Dodaj do ulubionych

Złote Piaski - hotel Mimoza

16.03.07, 21:53
CWraz z mężem i 1,5 rocznym synkiem chcemy wybrać się do Złotych Piasków na
przełomie sierpnia i września. Czzy znajdzie się ktoś, kto mógłby udzielic
nam informacji dotyczących czystości morza, warunków hotelowych, w
szczególności chodzi o hotel Mimoza. Czy plaża w Złotych Piaskach jest
płatna ??? Czy polecacie to miejsce na wakacyjną wyprawę z małym dzieckiem ???
Zgóry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: asiak Re: Złote Piaski - hotel Mimoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:54
      Bylam w bulgarii w wakacje przez ostatnie 2 lata (pod rzad) i wiem jedno - zlote
      piaski to jedna wielka impreza. a przynajmniej czerwiec-sierpien. nie wiem jak
      to jest na poczatku wrzesnia, moze wtedy sie to uspokaja, ale gwarancji nie dam.
      Hotel mimoza stoi kolo scislego centrum - zapewniam ze przez cala noc jest
      bardzo glosno. Z tego co pamietam, ma ladny basen ;) Ogolnie, w dzien upal jak
      cholera a w nocy raczej nie pospicie, chyba ze dostaniecie pokoje z dobrej
      strony, a i w tej kwestii nic pewnego bo nie wiem z ktorej strony tam wychodza
      okna ;) generalnie to chyba nie jest najlepsze miejsce do jazdy z 1,5 rocznym
      dzieckiem, chyba ze maly czuje dyskotekowo-imprezowo-alkoholowe klimaty ;) co do
      plazy - jest bezplatna, ale cala zastawiona lezakami i parasolami, ktore
      oczywiscie sa platne, i to kazda rzecz z osobna! Zlote piaski sa tez dosc drogie
      - w byle spozywczaku zaplacisz 2-3 razy wiecej niz normalnie. morze dosc czyste,
      ale plaza z reguly zapchana.
      Podsumowujac, zlote piaski to z mojej perspektywy po prostu najlepsze miejsce na
      szeroko rozumiana imprezowanie. Ale z uwagi na dziecko osobiscie odradzam. Moze
      sprobujcie w slonecznym brzegu? Wydaje mi sie, ze tam wyglada to troche lepiej
      :) Powodzenia w poszukiwaniach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka