiedz Link Zgłoś
hary333 Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz 27.02.07, 15:53 Byłem 7 razy w Bułgarii.Wszystko tylko nie Włas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 19:33 Bylo by super gdybyscie po przyjezdzie cos napisali jak tam jest w tym hotelu oraz w samej miejscowosci......Mylecimy dopiero w lipcu wiec wszystkie informacje sa dla nas cenne:-) Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 28.02.07, 09:39 Oczywiście po przyjeżdzie napisze kilka informacji .Grunt to dobrze się bawic i nie nastawiac sie ze nie bedzie fajne .W Bułgari byłam w 2004 roku w Sozopolu wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 28.02.07, 09:44 Jeszcze jedno mysle ze zdąze coś napisac bo jedziemy od 18.06-02.07.2007 mam nadzieje ze ty nie lecisz 02.07 My lecimy z Katowic .Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:44 Rowniez lecimy z Katowic tylko ze dopiero 16.07......wiec bede czekac na twoje infomacje :-) I wiesz masz racje wazne aby sie doskonale bawic bo przeciez po to ma sie urlop i wakacje aby z nich skorzystac jak najwiecej i jaknajlepiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Sloneczny Brzeg-Św.Właz IP: *.studioa2.pl 06.03.07, 12:45 Też tak uważam !!!Życze wspaniałych wakacji.Jesli chcesz ?? Poslij mi maila to po powrocie przesle Ci kilka zdjęc. Odpowiedz Link Zgłoś